REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
26.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

SONDAJ Avangarde: Chiţac i-a luat faţa lui Făgădău în cursa pentru fotoliul de primar al Constanţei

SONDAJ Avangarde: Chiţac i-a luat faţa lui Făgădău în cursa pentru fotoliul de primar al Constanţei

Replica API 21 aprilie 2020 | 00:08 8940

În urmă cu câteva săptămâni, candidatul PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac, a fost supus unui linşaj mediatic, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Mulţi îl acuzau că a fost inconştient, participând la diferite acţiuni publice şi politice, deşi ştia că ar fi putut fi infectat, punând astfel în pericol pe ceilalţi din jurul său.

Vergil Chiţac, PNL: 42 %

Iată că presiunea mediatică nu l-a afectat pe Chiţac, iar alegătorii nu s-au lăsat influenţaţi de adversarii politici, rămânând primul candidat în preferinţele alegătorilor de la malul marii.

Decebal Făgădău, PSD: 39 %

Potrivit unui sondaj Avangard, dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegerile locale, Vergil Chiţac ar câştiga primăria Constanţa cu 42 %, urmat fiind de Decebal Făgădău, cu 39 % şi de Stelian Ion, cu 12 % voturi.

Stelian Ion, USR: 12 %

În acelaşi sondaj, pe locul 4 este clasat Mircea Titus Dobre, candidatul Pro România, cu 3 % din voturi, şi alte partide, cu 4 %.

Mircea Titus Dobre, Pro România: 3 %

Culmea, sondajul a fost realizat în perioada 10-18 martie, chiar în perioada în care senatorul era atacat din toate părţile şi, în acelaşi timp, se lupta pentru viaţa sa pe un pat de spital.

