REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° ConstanÈ›a Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.4° ConstanÈ›a Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Solista trupei Florence + the Machine a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a salvat viaţa

Solista trupei Florence + the Machine a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a salvat viaţa

A.F. 29 august 2023 | 00:00 273

Florence Welch, care a concertat luna aceasta la BucureÅŸti în cadrul Summer Well Festival, a dezvăluit că a suferit o intervenÅ£ie chirurgicală de urgenţă care i-a salvat viaÅ£a, după ce a fost nevoită să anuleze spectacole, scrie The Guardian

Solista trupei Florence + the Machine a anuntat ca a suferit o interventie chirurgicala care i-a salvat viataFlorence Welch

Solista trupei Florence + the Machine a anunÅ£at recent că ÅŸi-a anulat concertele de la festivalurile Zurich Openair ÅŸi Rock en Seine. În luna noiembrie a anului trecut, ea a încheiat turneul trupei în Marea Britanie după ce ÅŸi-a rupt piciorul pe scenă, potrivit news.ro.

Duminică, artista în vârstă de 36 de ani a scris pe Instagram că a suferit o intervenÅ£ie chirurgicală care i-a „salvat viaÅ£a”.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să anulez ultimele două spectacole. Picioarele mele sunt bine, a trebuit să mă operez de urgenţă din motive pe care nu mă simt suficient de puternică să le detaliez încă, dar mi-a salvat viaÅ£a", se arată în postare. „Åži mă voi întoarce pentru a încheia turneul Dance Fever în Lisabona ÅŸi Malaga (poate nu voi sări atât de mult, dar puteÅ£i face asta pentru mine)”.

Welch a spus: „Este suficient să spun că mi-aÅŸ dori ca aceste cântece să fie mai puÅ£in precise în predicÅ£iile lor. Dar creativitatea este un mod de a face faţă, mitologia este un mod de a da sens. Iar basmul întunecat al piesei Dance Fever, cu toate profeÅ£iile sale ciudate, îmi va oferi forÅ£a ÅŸi catharsisul de care am mare nevoie în acest moment”.

În noiembrie 2022, trupa a amânat datele rămase din turneul din Marea Britanie, după ce Welch a descoperit că dansa pe scenă cu un picior rupt.

CântăreaÅ£a, celebră pentru hituri precum „Shake It Out” ÅŸi „Dog Days Are Over”, a scris într-o postare pe Instagram: „Îmi pare atât de rău să spun că, după o radiografie, se pare că aseară am dansat pe un picior rupt”.

„Nu-mi stă în fire să amân un spectacol ÅŸi cu siguranţă nu un turneu în Marea Britanie, dar am dureri ÅŸi, după cum ÅŸtiu dansatorii, să dansezi pe o rană nu este o idee bună. Åži mi s-a spus să nu dau spectacol pentru a evita alte probleme”.

Albumul „Dance Fever” a apărut în 2022 ÅŸi a ajuns pe locul 1 în clasamentul oficial din Marea Britanie.

Cu „Dance Fever”, trupa are patru albume No 1 în Marea Britanie, celelalte fiind „Lungs” (2009), „Ceremonials” (2011) ÅŸi „How Big, How Blue, How Beautiful” (2015), citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768