REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sondaj: Cine sunt vinovații pentru accidentul din 2 Mai și moartea Alexandrei, la Botoșani

Sondaj: Cine sunt vinovații pentru accidentul din 2 Mai și moartea Alexandrei, la Botoșani

A.F. 3 septembrie 2023 | 00:00 2940

Două tragedii au șocat luna trecută România, și anume cazul de la 2 Mai, unde un șofer drogat a omorât doi studenți, respectiv cazul de la Spitalul Botoșani, unde o tânără gravidă și-a pierdut viața sub ochii medicilor. În urma unui sondaj CURS, 74% dintre români consideră că România se îndreaptă „mai degrabă într-o direcție greșită”, în timp ce doar 19% au răspuns că „mai degrabă într-o direcție bună”.

Sondaj: Cine sunt vinovatii pentru accidentul din 2 Mai si moartea Alexandrei, la Botosani

Cu privire la cazul din 2 Mai, majoritatea românilor (51%) consideră că principalul vinovat este șoferul, Vlad Pascu. 15% dintre români dau vina pe traficul și consumul de droguri, iar alți 15% arată cu degetul spre poliția care nu și-a făcut datoria. 10% dintre români spun că părinții șoferului sunt principalii vinovați, 4% dau vina pe primărie pentru că nu făcut trotuare. 2% dintre români dau vina pe pietoni.

În ceea ce privește traficul de droguri în rândul minorilor, 65% dintre români se arată „foarte îngrijorați”.

Sondaj: Cine sunt vinovatii pentru accidentul din 2 Mai si moartea Alexandrei, la Botosani

Cât despre cazul din Botoșani, unde o tânără gravidă a fost lăsată să moară de medici, 71% dintre români susțin că principalii vinovați sunt doctorul și personalul de gardă din acea zi. 11% dintre români dau vina pe doctorul personal care nu era de gardă, iar 10% dintre români arată cu degetul spre spital și conducerea acestuia, scrie stiripesurse.ro.

Metodologie Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din România

Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%

Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților

Validarea eșantionului: s-a realizat pe baza ultimelor date INS Datele sunt neponderate

Perioada de realizare: 24 - 31 august, 2023


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...e de vina...
3
0
Principalul vinovat este PSD și PNL care în primul rand ne-au vândut droguri prin magazinele de vize distrugând o generație, cercetati sa vedeți cine a adus ecobotanicele în r*mânia eba Băsescu, Videanu Silva prin firmele lor în al doilea rand tot PSD-ul care lea permis părinților pra atei sa strângă peste 300 propieteți prin norocirea mai multor famili permițându-le sa facă practice camataria prin metode mai sofisticată decât a celor mai periculoși cămătari nenorocind familii întregi de romani nu mai zicem de azilurile groazei cu patroni din anturajul doamnei firea sau de explozia produsa zilele trecute care sunt inplicati membri și primari PSD de neatins, dar măcar sa fie tot asa dar din ce vad totă clasa politica vrea sa ne arunce în război ce pretenții sa avem când președintele r*mâniei e un vânzător de copii
2
3
DE CE NU DEPISTATI PESTELE DE SUB MINE CARE POSTEAZA ACESTE MESAJE DE ATATA TIMP? AVETI SI VOI BENEFICII?
4
0
Vrei senzatii noi in SEX? Acestea sunt pur și simplu picături magice care vă vor duce viața sexuală la un nou nivel. Doar încercați și nu veți regreta niciodată -----> mub.me/sblog
0
5
Parintii sunt de vina. Niste scursuri care au produs o alta scursura
5
1
Trebuie sa se faca ordine in sistemul medical si medicii sa lucreze ori la stat ori la privat. Acum vin la in garda la spital ca sa doarma sa se odihnesca pentru a doua zi cand dau fuga la privat. Dupa ora 12 nu gasesti picior de doctor in spitalul de stat. La spitalul de stat ajung dimineata la 9-10 cand da dumnezeu pentru ca nu ii intreaba nimeni nimic. Sunt in cardasie cu managerul si ceilalti doctori , se acopera intre ei.
8
0
Neam de idioti! 49 procente nu considera ca drogatul e de vina. Ii cauta scuze! 2 procente considera ca gravida e de vina. 11 procente ca e dr curant, care era acasa. Noaptea mintii !
9
1
s****n nu trebuia sa ajungă șef la Politia Rutiera. Acest individ este limitat la creier, a făcut praf tot pe unde a fost și pe vremea când era șef la Serviciul de Ordine Publica. Cine a pust prostulastaretardat pe funcție și de ce?
3
1
1 drogatul, 2 părinții,3 poliția că nu și a făcut treabă cu actele mașinii și nu își fac treabă sa prindă dealerii, dar nu și o fac că își iau dreptul! Asta e ordinea
17
1
Închisoare pentru drogați nu tratamente se cheltuie multi bani pentru niste gunoaie in societate Drogat sau băut la volan confiscarea mașinii vandută de ANAF la licitație Permis suspendat cinci ani Tinerii au murit din cauza polițiștilor și a drogatului in aceeași măsură. Medicul un criminal liber Dacă primea lovele situația era alta În spitale și poliție corupția ucide Verifică Gogu de la fermă
14
1
primaria e vinovata, in prostia voastra, primaria e vinovata mereu. de ce? de orice.
4
10
Bineinteles ca drogalaul este vinovat,el impreuna cu parintzi lui care prin nu se stie cine i-au dat ordin politzistului care l'a prins cu droguri in mashina pe Vlad Pascu sa il lase liber,ori ce crezi tu mai"nu sunt deacord"ca daca erai tu sau eu oprit de politzie si gasit cu droguri in masina si fara I.T.M.la mashina erai tu lasat liber de politzisti fara ca astia sa primeasca un ordin ca sa nu respecte legea sau fara sa le dai spaga,eu nu cred ca politzisti sunt idiotzi ci ca in politzie este trafic de influentza si coruptzie la greu.
12
1
Ptr 2 mai este vinovat 90% traficul de droguri impotriva caruia nu se lupta deloc; atat timp cat vom avea trafic vom avea drogati, o parte din ei vor fi la volan si accidente ca 2 mai se vor repeta; ptr restul de 10%, in parti egale parintii, politia si primaria care nu a facut trotoare si nu a stimulat taxiurile in zona; ptr alexandra 90% toate guvernele si parlamentele din ultimii 33 de ani care au adus sanatatea in starea catastrofala si subfinantarea cronica cea mai mica din ue de azi; ptr restul de 10% in parti egale medicul personal care urmarea sarcina, conducerea spitalului care a facut regula ca de un bolnav sa se ocupe numai un anumit medic iar ceilalti nu si evident medicul de garda; adevarul este ca in multe spitale este haos organizatoric si subfinantare cronica si guvernul este total dezinteresat; ar trebui ca guvernul sa-si ia inapoi toate spitalele, acum e haos; autoritatile locale sunt incapabile sa se ocupe de organizarea corecta a unui spital
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510