REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Sondaj SOCIOPOL: Cine ar putea câștiga alegerile prezidențiale din această toamnă

Sondaj SOCIOPOL: Cine ar putea câștiga alegerile prezidențiale din această toamnă

A.F. 16 iunie 2024 | 22:23 3723

Un sondaj SOCIOPOL, realizat la comanda postului România TV, arată faptul că Marcel Ciolacu conduce cursa pentru alegerile prezidențiale din această toamnă, iar pe locul 2 se clasează liderul AUR, George Simion.

Sondaj SOCIOPOL: Cine ar putea castiga alegerile prezidentiale din aceasta toamna

Conform sondajului, Marcel Ciolacu are 31%, urmat de George Simion cu 17%. La aceste scoruri am avea un tur doi între Marcel Ciolacu și George Simion.

Pe locul 3 se află Mircea Geoană cu 15%, iar pe locul 4 Nicolae Ciucă cu 13%.

Metodologie:

Sondaj SOCIOPOL: Cine ar putea castiga alegerile prezidentiale din aceasta toamna

Alegerile prezidențiale din acest an vor avea loc pe 15 și 29 septembrie, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cristian Diaconescu
1
1
Faceti-va datoria de cetateni romani si informati-va mai bine! Luati-va informatii din surse sigure! De acord, Cristian Diaconescu vorbeste frumos la TV, cel putin in ultima perioada, minte frumos, dar are un trecut"rosu". Are si PCR in"CV", PARTIDUL COMUNIST ROMAN. Ok? El a trecut si prin"ciuma rosie"PSD(fondat de cel judecat pentru crime impotriva umanitatii, Iliescu care a mai fondat si FSN, Frontul Salvarii Nationale, care in realitate a fost pus de sovietici drept "conducere marioneta" in Romania'1989', precum Dodon in Moldova, Lukashenko in Belarus si asa mai departe. Repet! Informati-va din surse sigure!). Diaconescu (nu-l ajuta nici numele, din pacate pentru el), a mai trecut prin partidul unor interlopi precum GABRlEL OPREA si NUTU FONTA (UNPR). Cristian Diaconescu"minte frumos"(ca Ponta), dar e o varianta mai buna EMIL BOC (are dreptate BASESCU). ELENA MUSAT(amanta Diaconescu):"CRISTIAN DIACONESCU A VRUT SA FACEM sex'IN SEDIUL PSD. Am facut-o IN CASA MAMEI LUI" (2010).
11
2
Ba ala cu Geoana .Geoana asta nu are legatura si cu Adrian Nastase etc altii? Iar ne intoarcem de unde vrem sa plecam? Ne invartim in cerc de ani de zile.Ca soarecii pe roata ne invart astia.Daca Geoana are legatura cu acesti milionari si Coldea doar sa fi nebun sa-l alegi ca are limbi in c*r si urechi afara.Poate sa fie tata desteptilor daca este inconjurat de milionari cu afaceri dubioase este suspect.Un om cu tinuta si principii morale nu se intalneste cu toti infractorii.Nu votez infractorii chiar daca cunosc toate limbile curului si au studii afara.
4
7
Cristian Diaconescu
5
8
Sondaj din pix ,aiurea ,Mircea Geoană e cel mai capabil dintre toți ,restul trebuie să învețe limbi străine
6
9
Manipulare , manipulare , manipulare , asta face presa , fie locala sau nationala . Vor sa vada ce si cum gandesc oameni . Ca sa faci un sondaj corect , ar trebui sa ai lista candidatilor . Gusa si-a anuntat canditatura , de ce nu apare ? Asta ca un exemplu daca tot vrem sa facem sondaje si sa vedem cum gandeste lumea .
12
1
George Simion
3
16
Din pacata doar Mircea Geoana este cat d ecat de calitate,experienta si incredere pe la SUA si EU,restul niste renuturi si mai ales kokalarul covrigar de Buzau o greseala a istoriei cat si generalul umflat cu pompa care nu stie nici macar limba romana...!!! Maia Sandu presedinta Romaniei si a Moldovei asta este solutia adevarata !!!
12
16
Ieftina cu care VOR SA MANIPULEZE POPULATIA!
13
1
Iar a aparut handicapatul cu texte lungi care isi da singur zeci de likeuri, mori ba ..!..
5
8
Ca de obicei, se accepta anumite opinii. Repet, Simion nu va fi votat în veci, fără cei ce au dorit europarlamentari și au câștigat, singur ca rămâne zero barat. Circul a trecut
12
4
A umplut Ro de reclame...CIRC FARA BANI !
11
4
