REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Sondaj: PSD-39%, PNL crește cu un procent, AUR ajunge la 17%

Sondaj: PSD-39%, PNL crește cu un procent, AUR ajunge la 17%

Replica API 30 decembrie 2021 | 14:08 1882

Cel mai recent sondaj realizat de Avangarde, la comanda PSD, arată o scădere ușoară a Partidului Social Democrat, o creștere cu un punct procentual pentru PNL, în timp ce AUR crește de la 15% la 17%. USR scade la 10%.

Potrivit datelor prezentate în sondajul realizat de Avangarde în perioada 15 decembrie - 23 decembrie, partidele politice au următoarele procente:

PSD - 39%

PNL - 18%

AUR - 17%

USR - 10%

UDMR - 5%

Față de luna anterioară, PSD pierde un procent, PNL câștigă 1%, AUR are cu două procente mai mult, iar USR scade de la 11% la 10%.

Sondajul a fost realizat în perioada 15.12 - 23.12.2021 pe un eșantion de 907 subiecți prin metoda „door-to-door”, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AUR vrea sa iesim din UE si NATO, sa ne unim cu Moldova, sa cumparam gaze direct de la Rusia si sa importam numai din China. Pornim iar fabrici de facut rulmenti? Pentru tractoarele din Belarus sau cine? Pentru noi alta varianta de dezvoltare in afara de UE nu exista. Intreaba un rus ce nivel de trai ar alege, pe cel din USA sau pe cel din Rusia? Raspunsul il stim cu totii.
6
0
Daca votati AUR o sa devenim satelit al Rusiei precum Belarus, ne trimite Putin un presedinte si producem doar tractoare pentru pakistanezi. Rusii nu-l pot da jos pe Putin, chinezii nu-l pot da jos pe Xi Jinping. Asta vreti? Ne cautam stapan?
6
0
Chiar nu vede nimeni ca AUR a luat procente numai de la USR si PNL? Astea sunt sondaje platite. Sa inteleg ca votantii PSD nu doresc unirea cu Moldova si alte minciuni gogonate alea AUR? Nu, AUR a luat nastere la comanda lui Putin si este fintantat in secret prin intermediul pro-rusilor din Moldova.
5
0
Sondaje la comanda,culmea platite de PSD tot din banii nostri... Sa va reamintesc ca PSD a fost prins plantind in USA pentru servicii de lobby in favoarea lui Dragnea? Ati auzit de acel dosar penal? Fac aceeasi chestie cu sondajele. Multi care nu se pricep la politica urmeaza turma, iar psd asta doreste. E simplu, se merge din usa-in-usa in zone bine alese.
6
0
Copii, sa va explic putin cum sta treaba cu politica! Exista aia care voteaza PSD pana la moarte, pentru ca au rude in partid sau alte interese sau de acolo mananca... Si mai sunt celelalte partide mici ale lui Tariceanu, Ponta si altii care sunt de fapt partide de fatada. Ele au rolul doar de a fura alegatori de la usr, pnl sau alte partide corecte. Intelegeti? Este o practica creta de Rusia. A fost folosita recet si in Moldova, la parlamentare cand AUR a candidat si a incercat sa fure din alegatorii pro-europeni, pentru a castiga pro-rusii. Intelegeti voi? Doar circ ieftin despre unire.
12
0
Toate viitoarele alegeri vor fi castigate de PSD si AUR, fara discutie. PNL si USR ies din schema. Ageamii care isi dau cu stangul in dreptul pluseristii si penelistii.
1
4
Haur a fost creat sa distruga USR. Vad ca le iese, sa reduca usr la bazinul de opt pana la zece la suta. Si alte sondaje facute zilele astea confirma asta. Despre onl, numai de bine, se autodistruge la Constanta.
3
3
unde esti tu doamne sa vezi cine a distrus un partid cu faina,doi analfabeti,doi strigoi care nici painea sa o duca la gura nu stiu ,rusine
10
1
PNL va deveni istorie, pentru ca a inrobit poporul! O sa voteze pnl numai membri acestui partid!
14
8
sondaj facut pe PZD !...mwee Ciuma Rosie.
19
12
Sondaj door-to-door cica. A fost facut in cartierul henri coanda? Intreb pentru un prieten. Ca voi oricum o luati mereu la ochiul maro la alegeri. hahaha
21
8
ce mweeeee v a da psd u!!!!!!
11
18
Pnl la bataie cu aur hahahahahahaha
25
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303