REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

SONDAJ! Vergil Chiţac conduce în topul opţiunilor pentru Primărie, urmat de Horia Constantinescu

SONDAJ! Vergil Chiţac conduce în topul opţiunilor pentru Primărie, urmat de Horia Constantinescu

Mirela PASCAL 2 iunie 2024 | 00:00 4270

Actualul primar al municipiului Constanţa Vergil Chiţac (PNL) conduce în topul intenţiilor de vot pentru Primărie, cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu (PSD) cu 27,3%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL Constanţa. În ceea ce priveşte votul pentru Consiliul Local, pe primul loc se situează PNL - 36,3%, urmat de PSD - 29,5% şi de AUR - 13%. Clasamentul pentru Consiliul Judeţean este deschis tot de PNL - 37,8%, urmat de PSD - 29,7% şi AUR - 13,3%. Cele mai mari şase la preşedinţia CJ Constanţa le are candidatul PNL Florin Mitroi, cu 39,2% din intenţiile de vot, relevă sondajul. La alegerile europarlamentare, Alianţa PNL-PSD este creditată în Constanţa cu 64,4% din voturi.

SONDAJ! Vergil Chitac  conduce in topul optiunilor pentru Primarie, urmat de Horia Constantinescu PNL - 36,3%, PSD - 29,5%, AUR - 13%, Alianţa Dreapta Unită - 12,8%.

Vergil Chiţac se situează pe primul loc cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu (PSD) cu 27,3%, Stelian Ion (Alianţa Dreapta Unită) - 13,4%, Sorin Ovidiu Cupăa (AUR) - 9,8%, scorurile celorlalţi candidaţi situându-se fiecare sub 3,3%.

SONDAJ! Vergil Chitac  conduce in topul optiunilor pentru Primarie, urmat de Horia Constantinescu

Intenţia de vot pentru Consiliul Judeţean

Pe primul loc este candidatul PNL Florin Mitroi - 39,2%, urmat de Cătălin Grasa (PSD) - 25,5%, Mohamad Murad (AUR) - 14,1%, Claudiu Iorga Palaz (Alianţa Dreapta Unită) - 12,3%.

SONDAJ! Vergil Chitac  conduce in topul optiunilor pentru Primarie, urmat de Horia Constantinescu

Alegeri europarlamentare

Alianţa PSD-PNL se situează pe primul loc cu 64,4% din intenţiile de vot. Pe poziţia a doua este Alianţa Dreapta Unită - 14,8%, AUR - 12,2%, SOS România - 4%, REPER - 3,2%.

SONDAJ! Vergil Chitac  conduce in topul optiunilor pentru Primarie, urmat de Horia Constantinescu

