REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Şoferul unui BMW, înmatriculat ZEU, şi-a ucis prietena lângă cimitir, după ce a intrat cu viteză în două autobuze

Şoferul unui BMW, înmatriculat ZEU, şi-a ucis prietena lângă cimitir, după ce a intrat cu viteză în două autobuze

Virgil STOIAN 1 septembrie 2023 | 09:34 6986

Un tânăr şofer din Sibiu, aflat la volanul unui BMW înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă lângă Cimitirul Municipal, după ce a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat în plin într-un sens giratoriu şi în două autobuze.

soferul unui BMW, inmatriculat ZEU, si-a ucis prietena langa cimitir, dupa ce a intrat cu viteza in doua autobuze

Teribilul accident în Sibiu s-a produs, noaptea trecută, atunci când şoferul în vârstă de 23 de ani, care conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului, iar maşina a sărit peste un sens giratoriu.

Ulterior, autoturismul în care se aflau şoferul şi două tinere în vârstă de 25, respectiv 30 de ani, s-a izbit violent de două autobuze ale companiei de transport în comun din Sibiu.

soferul unui BMW, inmatriculat ZEU, si-a ucis prietena langa cimitir, dupa ce a intrat cu viteza in doua autobuze

Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au rămas încarceraţi în BMW-ul distrus, fiind scoşi abia după intervenţia pompierilor de la Descarcerare. Din nefericire, pentru tânăra în vârstă de 30 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Şoferul şi cealaltă pasageră au fost transportaţi de urgenţă la spital.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier", se arată într-un comunicat al Poliţiei, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Situatia pare sa fi scapat de sub control , drumurile din romania au devenit extrem de nesigure ! Trebuiesc pedepse care sa zdruncine din temelii codul penal , pedepse doar cu inchisoare si anulari definitive de permis....pentru unii, banii nu reprezinta o problema , indiferent cat este amenda de mare !
1
0
O duc direct la cimitir
3
0
autobuzele acolo, l-au vazut ca vine cu viteza si s-au parcat special ca sa faca accident.
3
1
nepotel de-al lui Ilici Iliescu, a taiat patru benzi si linia continua, la intrarea in Miercurea Ciuc. Toti am dat in frane cu ambele picioare dar el senin, facea semne sa fim, calmi! Scoala de carnete auto de la Pitesti, are filliale!..
9
0
dau un sfat. Feriti-va de cocalarii cu BMW. Un om calm, nu-si ia BMW. Ce procent din accidentele noastre a fost facut de conducatorii BMW ?? ?...
10
1
Ne-am casatorit intre noi? Cum ?La fel ca aia care n-au tara si sunt acum in alta?esti n e b u n fireste si crezi ca makidonii sunt aia care care n-au tara si stau in alta si acum te platesc pe tine?Miorita nota 3 ! Stai jos!
4
8
DADA, stai pe centura si fa ce ai de facut, nu mai scrie agramat pe aici . Colo macar faci un ban, ba cu gura ba cu posteriorul, daca s-o uita careva la tine.
9
0
Noi TINERI sintem viitor tari! Voi MARTALOGII sintetii TRECUTU TARI! Bagati bine la KAP!
2
18
de educatie, bun simt si responsabilitate iar totul incepe din familie continua in scoala unde guvernul ar putea face ceva dar nu face nimic si in societatea noastra grav bolnava iar conducerile politice din ultimii 33 de ani au partea lor consistenta de vina in asta
8
1
Cum e versul din melodia Zeu- toata lumea zice ca sunt zeu, vezi bmw ul ala, e al meu..
11
2
soferul zeu era un kolelares din Rasinari cu doua kokelares de culoare. Ei se credeau toti zei si au plecat catre. Ziarele de Sibiu i-au dat kokelari burtosi din Rasinari.
16
1
Să ști că dacă a-i BMW sau Opel îți vine să d-ai talpă nu glumă ca la Logan
8
6
Eu am 3 km efectuați la școală de șoferi și mă dau leu pe șoselele Ro.Acum mă duc la paidaimos nu înainte de a mi pune o fotografie cu tigaia mea făcută varza...Isteț !
12
2
Ai dreptate makidoane. Nu avem sange atat de comun incat sa ne casatorim verisori intre noi ca voi ca asa ati devenit retardati mintal
21
2
Cred ca sunt cu mult mai inculti mucanii sau rasa asta fara sange comun care pune 3 masti si se incoloneaza la va cc ines si testari ca niste oi speriate de ...moarte.Romanii sunt fricosi tare de tot si obedienti asculta de televizor se de a*****a Esca lua - i as natia lui Eram
3
23
Noi tineri preferăm de cât să dăm bani pe Logan nou mai bine ne lom Opel sau BMW secănd din Germania
12
10
Mucanii l-au scris
8
6
Articolul asta are un titlu atat de idiot incat rad si incultii de makidoni de el
19
0
Esti "destept" si tu ...o dai pe carnet si spaga din politie pana acolo daca masina era MADE IN JAPAN,traia
6
4
Pentru B.M.W.,da mai"intzeleptule" ai dreptate in cazuri dastea masinile sunt de vina nu idiotzi care le comduc,sau politzisti care dau permise de shofer contra spaga dupa care spun:"lasa ma ca tot eu il iau inapoi",da idiotzilor tot voi il luatzi numai ca pana sa il luatzi prostalai pe care i-ati facut shoferi"pentru ca suntetzi voi spagari"se poate sa omoare altzi oameni nevinovatzi.
10
3
Pei cel ce vinde droguri in Cta de peste 10 ani de zile ,sofeaza...dar asteptam victime...sa nu mai zic ca si a luat permisul fiind analfabet. FLORIN IONESCU zis FOAME....POLITIAAAAAAAAAAAAAAA DORMITIIIIIIIIII..Preventieeee...
13
0
Jeg de masina MADE IN CHINA...O cutie obosita plina de senzori si tehnologie bineinteles in chirie de la stat,ca doar a platit si banii pe ea si platea anual chirie la stat in functie de capacitatea cilindrica.MADE IN GERMANY mai rar si mult mai scump in ziua de azi.
10
5
ZEU a ajuns. Atentie domnisoare la acesti ,zei"
18
0
Esti si analfabet, bai manelistule. Tu esti doar un gunoi fara viitor.
12
2
de 30 nu mai este viitorul este trecutul tarii; ramane de vazut cu ceilalti 2 daca scapa cu bine sau nu
15
1
Iar tineri.....iar tineri....mereu scrie-ți de rău despre noi tineri care sântem viitoru țări
8
22

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016