REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Sondaj CURS: PSD rămâne pe primul loc în preferințele românilor

Sondaj CURS: PSD rămâne pe primul loc în preferințele românilor

Replica API 24 iulie 2022 | 00:00 1306

Un sondaj CURS de tip omnibus ne arată că în cazul în care ar fi alegeri săptămâna viitoare, PSD ar câștiga detașat alegerile, pe locul doi clasându-se PNL. Având în vedere discuțiile privind continuarea actualei formule de guvernare, după anul 2024, sondajul ne arată că românii ar prefera stabilitate, iar PSD și PNL ar obține peste 60%, ceea ce le-ar asigura o majoritate confortabilă în Parlament.

Conform sondajului CURS, PSD ar obține 37%, în timp ce PNL ar obține 24%.

Pe locul trei se clasează AUR cu 12%, în timp ce USR s-a prăbușit la 7%.

De asemenea, UDMR ar intra în Parlament cu 5%. În buza pragului electoral se află PMP și PPUSL, ambel partide cu 4%.

Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 1005 repondenți, în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3.1% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților. Perioada de realizare: 13 - 22 iulie, 2022, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta a fost cotat ca cel mai s**b comandant al anmb si voi constantenii l ati pus primar adica cel mai bun gospodar !
0
0
Ne meritam soarta
1
0
Multa Mue AURusia!
0
0
toti sunt tradatori ! de ce nui impuscam ?
0
0
In tara lui cacao sclav romanesc
1
0
iti place sa mananci kakat
0
0
Mu1epnl mu1epsd mu1eudmr mu1eusrplus mu1e aur mu1eiochannis. Slugi politice...
0
0
Eu sa Fiu sincer Sunt Foarte Suparat pe Dnul Maior Chitac ca a lasat straziile din spatele Magazinele Tomis de acolo straziile sunt in Gropi si Paraghina, daca te duci acolo pana in alta parte iti vei rupe picioarele acolo,Maiorul Chitac Nu Va mai pupa cel de-al mandat de Primar din 2024 ca este Neglijent ca a lasat straziile de Magazinul Tomis pe traseul 42, e cazul sa Vina altul mai tanar din partea Psd-ului sa ia locul fotoliului de Primar al Constantei din 2024, asta este opinia mea, ce vad in realitate, Shut Up Fanatici Pnl Ciuma Galbena! Si Nu mai vorbi prostii fara sens cand am dreptate
1
0
Daca nu era coana Veorica, cine mai scotea tarisoara din noroi, daca nu era Ciordache, cui ii mai puneam noi alta intrebare? Daca nu era Livache, Mazare, Porcusor, cine mai fura pe aici? Sa multumim PSD pentru pomenile date asistatilor necajiti de la coltul strazilor, sa multumim tovarasilor intelepti pentru tot ce le ofera bugetarilor de lux, pentru concursurile aranjate, pentru concedii moca. Tot inainte, tovarasi, Daea o ducem asa de bine de 30 de ani!
0
0
de cate ori au fost altii la putere, de fiecare data la urmatoarele alegeri PSD-ul a fost votat cu aproape 50 la suta! ce ar trebui sa-ti spuna ti asta? ca de fiecare data PSD-ul a fost votat sa scoata tara din rahatul in care au bagat-o CDR, PDL, PNL-USR!! Pricepi sau inca te lasi si spalat pe creier?
0
1
Momentant, aveti dovezi CLARE! AUR ramane mereu fara baterie la telefon cand organizeaza "mitinguri" la ambasada Rusiei in Romania. Iar SOSoaca isi cere scuze Rusiei cand romanii adevarati cer explicatii sau scuipa pe ambasada Rusiei. Iar un ultim argument, hackerii rusi din KILLNET au laudat-o pe SOSoaca si au dat-o exemplu de cum ar trebui noi romanii sa ne purtam cu Rusia, ca sa nu fim denazificati, sau sa nu merge in iad, in timp ce ei, orcii, se duc in rai prin sustinerea "unicului partid fascist, rashist" Z. Putler: "Goodwil." Argumente contra?Eu zic sa nu! AUR si SOS sunt slugile Rusiei
0
0
Peneleu, cam mult! Rezistii-useristi-sorosisti, inca stau bine! Poate la anul se impiedica de prag!
0
1
Inca un detaliu important. Ca ultima solutie, Rusia isi rezolva INTERESUL in Romania prin BOR, atunci cand alte grupari politice rup legaturile cu ambasada Rusiei in Romania. Stiti despre ce vorbesc? Hai, stiu ca stiti!
4
0
AURolacii tot insista cu 58 la suta. Ganditi-va putin! PSD are 37 la suta, AUR 12 la suta, PPUSL 4 la suta si se asteapta ca vuvuzelele agresive ale Rusiei, SOS sa obtina 5 la suta. Partidele lui Liviu Dragnea si Dancila abia asteapta sa se alieze impotriva "statului paralel" si "americanii aia rai". Cine are ochi sa vada, vede! Sunt "miscari de trupe" care ne arata ca fix spre alianta asta "roexit, suveranitate si neutralitate", sub "umbrela" Rusiei se indreapta tradatorii astia.
8
0
Da, Vivaldi, nici eu nu cred ca te mai faci bine!
1
1
Problema cea mai mare este ca si AUR dezvolta acelasi mecanism infractional de "alegatori neconditionati" precum PSD. Cel mai mult are Romania de pierdut in urma acestor infractori aspiranti la Sf. Ciolan. La fel cum in Moldova toti rusofilii voteaza partidul SOR, In Ungaria rusofilii voteaza partidul rusofil FIDESZ, iar in Romania rusfilii voteaza AUR. In trecut, rusofilii votau PSD, fostul FSN al Rusiei. Acum s-au mutat la AUR si SOS, daca Liviu Dragnea a pierdut fraiele partidului prin care Rusia avea influenta in Romania. Prin ce partid isi "rezolva" Rusia INTERESUL in ROMANIA? A U R
8
0
Ce sa ceri...si peste 100 de ani tot psdul va fi pe primul loc. Nu ne mai facem bine
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513