click pe foto

Reamintim că pe 13 martie, toată presa din România anunţa primul parlamentar român infectat cu noul coronavirus. Anterior, candidatul PNL participase la Biroul Politic Național din data de 9 martie, iar anterior, s-a aflat în mijlocul femeilor tătare de Ziua Femeii. La sfârşitul lunii februarie, senatorul a revenit în ţară de la o reuniune NATO desfășurată la Bruxelles.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din 3 hoti il prfer pe Stelian are o Vrajeala asta cand e vorba sa fie ales baga toata familia la inaintare dar mai bine sa le rupem gura cu neprezentare auzi tu o fi obligatoriu sa imi exercit un drept ? si sa votez HOTI ?
0
0
nicoleta ploscaru? tiitoarea lui radu vasile? o gogoasa umflata
2
0
Eu ii dau toate voturile Nicoletei Ploscaru ,e singura care ne poate scoate cu capul in lume
0
1
Sa avem pardon Chitac 42.Sa ne riiidem si sa ne ridem.Sperante desarte pt candidatul serviciu.Ba liberal ba independent ba iar liberal. Va pierde iar si iar siiiiigur.
1
1
In afara de Fagadau si de ala cu Covid nici macar n am auzit de aialalti
0
1
Cei care fac sondaje ar trebui verificati de Protectia consumatorului si sanctionati pentru reclama mincinoasa.Chitac, in afara ca s-a dat lovit in aripa, cu ce s-a remarcat in fata constantenilor? Celelalt, de bine,de rau, a mai miscat cite ceva.Va fi greu . Nu sint personaltati care sa tina la Constanta.Banii pe sondaje ar trebui donati la asezaminte de batrini , copii, bolnavi.Se irosesc resurse.
4
2
Chitac este ......, dar fagadau este un mare B..!
3
2
Niciunul dintre ei nu merita a fi Primar al orasului Constanta , vor fi inca 4 ani mizerabili si multa deznadejde...
6
0
www.realitatea.net stiri politica sondaj-cursa-pentru-primaria-constan-a-mai-stransa-ca-niciodata_5dcc922d406af85273d3d3e2 . Puneti si voi slashuri in loc de pauza si il vedeti cum si atunci era impins de la cur de sondaje. O sa ii foloseasca acum minciunile astea cat i-au folosit si atunci
2
0
Sandaj platit de comanescu. Iar pune banii pe un cal schiop
15
3
Orice nume ar avea dar sa faca parte din partidele de stanga. Jegurile politice sunt in dreapta, hoti si mincinosi.
9
8
Dupa ce a facut Caramitru niciun USR-ist nu mai merita incredere! @20:13 Cinste Respect si Recunostinta legionarilor! MOARTE IN CHINURI comunistilor!
7
11
In urma cu cateva saptamani .... se faceau sondaje ... hai mai, termianti cu prostitutia jurnalistica! Va plageti ca va cenzureaza nu stiu cine dupa aia! Articolul cu interviul a fost platit, a platit si inchiderea comentariilor. Nu este sigur de reactia oamenilor? Nu-l vrea nimnei, mai ales dupa ce ne-a si dovedit ca izoleta este prea mica ptr ditamai caracterul ... La revedere Chit-Chit, stai acasa !
17
3
Sondajul este fals, Chitac este prieten vechi cu Radu Tudor si Pieleanu este omul de casa al antenelor, deci...
24
4
Mizerie de sondaj.Stelian Ion e singurul care merita incredere.
15
17
Cel mai viabil candidat la primarie ramane Dl. Stelian Ion! Profesionist, onest, legist si cu o activitate civica bogata. Dar in conditiile alegerilor intr-un singur tur, niciun contracandidat la Fagadau nu va obtine punctaj maxim! Asa ca 'drailor' candidati, daca vreti sa faceti ceva pentru Constanta, renuntati la candidatura in favoarea celui cu sanse mai mari in aceasta 'Campanie pentru Constanta'.
12
19
Eu ii dau la liberal multa mue ,si la candidat i-o dau la cioccc.
13
7
s-a dat lovt de covid 9 ca sa aiba motiv parlamentarii liberali sa nu participle in plen la investirea guvernului orban 3. au fost prezenti 41, ceilalti s-au izolat pentru ca au avut contact cu chitac. cati dintre au fost confirmati pozitiv. niciunul. chitac a adus covid 9 in constanta si de pe urma lui mor oameni. pnl a adus moartea in constanta si prin cei 1500 diasporeni cazati in hoteluri.