Are legatura Geoana cu Coldea? Nici cu rudele nu te vezi asa des cum se intalnesc astia toti in ultimul timp.De ce s-a intalnit la Bran Geoana cu milionarii? Sa ne spuna si noua.Ce au facut toti la Bran? Ce sa mai imparta? Ii sustin milionarii candidatura lui Geoana degeaba? O avea studii si limbi dar are bube multe in cap si asta.Ce stie Basescu de el si nu ne spune? Un om care candideaza presedinte nu se intalneste cu milionari controversati cu afaceri dubioase si astia cu legaturi cu Coldea General?! Asta stia totate secretele tarii tot. Asta General cu droguri si mama dracului.Cine stie cati mama dracului mai sunt ascunsi de ei ? Nu ma intereseaza formatiunea politica,sa fie om.Azi poate fi independent si maine in PSD,AUR,PNL.Cati nu au fost votati independenti si apoi au intrat in partide? Ciolanul ,hotia este mare ,mancatoria si mai mare.Astia se sfasie intre ei care sa ajunga la putere.Daca dupa zeci de ani l-a scos pe Coldea...Cu pensii de nesimtiti cu afaceri general tradator.
12
11
GEOANA E UN LIDER! Apreciem faptul ca Mircea Geoana decide sa nu candideze din partea PSD si se delimiteaza de acel GRUP lNFRACTIONAL. Va reamintesc ca fondatoruI PSD si al FSN este nimeni altul decat ILIESCU! Pai, Iliescu este judecat si categoric vinovat pentru crime impotriva umanitatii la REVOLUTIE, in perioada urmatoare si posibil chiar si inainte sub PCR. Atunci, cat de "legitim" poate fi acest partid PSD cu radacini moscovite, urmas al FSN (Frontul Salvarii Nationale) daca Moscova si-a pus"conducere marioneta"in Romania, in 1989, prin "turistii sovietici" sau "omuleti verzi" cum ii numeste Putin, iar apoi si-a retras"specialistii"in Moldova si in Transnistria. Pai cei din securitatea ceausista, o buna parte dintre aia au acceptat sa intre in securitatea iliesciana, sa colaboreze si ii vedem in prezent cum trag sforile, plini de bani ca Dan VOlCULESCU, TEODOSIE, Calin Georgescu si DAN PURlC care, fara rusine, pupa"undeva"Rusia, promovand putinistii "suveranisti" roexisti AUR-SOS.
42
14
N-au sanse in fata lui Geoana, cum nu aveau sanse in fata lui Nicusor Dan la primaria Bucurestiului. Restul e circ putinist "made in Serbia lu' Sebi Ghita", patronul ROMANIA TV. Va asigur de un lucru, Basescu l-ar fi batut inca o data pe Mircea Geoana, dar ar fi putut candida. Cu bune si destule rele, Basescu inca ramane cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania pana in prezent, din pacate. Daca doar astia ar fi candidatii, Mircea Geoana ar fi singurul pregatit sa conduca Romania. De ce? Deoarece este cu mult mai bun decat ceilalti candidati/ultrasi care au plagiat sau care nu au luat BAC-ul la timp etc. Cu siguranta, Mircea Geoana va fi un presedinte mult mai bun decat Klaus lohannis. Klaus ne-a tradat, a fost"raul cel mai mic", caci nu aveam cum sa o votam pe Dancila, dar s-a dovedit a fi TRADAT0R. Nu numai ca nu ne-a scapat de PSD, cum ne-a promis, dar l-a comasat cu PNL. Astfel AUR0lacii devin"opozitie", adica"SIMION-VADIM=DANCILA 2", ca sa para PNL-PSD(FSN)"raul cel mai mic"
42
9
era pe primul loc in sondaje la mare distanta de ceilalti la inceput pe urma te mai uiti si la cine comanda si cine face nu sunt chiar niste modele de corectitudine si incredere sunt mai degraba sifonati si cu trecut cel putin controversat oricum oficial psd nu are candidat si tot oficial nu se stie cand sunt alegerile intre multe altele
16
1
Dintre toti, Geoana e singurul care macar stie limba romana si engleza....in rest, praf toti.
28
11
Că Geoană nici măcar nu a anunțat că va candida și deja are 15%. Ca de obicei, vom vota răul cel mic....
25
5
O sa treacă mult și bine pana când PSD ul o sa mai dea un președinte pentru r*mânia, cel mult un președinte de bloc ar putea la ce oameni au, iar dacă sondajul este adevărat și Ciolomacu iese președinte clar suntem fără creier. Deja simt ca pierd în fata lui Geoana și au început cu intoxicarile.
29
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016