REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Sofia Vicoveanca, mesaj bizar de la regretatul său soț!

Sofia Vicoveanca, mesaj bizar de la regretatul său soț!

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 00:00 691

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 81 de ani, a trecut prin momente de groază din cauza unui vis în care i-a apărut soțul decedat. Interpreta de muzică populară a crezut că va muri, după ce a interpretat visul traumatizant conform superstițiilor din zona Moldovei, acolo unde s-a născut.

Sofia Vicoveanca, mesaj bizar de la regretatul sau sot!

Sofia Vicoveanca a crezut că va muri, după ce și-a visat soțul decedat

Sofia Vicoveanca este văduvă de 22 de ani și a rămas singură după ce și-a pierdut soțul care i-a fost, de-a lungul vieții, și cel mai bun prieten, dar și cel mai bun sfătuitor. Marea doamnă a scenei românești este încă îndurerată după decesul soțului, deși a trecut ceva timp de când a rămas fără el.

De curând, artista chiar l-a visat pe Victor Micu și a crezut că acesta i s-a arătat în vis pentru a o anunța că nu mai are mult de trăit. Vedeta a stat cu frică timp de 2 săptămâni și s-a gândit că acestea vor fi ultimele sale clipe din viață.

” L-am visat pe soțul meu, dar tare m-am speriat. Se făcea, în vis, că eu eram la o masă, undeva.

El vine la mine și îmi zice: «Hai, că te vede lumea și crede că ne-am certat!». Iar eu i-am zis, speriată: «Du-te tu înainte că vin și eu după tine!».

Nu vă spun că vreo două săptămâni am crezut că înnebunesc de frică. Mi-am zis: «Mă vrea bărbatul!». Credeam că mă vrea bărbatul, acolo, la el. Eu încă mai păstrez tradiția satului, așa se spune în partea noastră a Moldovei.

Dar, fiecare om interpretează visul diferit, cum simte”, a declarat Sofia Vicoveanca, pentru impact.ro.

Sofia Vicoveanca, sfat de la mama sa înainte de căsătorie

Sofia Vicoveanca a mărturisit că a primit un sfat valoros de la mama sa înainte să se căsătorească. Femeia i-a spus artistei să aibă grijă la tonul pe care îl folosește în discuțiile cu soțul său și este mai bine ca, în majoritatea cazurilor, chiar să nu spună nimic. Interpreta de muzică populară a ascultat-o pe cea care i-a dat viață și a făcut întocmai cum a spus ea.

” Mama mi-a zis așa, înainte să mă mărit: «Sofia, ai grijă! Dacă vrei să ai pace în suflet, ai grijă cum îți merge gurița! Dacă îți pui lacăt la guriță, ai să trăiești bine! Căci, dacă femeia dă din gură, iese tămbălău!»

În general, nu am vorbe rele cu nimeni, fiecare își clădește drumul cum vrea. Asta nu înseamnă că atunci când văd cum se ceartă unii, pe la televizor, nu-mi zic, dar doar pentru mine: «Doamne, numai așa să nu mă lași să fac!»”, a mai spus artista, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303