REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Șoferul unui TIR a intrat într-un parapet, pe A2, după ce i s-a făcut rău la volan

Șoferul unui TIR a intrat într-un parapet, pe A2, după ce i s-a făcut rău la volan

A.F. 28 martie 2023 | 00:00 3502

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 27 martie a.c., pe autostrada A2, la kilometrul 154, pe sensul București - Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier.

soferul unui TIR a intrat intr-un parapet, pe A2, dupa ce i s-a facut rau la volan

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 154, între Podurile Borcea și Cernavodă, conducătorul unui TIR a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu balizele care semnalizau lucrările de la Podul Cernavodă.

Se intervine cu un elicopter SMURD, iar pentru facilitarea acestuia, circulația rutieră se oprește total pe sensul de mers către Constanța, până la preluarea victimei.

Valorile de trafic sunt în ușoară creștere.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat și un echipaj SAJ C2 si un echipaj B2 de la SAJ Ialomița.

Update:

La locul accidentului, cadrele medicale au găsit un bărbat de 54 de ani, șoferul tirului, care era confuz și cianotic. Acestuia i s-a făcut rău la volan și a intrat în parapet.

Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi care comentati mizerii sunteti niste mizerii .Sunt multi soferi angajati cu stimulatoare cardiacice ,probleme cardiace ,etc.din lipsă de forță de munca si de aici tragedii.Pe vremea lui Ceausescu soferii cu probleme cardiace erau pensionați mefical si nu mai veau voie să conducă.
4
0
O pwla rau...era.cu ochii pe pornhub.com....mangla, se da bolnav.
1
2
Tocmai datorită unor astfel de situații, ar trebui interzisă exercitarea meseriei de șofer profesionist celor care suferă de boli cardiovasculare, diabet, apnee, etc...indiferent de gradul de evoluție al bolii... !!! La ora actuală, în cazul producerii unor accidente rutiere, manifestările acestor boli sunt considerate circumstanțe atenuante... lucru care nu este corect, absolut deloc... !!! Chiar dacă nu suferă de una dintre aceste boli, șoferul în cauză va putea invoca una dintre ele...în rest, cu șpagă, se rezolvă multe... !!!
4
4
Era confuz si cianotic dupa ce a vazut ce a facut, cum a faramat tirul si cat va trebui sa scoata din buzunar pentru reparatii
2
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166