REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
29.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Șoferul VINOVAT de moartea iubitei în TRAGEDIA de la Ovidiu are REMUȘCĂRI! Video

Șoferul VINOVAT de moartea iubitei în TRAGEDIA de la Ovidiu are REMUȘCĂRI! Video

Replica API 27 aprilie 2021 | 13:13 36419

Tragedie devastatoare în seara de Florii! Alexandra, tânăra de doar 17 ani și-a pierdut viața, într-un accident teribil ce a avut loc la Ovidiu. O manevră neregulamentară efectuată de prietenul acesteia și o secundă de neatenție a condus la tragedia care a schimbat viața unei familii din județul Argeș. Tânăra era venită în vizită, în Constanța, împreună cu prietenul ei. Acesta a răbufnit: De ce m-ai lăsat să-ți fac una ca asta?

Alexandra, tânăra de 17 ani care a murit în cumplitul accident de la Ovidiu, era din județul Argeș. Aceasta venise împreună cu prietenul său în județul Constanța.

Video!

Înaintea ca nenorocirea să aibă loc, tânăra a postat pe o rețea de socializare mai multe filmulețe alături de bărbatul iubit. Nimic nu avea să prevestească ceea ce avea să se petreacă peste câteva ore.

Iubitul fetei, mesaj devastator pe internet

După aflarea veștii că tânăra a murit, iubitul acesteia, Gheorghiță, cel ce se face și vinovat de producerea evenimentului rutier conform primelor informații oferite de anchetatori, a postat un mesaj în care plânge moartea fetei. De asemenea, a transmis că nu o să se ierte niciodată pentru ceea ce s-a întâmplat. ,,De ce iubirea mea? De ce m-ai lăsat să îți fac una ca asta? Te iubeam nefiresc de mult și tu mă iubeai din adâncul sufletului. Fiecare atingerea a ta era asemănătoare a unui înger. Nu o să mă pot ierta niciodată! Știu că tu o să o faci și că încă mă iubești! Bunul Dumnezeu să-ți ierte greșelile și să te odihnească în pace.”, a fost mesajul bărbatului.

Familia și prietenii o plâng pe Alexandra

Apropiații Alexandrei sunt îndurerați după moartea fulgerătoare acesteia. La scurt timp după decesul fetei, rețelele de socializare au fost năpădite cu mesaje triste. ,,Nu pot să realizez așa ceva. Vreau să cred că este un coșmar. Nu vreau să accept că nu mai ești. Dumnezeu să aibă grijă de tine, raza mea de soare!”, a fost unul dintre mesaje.

,,Inima mea frumoasă, ai plecat prea devreme dintre noi. Ne-ai dat foc la inimă, ne-ai făcut să nu uităm niciodată ziua aceasta. Să te ducă Dumnezeu într-un loc frumos!”.

Cum s-a petrecut evenimentul rutier

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 25 aprilie a.c., la intrare în localitatea Ovidiu, dinspre Constanța, sub pod, acolo unde a avut loc un accident rutier. Două autoturisme au fost implicate, cinci persoane fiind rănite.

Imediat după apelul la 112, a început cursa contracronometru. La fața locului au fost alocate 2 echipaje SMURD B, două echipaje SAJ B, un echipaj SMURD C și o autospecială de stingere. O victimă se afla în stop cardiorespirator, efectuându-se protocol de resuscitare. Este vorba despre tânăra de 17 ani. Din păcate, medicii nu au putut să o salveze.

Ce spun polițiștii:

Duminică 25 aprilie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, în orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum și câte un pasager din fiecare autoturism).

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Tânăra era din județul Argeș

Alexandra era din județul Argeș. Rudele fetei au aflat de pe internet despre accident și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a afla ce se întâmplă cu aceasta. Din păcate, tot de pe rețelele de socializare au aflat și despre moartea fulgerătoare a copilei.

Video!

Citește și: TÂNĂRA de 17 ani, care a MURIT în accidentul de la Ovidiu, era din ARGEȘ. VIDEO

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este vina lui nu are nimic gheorghita stiu ca iti pare rau dar asa a vrut dumnezeu sa moara la toti ne oare rau
1
2
Veneau sa depuna icrele la mare si intorcea in mortii masi sa mai omoare si pe altii
7
0
de ce iubirea mea m-ai lasat sa intorc pe linie continua
13
1
Cati nenorociti isi dau cu parerea pe aici. Ce oameni de mahala. Oras de babuini
8
4
Toti cretinii pe sosele ! Pt ce a intors el acolo ???
8
4
ai gheorghita, iar moarta sa fie sanatoasa, s-a inhaitat cu gheorghita, ce n-a vazut ce muian are, ce sa-i poata capul.
8
0
E scump carburantul , sensul giratoriu era la 200 de metri mai incolo ,E plin de smechei de astia cu burta goala si prin mamaia , Intorc pe dubla line continua ca au bagat de 20 de lei benzina si nu au sa ajunga in urmatorul giratoriu
11
2
are mama???nu cred...cum sa-ti lasi copila cu-n asemenea...turbat???unde l-ai gasit???
15
3
tinerii din ziua de azi .. ce stiu ei ce e iubirea .. maine e cu alta tot minora si asa isi nenorocesc vietile ... vai da capul vostru ceo sa fie in generatiiile viitoare
15
0
Sa fim seriosi....Dumnezeu sa o odihneasca, dar la varsta ei nu trebuia sa plece cu acest individ.
15
0
imi este firca sa mai plec la drum... fmmgheorghitza
7
3
minim 15 ani ...
8
3
Stim cum s-au luat carnetele pe acolo!
15
1
de idiot ce esti, d-aia.
17
1
10 ani puscarie
12
4
ce puscarie toata viata meriti tu ca te ai bagat unde nu trebuie, pe ma ta trebuia sa o trimiti la moarte ca ea a facut un idiot ca tine
25
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016