REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Șoferul ucrainean prins conducând aproape de comă alcoolică, pe A2, arestat preventiv. Video

Șoferul ucrainean prins conducând aproape de comă alcoolică, pe A2, arestat preventiv. Video

A.C. 27 octombrie 2023 | 00:00 3486

La data de 25 octombrie 2023, ora 21:18, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au fost sesizați, prin 2 apeluri 112, despre faptul că o cisternă, înmatriculată în Ucraina, circulă haotic pe Autostrada A2, pe sensul de mers către București. Din informațiile primite în timp real de la apelanți, cu privire la poziția vehiculului, polițiștii au reușit interceptarea acestuia pe autostradă, la kilometru 135, în zona municipiului Fetești, județul Ialomița. A fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

soferul ucrainean prins conducand aproape de coma alcoolica, pe A2, arestat preventiv. Videoșoferul cisternei

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 44 de ani, cetățean ucrainean. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Cisterna respectivă era destinată transportului de gaz petrolier lichefiat, iar, la momentul depistării, aceasta era încărcată cu 19,61 tone de combustibil. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, polițiștii au dispus măsura reținerii conducătorului auto, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi  a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fetești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt deacord cu ce a scris"Banu"nu mi se pare corect sa condamni o natziune pentru ce face un om sau zece oameni fiindca orice padure are si uscaturi asha cum spune o vorba.
1
2
Statul prin institutiile sale este foart moale. in general nu tu filtre totale nu tu controale. Pe ai nostri prieteni ucraineni nu ii intreaba nimeni de carnet de conducere, certificat de inmatriculare, rovineta, RCA, etc. ... nu cred ca toate acele masini ucrainene luxoase sunt ok, nu sunt furate sau nu au probleme...
5
0
Video face tot.....misto....
1
0
La data de 19 octombrie. Și cisterna era goala.
1
5
Nu ai ajutam!Pe leprele acestea de ucrainieni le punem civorul rosu.Sa se duca la lupta
10
2
Astia-s drogatii actorasului. Au ucrainizat toata Europa cu pramatiile lor, niste putori pe care le gasesti doar la mall cu suv-urile.
14
0
Ba conteaza ce e atat timp cat nu se joaca la el in fata blocului. Dar tu trogloditule, ce sa intelegi?
11
4
Inca un sofer matol. Punct. Faptul ca e ucrainean,american, chinez,nu conteaza in fata legii. Titlurile care aduc tendentios asmutirea gloatei ,sunt emise de oameni care in loc sa informeze,fac servicii celor ce vor astarnirea emotionala a gloatelor. Daca un roman face o nefacuta in afara,e bine oare ca romanii in general sa fie asimilati acelui dobitoc? Pai asa e peste tot. Pulimea majoritara,este folosita ca masa de manevra de catre cei care indiferent de felul conflictului ,nu prea pierd si nu au probleme cu ce vor avea in viitor.
9
15
Lasati-l in pace,a baut de suparare....armata rusiei este in contra ofensiva, in cateva luni nu o sa mai auziti de ei,de ucrainieni....ii rade Putin de pe fata pamantului !
11
3
noi avem betivi multi , va mai dam si voua sa ne ...ajungeti , ai nostii sunt ok ,viteji si razboinici!
10
1
Tot un pui de rus sunt si astia!Educatia spune totul
20
0
Interdicția de a mai intra pe teritoriul r*mâniei. Este cea mai buna soluție. Dacă se întâmpla vreo catastrofa , cine suporta pagubele?
26
0
La stresat Putin trb iertat
12
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677