REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Soldații israelieni au legat un palestinian rănit de un blindat și l-au plimbat ca pe un trofeu. Video

Soldații israelieni au legat un palestinian rănit de un blindat și l-au plimbat ca pe un trofeu. Video

Georgiana BOGLEA 24 iunie 2024 | 00:00 705

Armata israeliană se îndreaptă spre un nou scandal. O patrulă din Cisiordania a fost filmată în timp ce ducea un palestinian rănit într-un schimb de focuri pe capota unui vehicul militar.

Soldatii israelieni au legat un palestinian ranit de un blindat si l-au plimbat ca pe un trofeu. Video

Scenele sunt cu atât mai șocante cu cât militarii trec pe lângă două ambulanțe fără să oprească pentru ca rănitul, plimbat de parcă ar fi un trofeu de vânătoare, să primească îngrijirile de care avea nevoie.

Armata israeliană a declarat că forțele sale au încălcat protocolul prin legarea unui palestinian rănit în fața vehiculului lor în timpul unui raid în orașul Jenin din Cisiordania. Forțele de Apărare Israelului au confirmat incidentul după ce a fost surprins în imagini video și distribuit pe rețelele sociale.

Într-un comunicat, IDF a transmis că bărbatul a fost rănit într-un schimb de focuri în timpul raidului, în care era suspect, scrie BBC.

„În această dimineață [sâmbătă], în timpul operațiunilor de combatere a terorismului pentru reținerea suspecților căutați în zona Wadi Burqin, teroriștii au deschis focul asupra trupelor IDF, care au răspuns cu foc. În timpul schimbului de foc, unul dintre suspecți a fost rănit și reținut. Încălcând ordinele și procedurile standard de operare, suspectul a fost luat și legat pe un vehicul. Conduita forțelor armate din videoclipul în care este surprins incidentul nu este conformă cu valorile IDF. Incidentul va fi investigat și tratat în consecință”, se arată în declarația IDF.

Familia bărbatului rănit a povestit că atunci când au cerut o ambulanță, armata l-a luat, l-a legat de capota jeep-ului și a plecat.

Rănitul a fost în cele din urmă transferat în Semiluna Roșie pentru tratament. IDF a spus că incidentul va fi investigat.

Martorii oculari au declarat pentru Reuters că bărbatul este un localnic pe nume Mujahed Azmi.

Pe frontul din Gaza, armata israeliană a mai comis un atac sângeros. Aproape 40 de palestinieni și-au pierdut viața în două bombardamente despre care Israelul susține că vizau un comandant Hamas, conform digi24.ro

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In 50 ani musulmanii vor fi majoritari pe planeta asa ca bucurati-va inca cat puteti !
0
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
3
Nu mai "ITZAC"nu israelieni sunt vinovatzi ci fanatici aia de palestinieni caci ei au inceput in octombrie anul trecut cu toate ca sau mai ciondanit ei si mereu pentru un evreu omorat israelieni omorau 100 de palestinieni ashtia din urma tot nu sau invatzat minte,ei au atacat primi si de data asta si acum in stil mare cu toate ca shtiau din experientzele din trecut care vor fi urmarile.
4
3
Bravo Isarel, rade-i pe toti!
5
5
La cat mai mulți nebotezați.!!
6
3
Sigur nu era un gunoi hamas??
9
4
Mai aveți vreun dubiu cine este în totalitate vinovat de starea din regiune? Jidanii.
12
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016