REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Șoferul drogat conducea mașina de colecție a tatălui, deși autoturismul nu avea RCA

Șoferul drogat conducea mașina de colecție a tatălui, deși autoturismul nu avea RCA

A.F. 21 august 2023 | 19:48 3196

Ies la iveală noi detalii despre tragedia de sâmbătă dimineaţă, din apropierea staţiunii 2 Mai, când un şofer drogat a intrat cu maşina într-un grup de opt tineri, omorându-i pe loc pe doi dintre ei.

soferul drogat conducea masina de colectie a tatalui, desi autoturismul nu avea RCA

Tânărul de 19 ani nu a oprit să vadă ce se întâmplă cu victimele sale şi a părăsit locul accidentului, îndreptându-se spre Vama Veche, acolo de unde a şi fost săltat de poliţişti. În ciuda faptul că maşina sa era avariată, şoferul a susţinut iniţial că nu el a lovit grupul de turişti.

Mai mult, explicaţia oferită de băiatul drogat cu un cockteil de cocaină, amfetamină şi metamfitamină a fost una năucitoare. Acesta le-a declarat oamenilor legii că a lovit o vacă sau o pasăre mare şi din această cauză maşina sa arată în asemenea hal.

soferul drogat conducea masina de colectie a tatalui, desi autoturismul nu avea RCAŞoferul care a provocat accidentul

Autoturismul pe care acesta îl conducea era un Mercedes de colecţie, decapotabil, a cărui valoare de piaţă este estimată la 50.000 de euro. În ciuda valorii sale, maşina, aflată pe numele tatălui criminalului, nu avea RCA. Potrivit observatornews.ro, tânărul îşi luase permisul în urmă cu doar trei luni.

Cei care au alertat poliţia cu privire la Matei Vlad Pascu, şoferul drogat, au fost taximetriştii, care au observat maşina lovită. Ulterior, după audieri, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică va fi propus pentru arestare preventivă.

Anterior producerii accidentului, tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere în magazinul unei benzinării, de unde şi-a cumpărat ţigări şi ciocolară. Pe imagini apare destul de confuz, iar vânzătorul şi o altă clientă îl privesc destul de suspicioşi.

soferul drogat conducea masina de colectie a tatalui, desi autoturismul nu avea RCATinerii ucişi

Conform Legii Anastasia, intrată în vigoare la data de 13 iulie 2023, pedeapsa este de închisoare cu executare pentru şoferii care conduc sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără permis şi care sunt implicați în accidente rutiere mortale.

Vlad Pascu intră în această categorie, iar două dintre persoanele pe care le-a lovit cu maşina, o fată de 20 de ani şi un băiat de 21 de ani au murit. De asemenea, trei tineri au fost spitalizaţi cu răni destul de grave, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg ,,, cand Adi s****n seful partidului PMP parca facea taxi au venit si ia luat numaru imediat dar lu asta nu ia facut nimic
0
0
Sa ma pis pe de avocata si pe gaborul ala care l-a lasat sa plece
0
0
Am cunoscut oameni care daca copilul lor era omorat de unu ca asta nu stateau ei dupa justitie ci il urmareau pe tip si intro noapte la adapostul intunericului drogalau murea lovit de un necunoscut si alti si mai dintr-o bucata care l-ar fi omorat in public dupa care mergeau la politie sa il aresteze,asha ca parintzi si avocata astuia degeaba vin cu tot felul de texte cum ca ei stiu ce inseamna sa itzi pierzi un copil caci una e sa stii din teorie si alta sa traiesti asha ceva.
2
0
cand te uiti la figura lui vezi un tanar din societatea noastra ce neam dorito dintodeauna!dubioasa aparitie ori unde ar fi , chiar sin puscarie, trebuie scos la munca nu la odihna pe banii victimelor
2
0
Sper ca beizadeaua criminala sa nu isi taie coama deoarece in pușcărie va fi atracția penitenciarului deținuții il asteapta cu drag.Cinci tineri doi morti și trei raniti sunt victimele criminalului. Vorbim si de asigurarea auto care este importanta in acest moment deoarece tatal asasinului nu își cumparase iar in aceasta situație statul va trebui să plătească daune uriase victimelor.Statul va trebui sa verifice amanuntit afacerile parintilor criminalului deoarece aceste specimene umane de obicei nu isi platesc impozitele ,fac angajari la . n***u astfel tot profitul sa le ramana lor,insa atunci cand dau de greu tot la mila statului apeleaza.In Vama in statiuni dacă noaptea se vor face controale vom fi uluiti cati betivi si drogații vor fi găsit in trafic. Acuzam politistii care nu au verificat drogatul,foarte corect, însă cred ca fiind atât de multi tineri sub influenta drogurilor situatia in zona pare una normală.
2
1
Prin aceste scăpări,nu control RCA, nu control droguri ne dăm seama ce incompetenți lucrează în poliția r*mână,mai ales în aceste zone Mangalia vama veche, luați bani degeaba , opriți pe cine vreți voi și vă dați smekeri , că pe cine trebuie nu aveți curaj,că e fisuu lu x y z , așteptăm demisia, și ce se mai aude că lucrati la poliție și făceați și pe marii instructori auto cu acel dosar? Afara din sistem!
1
0
nu exista decat un militian care stie sa citeasca hartia de turnesol inmuiata in pishatul drogatului. Din pacate militianul asta e in concediu. Fara comentarii !!!
6
2
Ce tânăr frumos
1
5
Draga Adela, Contraza foarte muuuuullt RCA. Daca politistii ar fi facut ceea ce face orice alt politist si amume daca i-ar fi ridicat numerele de la masina si automat i-ar fi imobliliza masina, dat fiind faptul ca nu avea RCA, acei tineri erau in viata acum!
9
0
Ceeeeeee mai conteaza RCA , nemernicilor , au murit 2 copiii nevinovati !Vedeti cine aprimit spaga , pina la cel mai inalt nivel !!!!
7
4
Politia nu previne! Politia constata decesul! Nu cred ca vorbim doar de incompetenta ci de trafic de influenta sau si mita. Altfel, vreau sa vad un platitor normal de taxe, fara rca, cum pleaca la volanul masinii lui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Fara rca, cu droguri in masina…. Cred ca nici in america latina nu ar fi posibil! Clanul Politistilor loveste din nou!
17
0
Fiind o familie simpla nu si-a permis sa asigure masina. Asta vrea sa ne convinga avocata unui inconstient din ROMANIA p***t EDUCATA.
20
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016