13
5
la articulul cu interviul jegului nu ati dat voie pt, comment-uri...va era frica ca isi ia iar multa muie.MUIE KITAK
15
4
Ii cam faceti campanie domnului acre chipurile e pe primul loc...un personaj avid de putere si functie, fara scrupule..de asta nu ati lasat rubrica de comentarii la articolul de azi, in care incercati sa ii spalati imaginea individului
17
2
nebun sau inconstient sa il votezi pe stelica ipocrica e la USRi
11
7
In visele lui !
10
2
De ce stergeti comentariile?
10
0
Cine voteaza altceva decat Fagadau este masochist.
16
16
Trebuie sa dispara
13
9
Comandantul flotei de barcute din hartie vrea la primarie! Totusi, pana la alegeri acest ,,mos Teaca" se va linisti.
20
6
Eu zic sa ma votati pe mine, am experienta de primar si presedinte si imi doresc de mult sa dau in cap sleahtai de golani de la Constanta.
4
13
Chitac, un cacat infumurat, a carui demnitate nu i-a permis sa fie purtat cu izoleta, astfel incat a imbolnavit potentiali alegatori! Ion Stelian, renumit pentru putoarea pe care o degaja inca din clasele de scoala generala, deci om cu probleme la capitolul igiena, deci cu carente mari in educatie. Dobre, cap patrat si la propriu, si la figurat. Fagadau, cam singurul care pare a se face util societatii.
26
18
BABU SI FATALAU SUNTETI TERMINATI. CONSTANTENII VA VOR DA MOOIE. BABULE MARS LA TARIVERDE DE UNDE AI VENIT.
18
8
Mai potrivit ar fi Ionut Rusu sa stea capra, noi, masonii, o sa punem mana pe Constanta , ciocu mic si joc de glezne
1
8
O jignire la adresa constantenilor, ca l-ar vota in numar mare pe Fagadau. Chitac isi va demonstra in instanta nevinovatia. Guvernul il trimite la reuniunea NATO. Guvernul, este anuntat de cei care prezidau reuniunea ca exista o persoana infectata, si tot guvernul, uita sa-l anunte pe Chitac de situatie, si il invita in parlament. Culmea, Chitac este vinovat! Citi din comunitatea tatara s-a imbolnavit? Nici unul. Unora le place capra vecinului. Amintiti-va circul de neimaginat, cu Miroescu.
8
18
Buni toti de bagat in aceiasi oala. Next !
8
0
sondajul a fost realizat pe 50 de persoane si alea din cartierul Henri Coanda sau in afara constantei hahhaahha mincinosii naibii
19
1
Nu cistiga nici fagadau Nici chitac Pt ca am fi ca si cum mazare ar fi primar!!!
11
4
Pai nu ii face dosar penal?...ce plm cauta asta iar?...tipic polotician roman...mincinos so ingamfat...atotstiutor..
23
6
George Despina iese din primul tur Primar daca vrea sa candideze. Astia toti sunt niste lacheii.
4
12
Cine p...a mea mai voteaza cu Fatalau??? Mai are handicapatul asta curaj sa candideze??? Inseamna ca este retardat rau. Primar va iesi cine va scapa C-ta de corvide incepand Cu cartierul negru sa-l mute la 20 km de oras , si va face curatenie drastica , si nu va mai da avize ptr betoane ptr dezvoltatorii de kkt!!!
17
16
Nu cred in asemenea sondaje. Sunt facute neprofesionist, doar pt a manipula prostimea si a se " sifona" niste bani.
26
3
Cine voteaza cu Chitac?!?! Ca sa-si bata joc de noi mai ceva decat Fagadau? Nici Fagadau nu-mi place, dar Chitac e de doamne fereste!! Ati uitat ca el e cel care a imprastiat coronavirus in Constanta, pentru ca el e senator si poate ... asa cum a putut sa mearga la spital, cand l-a internat ca era pozitiv la test, fara izoleta, masca, echipament ... doar e senator, nu muritor de rand. Sau poate nu stiti cat de urat se purta cu asistentele in spital, cum le chema la 5 secunde pentru "stinge lumina", iar apoi " aprinde lumina ca m-am razgandit" ... ca el e senator ... si isi poate bate joc ...
29
9
cat s-a platit pentru acest articol plin de minciuni!! cum sa aiba chitac 42%? hai sa fim seriosi se vede de la o posta ca e comanda!
28
9
Hahahhahahahahahh! Chitac covid 42? Hahahahhhaha poate 0,42!!!
