REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Șoferul drogat de la 2 Mai, oprit de Poliție înainte de accident. Martor: „Poliția l-a lăsat să plece“. Video

Șoferul drogat de la 2 Mai, oprit de Poliție înainte de accident. Martor: „Poliția l-a lăsat să plece“. Video

Andreea CONDURACHE 21 august 2023 | 14:35 5698

Matei Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, care a ucis 2 tineri și a rănit alți 3, ar fi fost oprit de Poliție cu 2 ore înainte de producerea tragediei, însă, din motive necunoscute, a fost lăsat să plece. În rândurile de mai jos regăsiți declarația unui martor.

soferul drogat de la 2 Mai, oprit de Politie inainte de accident. Martor: „Politia l-a lasat sa plece“. Video

„Șoferul drogat fusese oprit de Poliție, în jurul orei 03:00, dar din diverse motive a fost lăsat să plece. Mașina respectivă era trasă pe dreapta pe E87 (strada principală) de un echipaj de poliție în față unui magazin non stop situat pe segmentul de E87 cuprins între stradă Ion Creangă și stradă Plajei în jur de ora 03:00. Pe Google Street View locația respectivă apare că fiind “Market Adde Ami”. Am admirat mașina, dar șoferul părea foarte agitat în momentul în care poliția îi verifică actele, în mașină era cel care a fost arestat împreună cu niște fete. Peste 5 minute m-am întors la locul respectiv, iar mașină era încuiată și cu motorul oprit, am presupus că respectivul a fost luat la secție, dar aparent, peste două ore a omorât doi oameni la volanul acestei mașini. Menționez că în fața magazinului respectiv erau și două persoane care stăteau la bere la o masă, deci mai sunt și alți martori care au văzut acest lucru”, a afirmat un martor.

Tânărul care a intrat în plin cu mașina într-un grup de oameni la 2 Mai, accident soldat cu doi morți, se numește Vlad Pascu, este din București și provine dintr-o familie înstărită, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice. El s-a fotografiat în diferite ipostaze cu haine de firmă, mașini scumpe, ceasuri de lux și Rolex și un Audemars Piguet, de 30.000 de euro. Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road.

Beizadeaua avea permisul de conducere de doar câteva luni, mai exact de pe 5 mai și nu avea experiență. Cu puțin timp înainte de accident, șoferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin. Tânărul a atras atenția vânzătorului și clienților prin comportamentul său. În imagini se vede cum se clatină pe picioare, iar la un moment dat se dezechilibrează și e pe cale să cadă.

Reamintim că personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a fost solicitat să intervină prin serviciul 112 sâmbătă, 19 august a.c., în jurul orei 05:20, în județul Constanta pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un grup de opt tineri a fost lovit în plin de un autoturism, condus de un șofer drogat.

Două dintre victime au decedat, iar șoferul, un bărbat de 19 ani, a fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști în stațiunea Vama Veche.

soferul drogat de la 2 Mai, oprit de Politie inainte de accident. Martor: „Politia l-a lasat sa plece“. Video
Ce spune IPJ Constanța?!

Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța, a transmis faptul că Pascu ar fi fost oprit și pe 18 august. „Pe 17 august a venit cu tatăl la Constanța. Pe 18 august a fost oprit în trafic. Pe 19 august, la 00:40, un bărbat a sesizat IPJ că pe DN 39 un autoturism circulă cu încălcarea normelor. La 02:40, autoturismul a fost depistat la Vama Veche. În autoturism erau 4 capsule și un joint. Șoferul a fost dus la Poliție, testat cu drugtest, rezultat zero. După ce a părăsit sediul Poliției, a fost la un local unde a consumat substanțe interzise. La 5:25 a avut loc tragedia. Cu privire la faptul că, pe 18 august, nu a fost testat drugtest, am dispus o analiză pentru a se stabili motivul. Drogurile ridicate din autoturism sunt diferite față de cele descoperite în organismul șoferului”, a transmis acesta.

soferul drogat de la 2 Mai, oprit de Politie inainte de accident. Martor: „Politia l-a lasat sa plece“. Video

