REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Șoferul care a produs accidentul de la ieșirea din 2 Mai a fost reținut

Șoferul care a produs accidentul de la ieșirea din 2 Mai a fost reținut

Ana Maria LIPAN 19 august 2023 | 21:04 2105

La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

soferul care a produs accidentul de la iesirea din 2 Mai a fost retinut

"Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acei parinti ar trebui sa il aiba pe constiinta pe acest nenorocit. Ar trebui si ei sa fie trasi la raspundere penal, cu pedepse duble. Fara constrangere nu exista evolutie! Parinti iresponsabili si parveniti, teziti-va!
3
0
Alea se mai vand si ptr tutun, sau tu crezi ca sunt special create ptr a fuma un joint?
0
2
Filtre seara de seara pe drumul de vama, oprite la greu masinile, că sigur mai mult de jumate sunt ori băuti ori trași pe nas
4
0
Eu am făcut trei ani de pârnaie pentru un babeta care l am executat în Mamaia pe trecerea de pietoni fiind matol și drogat.Traiasca politia și justiția romana coruptă.Baaiatul în speță se pare că are mai multi bani decât Viorel Maxim Lefter din Cernavoda
5
0
Se vând foite, filtre, role ocb, deci legale, dar oare pt ce sunt? Vina aparține și poliției, deoarece se știe cine vinde droguri în Mangalia și nu face nimic, deci? Daca nu știe sau se face că nu știe le spunem noi!
7
0
O sa faca și el tratament pe viata prin Italia, ca drogatul lui Iorgulescu
7
0
retint de ochii lumii si ptr presa. intr o saptamana se intampla altceva... se mai inceaca un meltean se mai da unu smardoi pe plaja mai isi taie careva gatu si uita presa de smekerasu asta si e liber....
7
0
Drogalau
6
0
Puscsrie pe viata cu bila de otel de picior al dracului drogangiu nenorocit.Si cati idioti ca el avem!
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016