REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Șoferul care l-a omorât pe Radu, polițistul care dirija traficul, și-a anunțat fuga din țară

Șoferul care l-a omorât pe Radu, polițistul care dirija traficul, și-a anunțat fuga din țară

Mariana MURAT 1 martie 2024 | 15:42 3211

În urma tragicului accident rutier din Cisnădie, județul Sibiu, în care polițistul local Radu și-a pierdut viața, șoferul responsabil pentru tragedie a luat o decizie neașteptată. Bărbatul a anunțat că a fugit din România, invocând motive legate de presiunea psihică și amenințările primite.

soferul care l-a omorat pe Radu, politistul care dirija traficul, si-a anuntat fuga din taraȘoferul care l-a omorât pe Radu, polițistul care dirija traficul, și-a anunțat fuga din țară

Un tragic accident rutier petrecut în Cisnădie, județul Sibiu, în urma căruia un polițist local, Radu, și-a pierdut viața, a luat o întorsătură surprinzătoare. Șoferul responsabil pentru tragedie a anunțat că a părăsit România, invocând motive legate de presiunea psihică și amenințările primite.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a explicat că a luat decizia de a fugi din țară pentru a-și proteja starea mentală, spunând că nu a mai suportat presiunea psihologică la care a fost supus în urma incidentului. El a făcut anunțul într-o declarație, în care a detaliat că a fost amenințat în noaptea accidentului.

Ba chiar mai mult, el susține că a primit chiar și amenințări telefonice cu număr ascuns. Accidentul tragic s-a produs în timp ce șoferul pierduse controlul volanului, intrând în zona în care polițistul local dirija traficul în contextul unui pericol de inundație. Victima, Radu, și-a pierdut viața în urma impactului, iar tragedia a fost urmată de un șir de evenimente tensionate pentru șoferul implicat.

Eu sunt de câteva zile în Germania! Nu am plecat ca să mă sustrag justiției! Am plecat pentru că nu am mai suportat psihic. Am fost amenințat în seara accidentului când am fost dus pentru a-mi recolta probe biologice cu moartea de un membru al familiei (acesta a fost legitimat de unul din cei 3 polițiști care m-au însoțit). Am mai primit amenințări noaptea la telefon cu număr ascuns! În plus, de asta parcă și vecinii și oamenii de pe stradă mă priveau cu alți ochi.. Unii nici nu mai răspundeau la salut! Aveam gânduri sumbre să-mi pun capăt zilelor. La sfatul unui prieten am hotărât să vin în Germania unde am o soră și alte neamuri care mă ajută măcar cu vorbă bună”, a transmis bărbatul, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI CE TREBUIA SA FACA ACEA PERSOANA,CARE SPUI CA TE-A AMENINTAT????SA TE FELICITE..SA SPUNA....BRAVO MAI....CRIMINALULE... BINE C-AI TAIAT-O...SI ASA NU-TI FACEA NIMENI NIMC..SPUNEAI CA ...AM FOST IN LEGITIMA APARARE....SI SCAPAI LIBER...
3
0
Da , domnul Titi Politia locala are noi atributii printre-care si dirijarea traficului , au dreptul sa opreasca soferii pentru verificarea actelor masinii …. Mai cititi legile !
2
1
"Politia" locala are atributii pentru dirijarea traficului ?
3
4
duten zda matii de jeg, ai stres, la puscarie scapi rapid de el!
9
4
Aici te asteapta o condamnare pentru omor din imprudenta (probabil) si multi ani dupa gratii. Haide acasa, te rog, ne este dor de tine :x
14
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166