Video cu momentul în care tânărul este testat pentru alcool, nu și pentru droguri:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Familia de parveniti spala bani pentru anumiti politicieni?
1
0
Un lăchioi aceasta creatura grotească blestemul familiei lui și acelor care lea omorât copii
1
0
Poza individului in fata Parlamentului spune totul despre sfidarea ce o arata licheaua in fata autoritatilor ! Se ....aia pe autoritati .A dovedit-o si dupa crima
6
0
//Genul de personaj dacă mai traia Ceausescu stăteau în ultima banca numai cu note de doi si trei iar viitorul lui era in agricultura sau muncitor in fabrici si uzine iar ca sa-si ia carnetul de conducere ar fi trebuit să treaca vreo 10ani .
7
0
Huidu,Țiriac, Iorgulescu....
6
0
Se stie ca aici la constanta e jale cu militia. Sa vina dracu dna ul sa ii ia pe toti la ipj acolo e jale se cotizeaza la greu pe la diicot. Sifonu de stana e colaborator oficial si vinde fara treaba alex filip la fel sub paravan sala sport tot km 5 si tot orasul stie Daca te duci la breeze vezi toata politia si diicotul cum trag cu interlopii la baie despre ce vorbim.
7
0
Militienii din constanta cele mai mari jeguri de oameni mafioti condusi de un dobitoc care nu fac altceva decat sa ia spaga.Orasul in care nu ai nici un sprijin din partea politiei nu vezi un militian pe strada toti in masini sa ia spaga de la c***e traficanti de toate felurile.Niste fecale de oameni militienii din constanta.
10
1
Avocata criminalului este nimeni alta decat sora Marilenei Dragnea, apropiata de conducerea PSD Constanta. Poate de acolo s-au primit telefoanele sa fie lasat liber
12
0
Avem politie in Constanta ? intreb pentru un prieten ....
19
0
Nu cumva politia din mangalia si vama sunt praf in timpul veri sa nu avem echipaje pregatite si este Domnul Gluga si spune vezi doamne ca nu a vut cine sa il testeze de rusine ar trebui Demisia
16
0
Pe vremea lui Ceausescu acesti bogatasi de genul personajului.. ar fi fost muncitori în uzină .In ziua de azi astia care fac rău nu sunt oameni ci monștri.
17
1
Poliția r*mână vinde droguri la copii
13
3
Dacă se vor asculta telefoanele politistilor de acolo... multe chestii interesante se vor afla. Odată il oprise pe unul care căra la greu si la n***u 6 persoane intr o masin de 5 si a sunat un interlop si i a dat drumul imediat. Tot in acea seara i-au luat lu nepotul numerele de la masina ca facea ... legal.
16
0
Dl chestor Glugă intreaba ti subslternul,seful politiei Mangalia de ce il protejeaza pe Nicu Mandea din Vama Veche..?
15
0
Daca nu avea RCA trebuia sa i se ia numerele si talonul, nu se mai intampla nenorocirea. Dar politistul din vama cum si-a dat seama ca nu este drogat. S-a uitat in ochii lui si a constatat? Avea droguri in masina ascunse, nu doar ce s-a gasit la el.
26
0
Omorat si el si toata familia lui!
17
2
Trebuie sa aiba un om din Constanta, nu unul cum a fost pana acum conectat la pasti si c***e.
13
0
va astept pe toti cu rotisoru pornit!
12
0
De ce nu ii s au retras numerele de înmatriculare și talonul pentru că autoturismul drogangiului nu avea RCA.
31
0
ca sa nu cautati aiurea
11
0
E plin litoralul de dealeri de la Mamaia la Vama Veche, cu sutele iar politia nu mai este ce era odata. Ma uit cand patruleaza si vad masini parcate aiurea, trec pe langa ele si nici maxar nu ii amendeaza. Politia nu mai e politie, actioneaza doar la 112, poti sa te kko in mijlocul drumului ca nu dac nimic. Ii intereseaza doar cand iau salariul
21
0
LAS FIERBINȚI 2023 | Așa e în viață: “Câinii latră, ursu merge!”
12
1
Da' ce-a facut copiii? S-a jucat si ei. Las Fierbinti.
4
2
Ia sa ia DIICOT acum și niște declarații la taximetriști care au fost amendați pentru ca au îndrăznit sa facă reclamație ca ii opreau pe pietari și nu le făceau nimic. Sau pe uber situl care e ...polițist de frontiera și nu este oprit niciodată dimpotrivă i au luat numărul lu cumnatul meu care are acte
12
2
Daca tot nu mai sunt concerte in tara, atentia BCCO trebuie concentrata la Vama Veche... mai ales noaptea...
17
0
Trebuia chemat BCCo. Nu i se da drumul! cine a sunat pe cine la politie. ..
14
1
Motorina se fura in continuare. Evaziune, la greu! Droguri gasesti la coltul blocului. Violenta pe plaja, la scoala, inclusiv in fata sediului politiei! Aceasta institutie este complet inutila! Inutila pentru platitorii de taxe fara probleme cu legea, pentru cei care aduc un plus social! Nu inutila pentru infractori! Pe ei ii ajuta “cu drag”! O tara cu susul in jos! Daca est fost i*******r, sigur esti bun prieten cu politistii. Mai nou esti si mason… In curand chiar om politic! Este incredibil!