31
11
Iar o sa colizeze toti borfasii impotriva omului care reprezinta o amenintare magariile lor. Centura politica functioneaza si la constanta. Succes chitac
13
19
Ionut Rusu ar fi potrivit....
7
18
Redactore, vezi ca ai gresit. Chitac are 4.2 %, asa ca are sanse daca candideaza cu Dobre.
28
21
eu nu inteleg cum au facut astia sondajul asta in plima pandemie?Cand nu era nici dracu afara si fuge lumea de straini.Dubioasa treaba
23
12
Flit PSD !!
25
19
Dintre astia 3, Fagadau e de preferat. Chitac e un criminal, iar Stelian Ion.....Doamne fereste!!!
19
37
sa ajunga chitzpalac primar sa le dea la toti din primarie covid. la cat de prost e, il pun make sa mature frunzele din parc.
18
24
Mai are tupeul acest inconstient sa candideze la Primarie .Chiar acest oras nu poate sa fie administrat de un om competent.Schimbam un primar incompetent cu altul mai rau ca el.Poate pana la alegeri avem cu cine vota.
31
19
o sa fie perfect ptr oras cu chitzac primar si vice nebuna aia nefututa
11
14
amenda amiralului,merge si retroactiv,nu?si dosar penal,la fel.pe mine daca ma prinde militia in abatere sunt executat scurt.amiralu are coaie-n talpi?nu merge amenda si dosar penal in cazu lui?ca primar nu cumva sa votam vreun batran comunist sau hoti dovediti ca altfel ajungem catun izolat de restul Romaniei.fara javre dovedite la primarie.
25
12
stiam ca s-au inchis restaurantele. de unde o fi macat asta de a facut sondajul atata cacat?
18
10
Oricine. dar nu Fagadau. E slab ca primar. A promis multe in 2016, si mai nimic nu a facut.
32
17
Chitac este la fel de arogant ca si inainte de prostia cu covid. Considera ca nu a gresit cu nimic. Nici macar nu a iesit public sa ceara scuze celor care au avut de suferit din cauza nesimtirii si a ignorantei sale. Inca mai spera la scaunul de primar. Ai intrat in politica pe usa din dos. La fel vei iesi din viata politica. Ce o sa faci? De fapt nu stii sa faci nimic. Discursurile alea raraite o sa le exersezi in oglinda, singur. Adio primarie, adio parlament. O sa devii un necunoscut in curand. Si asta cred ca te macina!
36
16
deci 39 % din votantii din constanta sunt niste cretini sa voteze fagadau
26
22
bai astia de la ziar de caca...ati inceput cu manipularile?? tot fagadau va iesii...nu stiu daca merita, dar ceva este sigur...inconstienta lui chitac s-a vazut...vb peste 4 ani
25
19
Am o nedumerire.Nu simpatizez cu un anume partid politic, ii consider pe toti egali ca si capacitate de a face rau romanilor, ma refer la partidele prezente in parlament, dar nu inteleg cine sunt votantii PNL. Mi a venit greu sa cred ca la europarlamentare au avut majoritate, deoarece nimeni din toti pe care ii cunosc nu au recunoscut ca au votat cu pnl.Atunci cine voteaza cu pnl sau mai mult, cine l ar vota pe Chitac? Sunt de pe alta planeta? Cei cu prosteala asta?
22
19
Pisa-m-as si pe fagabou si pe lepra de chitac. Pardon, covidul...
19
21
cine poate sa creada balaria asta de sondaj.Pieleanu e o jigodie mincinoasa.
31
4
chitac, un inconstient, mai bine cu rusu. macar unul care sa ii pese de oameni.amiralul e un nesimtit, un om care nu ii pasa decat de el. la fel ca gasca lui.
18
18
Eh uite cum fura dobrica 3 la suta din electorat. Acum ramane sa vedem din al carui candidat. Dar una peste alta, e un inceput. Stai ca baga stroie arma secreta, asul din hazna, horica far-de frica. Hai ca a inceput sa-mi placa .
12
7
pai daca vrea basescu sa fie primar la Constanta , chiar independent , castiga cu 75 %
17
28
Deci lumea chiar si-a dorit ca amiralul sa bage in carantina PNL-ul, asa pentru 2-3 ani. Tare. Poate recidiveaza.
14
14
Muje Fagabou, muje PSD
25
23
Chitac primar. Muye fagabou muye psd
26
29
Povesti de adormit copiii cu Mos Teaca.
26
16
