REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Solid Residence Dezrobirii, un nou concept rezidențial

Solid Residence Dezrobirii, un nou concept rezidențial

Replica API 8 mai 2022 | 00:00 1991

Un nou concept, cu accent pe comunitate și facilități multiple pentru viitori rezidenți are loc la nivel de investiție, pornind astfel de la concepte inițiale sub atenție globală pentru asigurarea că toată executarea lucrării este de calitate, până la mutarea clientului în locuință, micile detalii făcând un adevărat succes din proiectele Solid House. În ceea ce privește noul concept rezidențial, acesta oferă o accesibilitate rapidă către toate punctele de interes ale orașului Constanța, ca urmare a poziției centrale strategice a complexului rezidențial.

Solid Residence Dezrobirii creează legături solide

De asemenea, relația activă cu clienții, atât în timpul execuției lucrării, cât și după preluarea locuinței, rămâne punctul forte al complexului, dat fiind faptul că oferă o transparență aparte clientilor săi și un suport continuu. Solid Residence construiește o comunitate întreagă prin crearea unor legături solide. Totodată, proiectele pe care Solid Residence le dezvoltă se bucură de un profesionalism înalt, reprezentând garanția celor mai înalte standarde.

Design contemporan

Locuințele din cadrul noului proiect imobiliar, Solid Residence Dezrobirii se pot mândri cu spațiul generos și plin de lumină naturală, cu designul contemporan care se mulează perfect pe spațiile generoase care se vor a fi elegante și de calitate superioară. Stilul simplu, dar sofisticat în același timp, îi vor determina pe locuitori să se bucure de noul confort si noua casă împreună cu oamenii cei mai importanți din viața lor.

În ceea ce privește întregul ansamblu, acesta va fi alcătuit din 48 de apartamente, toate executate la cele mai înalte standarde, de 2/3 camere sau studio-uri cu o singură cameră, însă cu spațiu generos astfel încât să te simți confortabil în propria ta casă. Cum de altfel totul se dorește a fi perfect și de calitate, nici locul unde se parchează mașina nu trebuie să fie o grijă pentru viitorii proprietari, datorită parcării subterane pusă la dispoziția acestora. Spațiile verzi sunt de asemenea un mare beneficiu pentru ei, deoarece acestea filtrează poluanții și praful din aer, Solid Residence Dezrobirii având grijă ca locuitorii să beneficieze și de acest lucru care este extrem de important pentru ei și pentru bunăstarea lor. Aceștia au posibilitatea totodată să își personalizeze locuințele astfel încât să se bucure de design-ul preferat, prin alegerea dintr-o gamă variată de modele și culori puse la dispoziție.

Clădiri rezistente de înaltă calitate

În privința rezistenței clădirii, structura pe care se bazează acesta este formată dintr-un mix de cadre și diafragme din beton armat, clădirea fiind de asemenea anvelopată cu polistiren de 10 cm. Construcțiile și finisajele interioare ale complexului realizate de înaltă calitate cuprind ascensorul de ultimă generație, băi complet echipate cu mobilier și obiecte sanitare premium, pardoseală placată cu parchet și plăci ceramice, racordarea la toate utilitățile și contorizate individual, ansamblu cu acces restricționat, parcare subterană securizată cu barieră automatizată ( opțional – contracost) , iar dacă ne raportăm la pereții compartimentărilor la interior și la închiderea exterioară, aceștia sunt din BCA. Încălzirea se face prin centrală termică individuală și prin calorifere, iar ușile la intrarea în apartament sunt metalice, punând de asemenea la dispoziția oricărui viitor rezident și uși de interior.

Astfel că, noul concept Solid Residence Dezrobirii îți poate aduce locuința la care ai visat dintotdeauna, solidă și spațioasă, cu diferite beneficii atât la interior, cât și la exterior, și care, se va plia perfect dorințelor și necesităților tale, astfel încât experiența cu Solid House să fie unică și cât mai plăcută.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768