Sondajul a fost realizat de INSCOP, la comanda PNL Constanţa, în perioada 9 - 19 mai, pe un eşantion de 1,100 de persoane, reprezentând populaţia rezidentă şi neinstituţionalizată din municipiul Constanţa. Datele au fost colecate pe bază de chestionar, prin interviuri faţă în faţă. Eroarea maximă tolerată este de +/-3%, intervalul de încredere fiind de 95%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat de p*****a sa fie lumea? Nu cred
3
0
de patron de la mizeria asta de site are blocuri construite pe terenuri date de chitac!!
3
3
sa imi bag toata p**a in mamitica lu Chitac, a fost ambitioasa rau de tot si n a vrut sa il inghita
2
2
Sondaje, false, facutte sa manipuleze opinia publica fiindca roomanu vrea sa tina cu castigatorul. Deci ignorati sondajele si votatti cu cine credeti.
9
1
As vrea sa fiu mega pe bune, deji NU sunt !
3
0
Ne meritam soarta indiferent ce.
3
2
Dreapta Unita cu Obiectul muncii voteaza Stelica
1
7
Vreau un Mercedes nou si nu stiu cum sa fac altfel. constanta altfel.
1
2
Sunt activ doar pe net. In rest sunt pasiv.
3
5
atat
2
10
sondaj manarit, la ora asta n-are nimeni peste 25 la suta, sunt toti patru la bataie, dar PSD-ul s-a inteles cu PNL-ul si vor sa imparta ei tot. Iesiti si da-ti-le la buze.
9
2
cwrvetu r*****a a luat malaiu
3
2
ne meritam soarta daca iese tot el.
12
3
Cine mai voteaza cu Chitac? Trebuie sa fi orb, creirul spalat sa ii mai dai inca un mandat acesriu WC-u!
18
6
ii rupe pe picior chitac!!!
6
13
cine e in functie are sansele cele mai mari cam peste tot
4
11
BAI MANGLITORILOR ,NU MAI MINTITI POPULATIA CU SONDAJELE VOASTRE , IESITI LA VOT NU VA LASATI PACALITI , ASA AU PROCEDAT SI IN 2020
23
3
asta e sondajul coman dat de marinel? un ratat ,o rabla a distrus orasu nu va e rusine?? la pensie cu nepotii daca are , a pus gard la parcu de la gara ,mare realizare , de asta aveam nevoie dupa 60 de ani, si paza..pieile rosii
21
4
Ca actualul e pe primul loc, stim ca e blatul lui nea stroie, dar sa scrieti ca pe doi e horika, asta e mangla. Degeaba umbla ieri cu tzociu pein centru ca nu are nicio sansa.
23
1
Pe Unirii la asistenta de ce nu e program si dupa -masa, de la cinci la sapte. Ca sa depun un dosar trebuie sami iau o zi dun concediu.
15
4
Multi din voi care nu sunteti respectosi vis a vis de Primar va place să traiti ca in junglă sa faceti voi ce vreti , doar să va fie vouă bine si atât voi astia care in urma cu 20 de ani aveați o masină dacia rablagită si datorii in bănci si datorită hapsiniei ,mizeriilor voastre mai puțin munca si frustrarii nu va mai ajunge nesimtirea ,averi acum parcuri auto ,conduce si strabunica voastra masina de ati poluat orasul iar daca Primarul va pus regulamente și restrictii si va civilizat cum s-ar spune nu e bine ....mergeti mai la tară ,acolo unde v-ati născut ca acolo sunt trotuare cum vreti voi.....si inca va mai puteti purta fara reguli ...
9
22
Comandat cu PNL pe primul loc si dat la presa! Voi chiar nu judecati! Vedeti pe 9
18
6
POPULATIA ALEGE PRIMARUL NU SONDAJELE VOASTRE ,STIMATI LOCUITORI AI CONSTNTEI IESITI LA VOT
39
4
CONSTANTENI IESITI LA VOT NU VA LASATI MANIPULATI DE PUBLICATIILE PSDNL
39
8
VRETI SA DUCETI VOTANTII IN EROARE SI SA NU MAI IASA LA VOT CA JOCURILE SUNT FACUTE RUSINE MANIPULATORILOR
31
6
Chițac dacă reușești în următorul mandat să astupi toate gropile din oraș, eu te propun să te facă MAREȘAL.
23
5
NU VA LASATI PACALITI IESITI MASIV LA VOT si dati o palma minciniosilor
33
4
Primare, ne-am distrus masinile in capacele de canalizare si culmea, chiar pe strazile nou reabilitate! Stiai?
38
8
În visele lui. Omu e o mizerie.
34
6
Nici vorba, cum sa votez pe un tradator ordinar? alungat toti turistii in Eforie, a pus parcare 100lei pe zi pentru a distruge statiunea mamaia, a reusit, acum vrea primar? m o . t ii m . t ii de esc.oc, la gunoi cu tine si cu psd, ciobanul opc care a ciomagit antreprenorii
42
10
Dl.v****l Chițac cel mai bun Primar pe care l-a avut vreodată Constanta in ultimii 40 de ani .Pană la dânsul nimeni nu a făcut nimic pentru oameni ,pentru generatii viitoare .El intr-o perioadă atât de scurtă a schimbat Constanța a intinerit-o prin efort ,multă muncă si multi bani prin reabilitarea /schimarea retelei de conducte ,asfaltarea bulevardelor si a a multor strazi ,prin demolarea tuturor locatiilor ce se aflau abuziv si cu aroganță pe domeniul public .Pe cand unii Primari predecesori nu au stiut decăt să iși iubească doar gradina lor personală i și să peticească niste strazile cu dezinteres pot spune ca actualul Primar chiar a făcut minuni pentru noi cetătenii Municipiului Constanta si turistii ce vizitează Constanța si asta pentru ca inainte de a fi un mare Intelectual este un om onest si iubitor de oameni și de frumos ,un bun organizator si pentru tot ce a infăptuit nu pot spune decât respect .
19
58
Votati Gihan Eserghep
8
34
Si eu, si eu
4
13
Ne crezi p****i pe toți?
38
9
sondajul a iesit asa din cauza ca am ridicat cracu la pantalon si jetu a udat cifrele sondorilor ! pentru o clipa am vazut sondoru cu ochii bulbucati cum gangurea ceva, dupa care l-a luat valu. asa ca sa stiti adevaru cum s-a intamplat si promit sa repet gestu si la vot ! sa va s******i pe gingii cu sondajele voastre cu tot !
28
8
Este prea contestat sa fie in topul sondajului!
39
8
Daca cititi mai atent se spune ca au avut o optiune mai putin de 500 de persoane din 1100. Cand se face un sondaj de o firma agreata de PCR prima intrebare este daca iubesti PCR. News.ro este siteul PCR, noua din zece articole politice sunt despre realizarile PCR. Nu merita comentat acest sondaj ridicol, manipulare grosolana fara nicio legatura cu realitatea.
40
7
Sondaj facut in sediul PSD, Lepra aia mafioata de constantinescu nici 12% nu are ......
50
6
Chutac cu Stelian Ion, sunt la diferenta mare fata de restul leprelor corupte
29
6
Sondaj făcut pe terasa lui Mitroi Acolo sau făcut valurile și cașcavalurile După alegeri incepe bubuiala ciolaneala CT la parandarat
41
8
Tariverde is calling
15
3
Ai uitat ca ai votat PNL si te-ai trezit cu ciuma ta rosie? Sunt comasati in acelas FSN!
41
4
Bravo Chitac, ai votul meu.
24
51
Sondajul este oglinga rezultatelor finale! Felicitari firmei de sondaj! Am încredere totala ca nu este manipulare!
19
52
Asa trebuie sa iasa, copii, nu v-ati prins?
37
7
In niciun caz nu e adevarat, dar iese iar ciuma rosie daca nu votati altceva........
41
10
O întrebam pentru un prieten, unde sa făcut sondajul în parc la pinguini?
48
6
Sondajul a fost realizat in sediul PNL Constanta!
60
10

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515