O fi adevarat sau manga, manipulare. Dar si daca e adevarat, rumanii demonstreaza a -n-oara cat de cretini si iresponsabili sant. Exact ca omul pe care il voteaza, pe nume Chitac. Adica inconstiintul asta infecteaza femei cu buna stiinta, si pt.asta tb. obligatoriu sa i se faca dosar penal, si tu il pui primar. Uitati-va ce e in tara, boli, morti, rascoale, revolutii, batai in fiecare zi, saracie, minciuna, somaj. Si cine e in fruntea tarii, e ciuma galbena. Dar la rumani nu tb. sa te mire nimic, orice e posibil. Avem presedinti de tara infractori dovediti si sant votati 10 ani fiecare.
34
22
Ipocritilor!!! Ce ati mai fi vrut voi sa ne fi spalat creierele cand ati incercat sa l linsati mediatic pe Amiral. Nu a iesit mizeria voastra de strategie si sunteti disperati! Nu vreti sa intelegeti ca ne am desteptat si nu mai plecam dupa fentele voastre neinspirate!!! Uitati va mai jos si va veti identifica postacii cu multa usurinta? De ce? Pentru ca sunt agramati si prosti. De data asta vom vota noi, intelectualii si cei care au mai citit ceva in viata lor asa incat sa nu ne mai lasam umiliti de analfabetii care ling de pe jos firimiturile lui Stroe!!! CHITAC va fi noul PRIMAR!
28
41
Sunt stabilit in afara Romaniei. Nascut si crescut in Constanta. Aproape in fiecare an imi propun impreuna cu familia sa ne intoarcem acasa. Si aproape in fiecare zi gasim un motiv sa nu o facem... Chitac, Fagadau...numai animale... Imi pare sincer rau...
29
11
Prostii si Reclame .. bateti campii cu aceste sondaje .Nici macar Nu stiti cine or sa fie candidatii
23
7
Cine crede in basme ? chitac nu vrea sa aiba demnitate si sa se retraga. Ne vom procopsi cu ucenicul lui mazare inca 4 ani.
22
18
Nu contesta nimeni calitatile lui Chitac dar modul in care s-a comportat cand a fost deoistat cu coronavirus nu ii face cinste. Si-a aratat fata aroganta a unui om care se crede deasupra plebei si nu ii pasa decat de el. Daca unui asemenea eoist ii mai dai si puterea pe mana e o mare problema
38
14
Stelica si Dobre paine nedospita sunt paravanele PSD de imprastiat voturile. exact ce facea secatura de Palaz, de facilita castigarea alegerilor de catre Mazare sau Fagadau.
20
6
PNL Constanta a fost tras in jos de gafele lui Niculescu. PNL va redeni redutabil in Constanta cand se va debarasa de gruparea Bucovala-Niculescu care i-a adus prejudicii de imagine cu scandalurile binecunoscute.
44
5
Ne-am saturat de moaca de soarece a lui FagaBou asta !
30
17
Traiasca tovarasul chitac,cel mai mare amiral fara nava. Sincer dragi tovarasi de la cooperativa ne luati de prosti? Aaaa, ma scuzati a-ti cheltuit molozul si nu il puteti schimba. Pacat seicul abia asteapta sa va despagubeasca. Nu uitati sa va luati covor zburator.
33
18
Comparati ca REALIZARI CONCRETE mandatul de primar de 4 ani al lui Fagadau cu cele ale primarilor de la Cluj si Oradea, Boc si Bolojan! In acest context, lipsa de realizari a lui Fagadau este jenanta!
41
12
E o mare minciuna menita sa spele pacatele lui chitac si sa creeze un trend in societate..dar nimeni nu se poate lasa pacalit..a gresit si e impardonabil
36
20
casa de sondaj a lui zdreanta pesedista de pieleanu pesedeii mai au maxim 20%sunt morti si ingropati
30
10
Un sondaj mincinos!!! Cine dracu il mai voteaza pe Chitac? Numai oligofrenii!! E timpul sa alegem un om cu adevarat pentru Constanta!
41
25
PSDDDDul 39%, enorm, chiar atat de multi idiooooti sunt in C-ta?
40
21
Orice candidat dar nu fagadau poate candida si femeia de servici de la primarie si tot nul votam
31
10
vrajeala cine mai voteaza cu PNL care la constanta chitac si cu prefectul au infectat cu covit tot orasul au adus pe toti de afara la constanta si inca nu sa terminat vai de curul lor
43
24
