REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.5° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
29.5° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba a cerut judecătorilor să fie cercetat în libertate

Șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba a cerut judecătorilor să fie cercetat în libertate

Ana Maria LIPAN 28 august 2023 | 09:04 958

Șoferul de 19 ani care a condus beat și a ucis trei tineri în Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El ceruse judecătorilor să fie plasat în arest la domiciliu sau chiar sub control judiciar, scrie digi24.ro.

soferul beat care a ucis trei tineri in Alba a cerut judecatorilor sa fie cercetat in libertate

La o săptămână de la tragedia din stațiunea 2 Mai, tânărul care avea permis auto de doar 9 luni a băut și s-a urcat la volan, noaptea. A pierdut controlul mașinii și a lovit 6 tineri care mergeau pe marginea șoselei, la ieșirea din localitatea Sîntimbru. Trei tineri cu vârste de 17, 18 și 25 de ani au murit pe loc.

soferul beat care a ucis trei tineri in Alba a cerut judecatorilor sa fie cercetat in libertate

Victimele veneau de la un club din Alba și mai aveau de mers circa 100 de metri până să ajungă acasă. Au vrut să îşi mai cumpere câte ceva de la o benzinărie din apropiere. Pe traseu însă, au fost loviţi în plin de maşină.

soferul beat care a ucis trei tineri in Alba a cerut judecatorilor sa fie cercetat in libertate

Accidentul s-a produs la circa 100 de metri distanţă de Sântimbru Fabrică, unde domiciliau victimele. Șoferul a fost testat de polițiști și avea o alcoolemie de 1,06 la mie în aerul expirat. Reținut imediat, el a cerut instanței să fie plasat în arest la domiciliu sau chiar sub control judiciar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica altfel spus pe asta nu il doare nici in pwla ca a omorat trei oameni,sau poate vrea sa fie declrat nebun si sa scape de puscarie daia face cereri de genul asta,eu sunt in Germania si aici mai sunt criminali care fac niste declaratii ei sau avocati lor la care nu se gandea nimeni ca pot sa vina cu astfel de argumente nemaiauzite in apararea lor,numai ca astora judecatorul le raspune:"domnule xulescu din pacate partea opusa nu este in sala pentru ca sa se poata apara",dupa care bate cu ciocanul in masa,vin politzai si il ia pe criminal.
1
0
Aceasta este r.o.m.a.n.ia. educată, r.o.m.a.n.i a lucrului bine făcut
5
0
F.m.m vrea C.J...
4
0
Confiscarea averilor drogaților și bețivilor care omoară oameni nevinovați Banii să meargă spre familiile celor care numai sânt Pedeapsa închisoare pe viață În r*mânia funcționează doar legea junglei Banul cumpără tot
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510