REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
15.4° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

Șoferul unei dube rămasă fără frâne a lovit o mașină, pe str. Traian, și a fugit!

Șoferul unei dube rămasă fără frâne a lovit o mașină, pe str. Traian, și a fugit!

Adela Cristina CARCEA 7 octombrie 2024 | 00:00 323

O situație neplăcută și frustrantă s-a petrecut miercuri, 2 octombrie 2024,  după-amiază, pe strada Traian din Constanța, în apropierea unui magazin Mega Image. În intervalul orar 15:50 – 18:15, o mașină parcată regulamentar a fost grav avariată de o dubă care a părăsit locul faptei. Proprietarul autoturismului, un bărbat în vârstă, a plecat să se opereze la o clinică oftalmologică din apropiere și, la întoarcere, a găsit vehiculul serios lovit. Martorii indică faptul că autorul accidentului ar fi șoferul unei dube cu numărul de înmatriculare CT 49 DRY, care s-a făcut nevăzut după impact.

soferul unei dube ramasa fara frane a lovit o masina, pe str. Traian, si a  fugit!mașina păgubitului

Incidentul s-a petrecut pe una dintre cele mai circulate artere din Constanța, strada Traian, unde parcările sunt de multe ori insuficiente și unde traficul intens creează probleme pentru șoferi. Proprietarul mașinii avariate își lăsase vehiculul parcat în zona respectivă, având încrederea că mașina va fi în siguranță în timpul intervenției sale chirurgicale de la clinica oftalmologică. Când s-a întors, în jurul orei 18:15, a constatat cu stupoare că mașina era serios deteriorată. „Din ce am primit de la alți participanți la trafic, ar fi rămas fără frâne acea dubiță. Tata era parcat de la 16:00, iar la 18.15 a găsit-o deja lovită”, a declarat fiica păgubitului pentru Replica. 

Martorii oculari, șoferi care aveau și ei mașinile parcate în zonă, au povestit că au observat cum duba CT 49 DRY ar fi lovit autoturismul din cauza faptului că a rămas fără frâne, de asemenea, avariindu-și și propriul autovehicul.

soferul unei dube ramasa fara frane a lovit o masina, pe str. Traian, si a  fugit!duba care a provocat accidentul 

Deși nimeni nu a putut oferi o descriere exactă a șoferului dubei, informațiile legate de numărul de înmatriculare oferă un punct de plecare pentru autorități în identificarea vinovatului. Poliția a fost anunțată și a început o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța ar trebui să verifice toate camerele de supraveghere din zonă, în speranța că ar putea identifica duba și șoferul.

soferul unei dube ramasa fara frane a lovit o masina, pe str. Traian, si a  fugit!duba care a provocat accidentul 

Acest caz readuce în atenția publicului importanța de a respecta regulile de circulație și de a manifesta responsabilitate în trafic. Totodată, se subliniază necesitatea de a rămâne la locul accidentului în cazul oricărei coliziuni, oricât de minoră ar părea, pentru a preveni situațiile de acest fel și pentru a evita sancțiuni grave.

Acest incident ar putea avea consecințe serioase pentru șoferul dubei, dacă va fi găsit vinovat de părăsirea locului accidentului, o infracțiune care poate fi pedepsită cu suspendarea permisului de conducere și sancțiuni financiare semnificative.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817