nu ti a dat spaga? si eu as intra ca la mine in sufragerie si fara sa dau spaga pentru ca te platesc din banii mei de privat. Daca as decide si salariul tau nu ai primi 18 000 roni cum ti a dat pesedeaua. Pe nemeritat!
19
10
Dute bai Fagaluserule ...unde a dus mutu iapa! Ce a inceput Mazare,ai terminat tu...ai terminat si distrus orasul si spatiile verzi...sper sa-i faci o vizita definitiva lui Mazare impreuna cu complicii tai din primarie si cu prietenii tai de beneficii...ramaneti langa Mazare si tinetii de urat vre o 20 de ani lumina!!!
28
18
Nu i s-a intocmit doar penal javrei de Chitac pentru zadarnicirea combaterii bolilor? Un jeg care a mintit de la inceput ca apoi sa stea internat la Terapie Intensiva. Sa va ia moartea de liberali ca nu sunteti mai prejos ca japitele de pesedisti!
46
19
A venit la spital cu coronavirus de parca era la el in sufragerie.... nesimtitu!!!! Scarba imi e de japitze dastea! Huo!
44
20
Ca de obicei, institutiile media incearca sa ne spele creierele, iar, din pacate, multi cetateni se lasa manipulati. Nu mai ii mai lasati sa se joace cu noi! Oricat rau au incercat sa-i faca, Vergil Chitac a demonstrat de multe ori ca este un om bun, potrivit pentru Primaria Constantei.
37
28
Contaminatorul public
42
15
Tu fato,Virgil Chitac ar fi putut sa demonstreze ca este un caracter puternic daca platea spitalizarea pentru toti oameni pe care i-a bagat in spital recunoscandusi vina,dar asa a mers pe burta,a lasat timpul sa treaca si acum hop vrea primar,asta nu este caracter puernic tu proasto ci caracter de reptila.Altfel orice candidat este mai bun decat omul lui R.Mazare adica D Fagadau.
40
9
este un luptator si singurul care a avut curaj sa se lupte cu soarecii aia din primarie
14
37
Care este stadiul dosarelor pentru zadarnicirea raspindirii covid? In presa scria ca senatorul avea doua astfel de dosare. Scrieti si despre asta.
48
11
Oare de ce toti care sunt contra lui Chitac, adica pesedisti vorbesc ca la usa cortului, numai cu injuraturi?
24
32
Bai baieti cica de suparare babu s a legat de un stalpisor in fata primariei. fugiti sa l salvati
25
7
Pt postacii ciumei GALBENE: Se poatr sa fiti mai limbisti de atat? Dati-o si voi mai pe ocolite nu-l lingeti chiar asa pe fata pe Vergilica, eu stiu ca ii place dsr totusi... Aaaa... si nu uitati ca e un tradator, sau ati uitat ca i-ati facut campanie in 2016 l-ati ajutat sa ajunge senator si pe urma s-a pis@t pe voi!? Acum cand e vorba de ciolan totul se iarta nu? Aaaa... sa nu uitam de aroganta iesita din comun a acestui personaj... Se crede jupan, se pisa pe toti... Chitac, sictir!!!!
40
17
Pt Postaci cei de mai Jos Care Comenteaza Ca Taranii Prosti de la Vaci. sa Ma Pis in Cur de Vergil Chitac al Ciumei Galbene de PNL-isti ca Nu-L Sustin Ca Primar Al Constantei. Ma prostii dracului de imbecili Nenorociti Daca Actualul Primar Al Constantei Domnul Decebal Fagadau a tinut Fostele Autobuze Belarusiene Maz. Eu Nu-l Votez pe Muistul asta ordinar Vergil Chitac ca Nu Cred ca Este in Stare sa Aduca Autobuze Noi Electrice di Minsk Belarus Belkommunash. Fuck Vergil Chitac Nu-l sustin Ca Primar al Constantei ca il va duce mai rau in ruina. Tot Actualul Primar al Constantei Domnul Decebal -
20
30
Votati cu Fagadau.
24
22
Cat de redus sa fii sa il votezi tot pe Fatalau??? Constantenii s-au ars odata cu psd-istul asta incult care ne-a distrus orasul. Nu a facut nimic bun pentru cetateni si pt oras.
32
23
Se vede ca Vergil Chitac chiar isi doreste sa schimbe ceva in orasul nostru. Chiar daca nu a castigat alegerile in 2016 nu a renuntat, si nu a renuntat nici acum dupa scandalul cu coronavirus.
21
48
Dupa comportamentul ebolei galbene si a batausilor lor in albastru in perioada pandemiei, ma mai gandesc!
28
10
Iesiti la vot oameni buni. Doar asa putem scapa de Fagadau si de toata mafia lui de lingai.
32
32
