REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
17.4° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Șoferul URMĂRIT de polițiști pe străzile din Constanța, ARESTAT! Vezi despre cine e vorba!

Șoferul URMĂRIT de polițiști pe străzile din Constanța, ARESTAT! Vezi despre cine e vorba!

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 291

Așa-zisul șofer care s-a oprit cu mașina într-un gard din plăci din beton după ce a fost urmărit de polițiști a fost reținut pentru 24 de ore, după care propus spre arestare. Judecătorii au eliberat pe numele său mandat pentru 30 de zile. Este vorba despre Elvis Merundisa, cunoscut pentru comiterea mai multor furturi. Doar ce ieșise din închisoare.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 1.00, au observat în trafic un autoturism deplasându-se pe strada Soveja, din municipiu, iar în timpul efectuării unui viraj către strada Izvor, acesta a încălcat marcajul dubluu continuu. Astfel, polițiștii constănțeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit de patrula de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Semănătorului. La un moment dat, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, situat pe aceeași stradă. Acesta împreună cu ceilalți ocupanți ai vehiculului au păsăsit locul accidentului, fiind identificați după aproximativ 300 de metri de către polițiști. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul mașinii în cauză se afla un bărbat, de 26 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța și nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Merundisa, implicat într-o grupare care a comis zeci de furturi

Așa cum este precizat și mai sus, este vorba despre Elvis Merundisa, cunoscut cu antecedente penale. Mai exact, el a făcut parte dintr-o "gașcă" de infractori, care a fost implicată în zeci de furturi. Au avut loc percheziții, iar în 2015 a fost condamnat. Prin urmare, menționăm că el a fost eliberat recent din închisoare, aflându-se în perioada de încercare.

L.C.

DETALII AICI: Condamnări DEFINITIVE pentru hoţii în SERIE din Constanţa

ȘI AICI: FILMUL complet al unor spargeri pe bandă rulantă: urmăriri ca-n filme, accidente rutiere şi hoţi ascunşi la hotelul lui Bosânceanu!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ce va face sa credeti ca dupa executarea intregului termen de puscarie ar fi fost altfel, tot de hotii s-ar fi apucat.
1
0
Atunci ce cauta acest individ in libertate?...Ce perioada de incercari, eliminati asa ceva....de atatea ori practica a demonstrat ca sunt irecuperabili! Mai ganditi-va si la noi, cetatenii de rand, cinstiti!
1
0
Din recidivisti Palmolive,Fa,Duru....
1
0
Multumim lui Tudorel
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817