21
1
Dancu a fost trimis acasă pentru o hora ad-hoc in pandemie. Gluga, du-te acasa sau la tata Despescu! D E M I S I E
22
1
Motivul necunoscut o fi spaga?
23
0
Drogatul, parintii lui, militienii, sefii militienilor, procurorii si familiile lor trebuie ucisi public in chinuri lente si difuzat prin toate mijloacele media la ora de maxima audienta cu textul "Faceti ca astia? Ca astia patiti! "
24
2
Vindeca pe loc dependenta de droguri si orice fel de boala psihica
20
0
Asa cum am mai spus, el este rezultatul, produsul apreciat al societatii de astazi! Aceasta nu este politie! Este sora mai mare a infractorilor! Se ascund dupa lege pentru a-si lua salariile si spaga. Rusine! Raspunsul lor cel mai comod este ca : asta spune legea! Frustrarea este generata de lipsa de intelegere a omului normal si de prea buna intelegere a infractorului de catre lucratorul de politie. Copii au murit pentru ca politia nu si-a facit datoria!
21
0
Demisia urgent și nu mai te văicări
17
0
Pughibau ai grija tu pe unde circuli seara cu gandirea asta
8
0
E și el tânăr...voi nu a-ți fost tineri?
3
20
Daca s-antamplat asa, politia e vinovatul moral!
19
2
Frumoasă și fascinanta r*mânie Asta e Romania tara mea, tara curvelor,hoților și proștilor. Nimic nu merge in tara asta bine. Nici o instituție. Totul este corupt, totul e pe pile, relații și cumetrii. Spitale în care mori cu zile, șosele aparate de mafioți in uniformă,primarii,consilii, parlament,magistratura toți înhăitați in bisericuțe și compromisuri. O țară care merge din inerție. Doar noi o facem să meargă,chiar exista doua r*mânii. Una a r*mânilor care chiar muncesc,plătesc taxe, impozite, corecți și una a lor care face pișu in fiecare zii pe inteligența și starea noastră de a fii. De a încerca să schimbăm ceva, de a arata cu degetul de fiecare data ce se întâmplă. Noi vom fii tot aici și nu va vom accepta fumurile și căcaturile care voi credeți că le aveți dobândite din naștere. #noisuntemschimbarea
30
0
Gluga Adrian de la Ipj DEMISIA !!!!! Derbedeule citi bani ai luat ????????
26
2
Dar nimeni nu la intrebat de unde a cumparat drogurile sau nu se vrea sa se afle tot adevarul .
32
1
spaga de la drogangiu și cât a decartat ?...
30
1
Foarte bine ca l-a lasat sa plece, Pietonii sa fie mai atenti cand circula,pana la urma erau pe sosea cand i-a lovit accidental
7
43
Anul asta nu mai ratam campionatul! M.. E multa as roma. Hei Hei Hei!
4
11
Ba Vasile uite care e treaba se vede ca nu ai auzit de Mandea barosanul. Acolo el stabilește cine sta si cine nu nu politia. Venise unu cu boltu sa stea da ia luat numerele imediat când a sunat bossul ciocu mic și zi lu unchiu sa nu mai calce prin vama
7
5
Voi nu vedeți ca își bate pwla de voi,a sunat tati și l-a scăpat Rușine ,2 familii o sa sufere pana se scurge orice dorința de a trai fără copil ,iar cealaltă familie o sa se bucure in continuare de vacante și lux Trista r*mânie
29
4
Poliția oprește acolo dar dupa ce se suna la telefoane sau se da spaga le da drumul. In seara accidentului erau in fata la Deea Market 5 masini care faceau taximetrie la blat fara niciun acte cu harburi si politia se impiedica de ei si se facea ca nu vede. Pe unul l-au oprit de 5 ori pana acum dar nu ii face nimika iar lu unchiu ia luat numerel desi e legal
23
1
Halal politie ! Numai in locul lor sa nu fi ,suna imediat un BABAN din minister si din motive necunoscute unii infractori isi pot continua infractiunile ...dovada clara .Acest criminal terorist, de ani de zile sfideaza asa zisa militie .Daca cu 2 ore inaintea crimei nu era drogat ,a facut-o dupa, pentru a pune sub protectie actul terorist dela ora 5 si25 minute. A premeditat actiunea ?
28
2
Politie DEGEABA bine ca au tupeu sa ceara pensii speciale. Cum plm il gasesti cu droguri si ii dai drumul...noaptea mintii.
43
1
pai daca i-au gasit drogurile in masina - 1. cum l-au lasat sa plece? 2. de unde a mai consumat daca i -au confiscat drogurile? doar dca nu cumva a sunat la mamica si taticu mari stabi care le-au ordonat militienilor sa il lase sa plece cu tot cu droguri.
45
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677