Fagadau esti un fatalau. Sa-ti dam la mooie si tie si lui Babu. Sunteti doi tigani pripasiti la oras, va-n gura de hoti.
32
23
Daca iese DECEBAL va-ti belit la P W L A! Putem sa plecat din acest oras. Il lasam pe tot la baietii astia care o sug in c w r de la PSD.
24
26
Pesedistii si-au batut joc de CT... Se vede ca oamenii vor o schimbare in bine prin domnul senator Vergil Chitac.
24
43
s-o credeti voi! De ce nu candideaza nea Stroe ot RAJA ca el e capitanul de judet? Sa stim si noi cine e jupanul.Ca Chitac chiar daca se alege trece la rosii imediat.De unde o intrebare fireasca-nu cumva e omul rusilor stiind ca psd e oficina de spionaj si ocupatie a sovieticilor? Nu ma astept sa reziste comentariul
13
24
Fagadau plus Babu au distrus orasul Constanta. Doi cretini care au furat si hartia igienica din primarie. Orasul nostru merita mai mult. NU BABU. NU FAGADAU.
34
14
Vad ca sunt tot felul de postaci pe aici care il acuza pe Chitac ca a infectat jumatate de tara. Hai sa fim seriosi, cine crede in manipularea legata de Chitac nu are mai mult de 1 neuron. Este limpede, Chitac a fost o tinta si se vede si acum prin modul in care este atacat. Se doreste indepartarea oamenilor capabili, dar de data asta constantenii vor scapa de ciuma rosie
23
38
MAI IESE FAGADAU DOAR DACA NU IESIM LA VOT ... SI DA O SA IESIM IN NUMAR MARE ... PENTRU LIPSA PARCARILOR .... PENTRU SENSURILE UNICE AIUREA ... PENTRU STALPISORI ... NU REALIZEAZA ... DAR A DISTRUS CONSTANTA ... SI ENERVAT POPULATIA ... O SA VADA EL .... NE VEDEM LA VOT !!! CREDEA CA GLUMIM ... PUTINA RABDARE SI O SA SE LOVEASCA DE REALITATE !
30
14
Domnul Vergil Chitac a demonstrat ca este un invingator si un om puternic cu credinta in Dumnezeu. De un astfel de primar are nevoie Constanta. Doamne ajuta!
18
44
Macar de ar fi adevarat. Chitac este singurul care poate schimba Constanta. PSD-ul prin Mazare si Fagadau au schimbat-o si ei, dar in rau. De mandatele lor s-au bucurat profitorii.
18
35
Bravo Virgile te sustinem ne-am saturat de pesedistii infractori si analfabeti care au distrus Constanta
19
33
Las ca vine PNL cu Murad candidat.
17
21
Sa fim seriosi, fagadau e undeva pe la 15%17% si asta ca il trage partidul. Chitac e omul potrivit pt primarie!
24
31
Infectarea cu coronavirus putea sa se intample oricui, insa manipularea mass-media si interesele politice sunt prea mari. Acum sa fim seriosi... ce legatura are starea de sanatate a unui om la un moment dat cu functiile pe care si le doreste sa le ocupe. Normal ca Vergil Chitac are un procent mare. Este un om capabil si bine pregatit.
15
33
cu Chitac o sa renasca Constanta? sitemul de dupa 1989 este creat in asa fel incat totul sa se faca pt ai mai mari, urbea da-o dracu, pe cetateni ii pacalesti cu ceva spoieli si ajutoare si gata....
21
8
Cum poti sa votezi cu un om care in cunostinta de cauza a pus in pericol sanatatea celor care il inconjoara? Cum sa crezi ca un astfel de om are vreun alt interes decat propria persoana? Narcisist, sociopat, asta merita Constanta?
35
10
Iata ca media si adversarii politici nu au reusit sa-l doboare pe Vergil Chitac! Noi stim cine e cu adevarat domnul Chitac, nu ne-am lasat manipulati de tot ce s-a spus in spatiul public.
12
28
Fara FAGADAU O SA RENASCA!
20
17
Vergil Chitac a dovedit ca merita functia de Primar. O greseala nu poate ingropa tot binele pe care l-a facut pana acum. Succes in continuare domnule Chitac!
14
29
toate petardele din primarie, sa intre sa dea mesaje de sustinere pentru fatalau. Degeaba babule, lumea il voteaza si pe dracu numai sa scape de tine si de fatalau.
26
14
Eu vad ca Vergil Chitac are fata lui, cam botita, e adevarat, dar e a lui, nu pe cea a lui Fagadau. De unde pana unde i-a luat fata? Ha,ha,ha!
20
6
Bah, mai terminati cu bagabonteala, PNL e in cadere libera.
