REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Şoferul drogat care a omorât doi tineri la 2 Mai a fost arestat pentru 30 de zile

Şoferul drogat care a omorât doi tineri la 2 Mai a fost arestat pentru 30 de zile

Victor ROTARU 20 august 2023 | 13:00 4746

Matei Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a condus drogat şi a omorât doi oameni sâmbătă dimineaţă a fost arestat pentru 30 de zile. Potrivit informațiilor noastre, autorul accidentului, Matei Vlad Pascu, era începător, obținând permisul de conducere în urmă cu 3 luni, pe 5 mai 2023.

soferul drogat care a omorat doi tineri la 2 Mai a fost arestat pentru 30 de zile

Reamintim că personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a fost solicitat să intervină prin serviciul 112 sâmbătă, 19 august a.c., în jurul orei 05:20, în județul Constanta pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un grup de opt tineri a fost lovit în plin de un autoturism, condus de un șofer drogat. Două dintre victime au decedat, iar șoferul, un bărbat de 19 ani, a fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști în stațiunea Vama Veche. Potrivit informațiilor noastre, autorul accidentului, Matei Vlad Pascu, era începător, obținând permisul de conducere în urmă cu 3 luni, pe 5 mai 2023.

Șoferul drogat a fugit de la fața locului

"La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", au transmis reprezentanții IPJ.

Noi detalii despre accidentul de la 2 Mai

Cu privire la accidentul rutier, produs la data de 19.08.2023, în jurul orei 05:25, în urma căruia au rezultat două persoane decedate, un rănit grav și doi răniți ușor, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În timpul cercetării la fața locului, colegii noștri au relaționat cu persoanele prezente, care puteau oferi informații despre eveniment.

Unul dintre cei prezenți în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verișorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori și că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat.

Ulterior, la ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o și pe mama verișoarei lui (fetei care și-a pierdut viața), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier.

Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noștri nu le-au obținut, la fața locului.

De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familiei acestuia.

Astfel, după finalizarea cercetării la fața locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei.

Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și le asigurăm că desfășurăm toate activitățile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prin orice mijloace
0
0
Ce-aveti cu bietul copil? A gresit si el, saracul. Credeti ca a luat droguri si s-a urcat la volanul scuterului sa faca rau cuiva? E nevinovat, bietul de el. Iertati-l. Are si avocata, e si mic, e si nevinovat - are deja doar doua morminte in urma - ne luam din atat?
1
0
Moartea pentru traficanti, carausi si consumatori. Altfel nu ne vindecam. Moartea sau munca pe viata. Le piere cheful instant. Pana vine Nea Mamica cu domnu politist si cu Onorata Instanta si ii scapa.
1
0
cand te uiti la el, la un control de rutina i ti dai seama ce i poate fata!dar cred ca are ...spate cu bani si ...trece!
1
0
Asta nu se droga de ieri de azi! Avocata deja incearca sa-l scoata basma curata,chipurile s-a drogat prima oara.Cred ca se droga si in perioada cand a obtinut permisul,cum o fi luat examenul psihologic? Analizele medicale le-a facut pe repede inainte? Politia nu descpoera nici un dealer de droguri? Legea ar trebui modificata,ai prins un drogat,il tii in arest pana da numele furnizorului de droguri si se si confirmation,nu sa fie vreun nume dat aiurea! Ultimele saptamani pe litoral au consemnat o crima a unei tinere,scandaluri si batai intre niste needucati si politisti,jandarmi,salvamari, accident cu skijet si cativa decedati prin inec! Romania educata!
6
0
Politia este vinovata! Drogurile se vand pentru ca nu isi fac treaba! Fug de munca ca draku de tamaie! Puscarie cat cuprinde pentru dealeri ar fi o varianta. Dar nu mai vine paraindaratul… Politia este sora mai mare a infractorilor. Daca nu sunt droguri, nu sunt nici drogati! Aparatul administrativ al statului, justitia, legislativul, astea sunt mai vinovate decat cel ce comite infractiunea! Nu vor sa faca nimic pentru a combate fenomenul! Rar mai pica cate un p***t cu cateva grame si doua trei pastile! Rusine statului raman! Acest accident este un rezultat, la fel ca multe altele!
11
0
La pușcărie se cu cheltuie bani cu un personaj ratat Drogații criminali injecție mortală
6
0
ca are circumstante atenuante. Era drogat.
5
3
15 ani ai trebuie si sa nu msi conduca toata viata.
8
2
Te cautau pe tine sa-ti dea la mwie.
5
6
Cu rabla aia drogata și boschetara
7
2
Instantele acest caz VS Mario Iorgulescu. Dar cand taticul e insurubat in servicii fost securist poate sa isi scape odrasla de puscarie. Fie cu hartii precum ca este bolnav fie cu interventii la judecatori. Aceiasi speta. Beat drogat ucide oameni. Asta o sa zaca n puscarie Mario Iprgulescu e la plaja pe lacul Como in vila taticului ofiter acoperit in SRI si inregimentat politic. Mooe justitia romana.
20
2
Te cautau pe tine tinerii. Tot 50 lei costa la tine muea Corin-o?
9
5
Este vina drogurilor, daca nu existau drogurile el nu omora pe nimeni, este NEVINOVAT
4
15
Ce căutau copiii la ora aia pe sosea? Daca nu ii lovea drogatul, ii nimerea altul.
7
28
IL SCOATE TATICU STATI FARA GRIJA NU VA MAI OFEUSCATI AIUREA TACSU ARE .OAIE SI INCA DIN ALEA MARI
6
5
Ce urat se uita, lu asta nu-i pare rau, vrea sa scape… Are privire de criminal de Diavol. Bai cum va cresteti mah copii, parintii sunt plini de bani. Daca sunteti profitori si speculanti si nu stiti sa va cresteti copii , nu-i mai faceti ca uite ajung criminali
16
3
Un criminal, nu ca mine
12
1
Intamplator l am auzit pe sobolanul Pavel Abraham mai nou avocat uns cu toate alifiile, om din sistem, legea Anastasia produce efecte dupa 1 ianuarie 2024 din pacate
11
6
Puscarie pe viata, cei ce al vor judeca sa se gandeasca ca si copii lor pot pati acelas lucru sa se dea un exemplu ptr toti terebilisti , politia ar trebui sa faca razi tot timpul si asa se plang ca nus bani la buget la cati inconstienti sunt pe sosele amendati si lasati fara permis ,si avocata drogatului sa nu mai zica ca nu e bezeaidea e un ratat si sucursura a societati poate are si avocata copil si near axplica daca cei ce au decedat ar fi unul din copii ei
8
2
inchisoare pe viata pentru animalul latos!! asemenea dejectii nu au ce cauta in societate!! Legea Anastasia a intrat in vigoare pe 13.07. 2023 (pt nataraul care dezinformeaza)
19
3
E și el un tiner care sa distrat voi nu a-ți fost tineri?
5
18
Nu vă mai agitați degeaba, are bani deci are putere deci are libertate
8
2
Datorita opiniei publice l-au arestat, dar fiti calmi, ai vor da drumul jighodiile.
12
3
il salveaza justitia romana, sau italiana
12
1
astea mai sunt generatiile care vin din urma , drogati , golani , societatea din romania este varza , o sa avem probleme mari cu ei in campul muncii .
10
2
Ce fața de animal turbat are, prafuit nenorocit care a bagat in pamant doi copii. De ce nu i-o fi iesit un stalp in drum sa planga mă-sa, nu parintii copiilor alora. Sa putrezeasca in puscarie cu tot cu banii lu ma-sa si-ai lui ta-su.
21
2
Castrat si exilat in noua guinee unde inca exista canibalism.
11
2
Legea Anastasia intră în vigoare cu 01.01.2024
6
6
La puterea financiara a parintilor ne putem astepta la o eventuala eliberare...Si Guvernul ar tebui sa puna presiune pe justitie penru ca acesta va fi primul caz care se va judeca sub incidenta '' Legii Anastasia '' , drogatul trebuie sa primeasca minimum 10 ani cu executare, conform noii legi !
14
2
For ever and ever
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016