REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șoferul fugar beat şi drogat, care a ucis un primar din Olt, e din Mangalia

Șoferul fugar beat şi drogat, care a ucis un primar din Olt, e din Mangalia

Andreea CONDURACHE 3 ianuarie 2024 | 11:57 3650

Șoferul care a omorât un primar din Olt și a rănit alte patru persoane în seara de Crăciun era beat și drogat. El a fost dat în urmărire internațională. Din cauza zilelor libere, rezultatele probelor biologice au venit abia după ce bărbatul a fugit din țară. Bărbatul este născut în Mangalia.

soferul fugar beat si drogat, care a ucis un primar din Olt, e din MangaliaHraru Paul Robert, dat în urmărire

Șoferul de 32 de ani din Slatina a fost dat în urmărire internațională. Inițial fusese dat în urmărire națională, dar nu a fost găsit, așa că anchetatorii bănuiesc că a plecat din țară.

A fost nevoie de patru zile până când au fost gata rezultatele oficiale ale probelor biologice luate după comiterea accidentului, probe privind consumul de alcool și de droguri. În tot acest timp, el a avut timp să plece din țară fără să fie oprit.

După ce au fost gata rezultatele probelor, instanța a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui.

soferul fugar beat si drogat, care a ucis un primar din Olt, e din Mangaliaimagine surprinsă la accidentul rutier

Rudele primarului sunt revoltate și spun că a durat foarte mult până au venit aceste probe, iar asta a permis șoferului vinovat de accident să fugă.

Șoferul va fi acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

În accidentul provocat în seara de Crăciun, în județul Olt, a murit primarul localității Grădinari. Bărbatul se afla într-o ambulanță privată, împreună cu doi consilieri. Aceștia fuseseră la spital pentru dializă și se întorceau acasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI PE GÎSCANU PRIMARU DE LA INDEPENDENTA IL ALERGA CU TOPORU IN NOAPTEA DE REVELION.DAR NU A AVUT NOROVU DE AL NIMERI SA ASCUNS IN CASA CICA.
1
0
Vin crapii la titlul asta ca la mamaliga-n unditza.
1
1
Va fii găsit...adus în tara..și își va lua 3 ani în plus la condamnare...după noua lege....asa ca nu va faceți griji ca va scăpa.. exclus...sigur intr-o săptămâna va fii reținut
2
0
cum de nu l ai prins tu magazie de rahat
0
4
asta e politia romana! niste fake uri sa mă pisshh pe ei
6
3
La unu, program non-stop, să bage măta non stop
4
1
Pe toata lumea o doare-n pix atata timp cat nu o afecteaza direct. Asta-i societatea in care traim, sa nu fim ipocriti.
3
1
Mai putin. Il felicitam pe mongoliotul beat si drogat . Putea alege o tinta mai de sus un parlamentar un general ceva dar ne multumim si cu primarul asta.
9
5
0 atragerea responsabilitatii pentru judecatorii procurorii politisti etc cre gresesc deci fac ce vrea muchiuletul lor
9
0
Politzisti idiotzi si judecatori la fel,pai cum mai tantalailor pe un shofer care intra pe contrasens si produce un accident in urma caruia moare un om si altzi catziva sunt bagatzi in spital voi nu il putetzi retzine si sa il datzi in consemn la frontiera pentru ca nu atzi shtiut daca era beat sau drogat,adica daca un shofer care nu este nici beat nici drogat dar produce un accident in urma caruia omoara un om si baga altzi in Spital este nevinovat ?,ma voi suntetzi sanatoshi sau atzi fost si voi drogatzi de anul nou si nu atzi realizat gravitatea faptei ?.
16
3
In politie, armata, alte institutii de aplicare a legii, a ordinii publice si sigurantei nationale, nu exista zile libere. La IML nu exista nimeni de serviciu zi si noapte??? Cine stabileste care institutii trebuie sa aiba continuitate permanenta, care sunt atat de importante in societate astfel incat nu pot incuia usile 3-4 zile de sarbatori? Salariile sunt stabilite in functie de program si riscurile exercitarii profesiei? Eu cred ca cei mai importanti din tara sunt angajatii de la agentiile statului care au salariile alea de 15-20.000 de euro.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510