REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat că ar fi urcat pe scenă drogat. Reacția artistului. Video

Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat că ar fi urcat pe scenă drogat. Reacția artistului. Video

A.F. 21 mai 2024 | 00:00 177

Vocalistul și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, în timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul îndeaproape și a presupus că artistul ar fi fost „spart de drogat”.

Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena drogat. Reactia artistului. VideoCarla's Dreams

Cântărețul a fost filmat în timp ce interpreta piesa „Imperfect”, în cadrul unui concert pe care l-a susținut la Craiova.

El și-a suflat nasul și părea că mai are puțin și cade din picioare. Unii spectatori au presupus imediat că artistul ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice, sau mai rău, a substanțelor interzise.

Comportamentul bizar al artistului, surprins îndeaproape

Cu atât mai mult unul dintre fanii prezenți la concert, care a surprins îndeaproape momentul și a postat videoclipul pe Tiktok, cu următoarea descriere: „Carla's Dreams spart de drogat la concert în Craiova”.

Printre cei care au redistribuit videoclipul se numără și expertul antidrog Cătălin Țone, care a întărit ipoteza inițială.

„Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris el, pe pagina personală de Facebook.

Reacția artistului

În urma imaginilor care au făcut mare vâlvă, în ultimele zile, în mediul online, Carla's Dreams a fost contactat de jurnaliștii Realitatea Plus, pentru a i se cere un punct de vedere. Acesta a negat vehement consumul de droguri.

„Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla's Dreams nu utilizează substanțe interzise”, a transmis artistul, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510