28
15
Si uite cum usor usor scapam de Gasca PSD-ista. Bravo nea vergile imi pun mari sperante in tine!
18
19
4 curve mari si late huooooo
11
7
Pai e normal sa fie asa, Fagadau n-a facut nimic in astia 4 ani si sa nu uitam ca la alegerile trecute i-a facut viata grea Chitac. Sigur o sa fie Chitac primar.
16
13
Pe chitac nici pnl nu il voteaza
25
13
mai tare il urasc pe babu si pe fagadau
15
6
Trei dobitoci, dar cand va veni USR sa vezi atunci prapad.
15
13
trei fete de mafioti.sa va dau la mui....ta
9
5
Cat de dobitoc sa votezi cu PSD-ul? Mai bine votezi un independent...
23
12
Bai voi sunteti nebuni?!! cum plm sa votezi cu inconstientul ala de chitac?! care oricum este un netot ingalat? in cazul asta castiga detasat iar fagadau
28
13
Hotii P$D la puscarie !
17
19
Ha ha ha. Maxim 12 procente. Asta e manipulare pentru cretini.
22
12
Pt prosti...sondajul este facut de Avangarde institut apropiat de PSD ....asa ca ciocul mic .....amiralul e amiral nu baiatul contabilului lui Nicusor Constantinescu
23
14
Lasati- ne cu sondajele voastre mincinoase , poporul sa trezit , pleaca satuii, vin altii cu foame de furat ,ati nenorocit orasul totul este putred ,nu ati reusit sa intretineti nici macar ce a ramas din comunism .
26
3
Ce sondaj e asta? Facut in plina pandemie? Unde l.ati efectuat? In casa la Chitac? Bai prostilor, terminati cu dezinformarea... Raspandirea de stiri false e infractiune. Ia sa fac eu o adresa la Ipj in sensul asta...
30
13
CATA PROSTIE ZACE IN MINTEA OMULUI FUTVA IN GURA DE PENELISTI BOLNAVI CUM PLM SA ZICETI CA ARE 42 % CIN PLM MAI PUNE BOTUL HOOOOO OMUL CARE ADUCE BOALA HOOOO
25
13
Eu sunt PNL-ist dar pe nesimtitul asta de Chitac nu o sa-l votez, il prefer pe Fagadau!!!
29
15
In lupta lor pt ciolan, toti sobolanii care au fost in administratie se vor reuni doar pt a bloca omul care le poate strica combinatiile. Succes domnului Chitac, spaima sobolanilor, combinatorilor, incompetentilor. Va trebui sa scape si de sleatca profitoare si vanzatoare penelista, care e in aceeasi troaca cu sobolanimea
16
17
Stelian daca ar iubi Constanta, s ar retrage si l ar sustine pe chitac. Dar cum are o agenda impusa, nu o sa faca asta. Conteaza mult si echipa pe care o ai in spate, Chitac are doar specialisti, pe cand fagadau si stelian au niste superficiali cu foame de bani.
20
18
Trebuie sa fii satanist sa il mai votezi pe fagadau ! Doar bebe mocianu il mai voteaza ca fac combinatii impreuna
19
14
Nu mai faceti sondaje intre voi ca nu va ajuta ... Chitac sa si vada de pensia. Un iresponsabil
25
12
CARE ALEGERI? ALEA DIN 2021?
16
5
Babu uite ca nici mizeria pe care ai comandat o n a mers! Esti istorie! Si tu si deci faga!
19
4
Sa mai comenzi linsaje Babu idiotule, fmm de bou ca doar din cauza ta si a postacilor tai cretini a crescut. Sper sa te castreze PSD
19
3
Este posibil sa fi crezut ceea ce se spune in acest articol, dar am citit mesajele cu urarile de Paste facute de politicieni aici in publicatia dumneavoastra. Nici nu se vede culoarea politica, mesaj de la domnul Chitac, de la o multime de politicieni colegi de partid, posibil ca acele mesaje sa fie pe bani!?! Intreb pentru un prieten... Lasati campania electorala in plina pandemie! Oamenii au inceput sa inteleaga...
18
2
Hai mai ce naiba e mizeria asta? Asta a imbolnavit juma de tara si acum il facem primar? Sincer, chiar atat de idioti ne credeti? Sa isi vada de semafoarele lui si sa ne lase naibii in pace. Apropo a ramas Comanescu fara bani, a scazut petrolul.
31
14
Alt dobitoc
20
7
bwahahahahahhahah bwahahahahahaha
13
6
Nu sunt obligat sa cred sondajele,pot fi manipulatoare!
27
9
Vorbe! Chitac nici 25 % nu va obtine! Un inconstient cu grade pe umar.
38
19

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016