REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Sondajele îl scot favorit pe Cristian Radu pentru un nou mandat la Primăria Mangalia! Vezi cu cât!

Sondajele îl scot favorit pe Cristian Radu pentru un nou mandat la Primăria Mangalia! Vezi cu cât!

Mirela PASCAL 7 iunie 2024 | 11:47 6619

La Mangalia, bătălia electorală este acerbă! S-au înscris mulți candidați în cursă, însă doar unu are șanse reale de câștig. Potrivit ultimelor sondaje, unul realizat în aprilie, iar altul în mai, Cristian Radu va câștiga, din nou, primăria. Chiar și așa, Cristian Radu trage un semnal de alarmă și roagă mangalioții să acorde votul de încredere și la Consiliul Local, pentru a avea majoritate.

Sondajele il scot favorit pe Cristian Radu pentru un nou mandat la Primaria Mangalia! Vezi cu cat!Cristian Radu

Cristian Radu, 63 %, în sondaje

Cristian Radu a făcut, în ultimele luni, două sondaje: unul în aprilie, ultimul luna trecută. Ambele poziționează pe poziția I, cu 63 %, pe candidatul PNL, Cristian Radu...

Sondajele il scot favorit pe Cristian Radu pentru un nou mandat la Primaria Mangalia! Vezi cu cat!intenția de vot pentru primar

Iar la Consiliul Local, dacă în aprilie PNL ocupă poziția 1, cu 41 %, ei bine în sondajul din mai a crescut până la 47 %, ocupând, evident, tot prima poziție în preferințele locuitorilor. 

Sondajele il scot favorit pe Cristian Radu pentru un nou mandat la Primaria Mangalia! Vezi cu cat!intenția la vot pentru Consiliul Local

Asta, în timp ce PSD a scăzut în preferințele mangalioților, în ceea ce privește Consiliul Local. De la 21 %, cât avea în sondajul din aprilie, la 19 %. Cristian Radu este mulțumit de sondaje, însă trage un semnal de alarmă și sfătuiește mangalioții să acorde votul lor de încredere și consilierilor. Adică să voteze PNL și la Consiliul Local. Fără majoritate în consiliu, proiectele nu se pot realiza, spune Radu.

Ar fi fost trist... după 12 ani, dacă nu aveam un asemenea sondaj, dacă aveam sub 50%, nu mai candidam. Eu am venit la primărie cu sufletul și dorința de a face ceva pentru orașul meu, nimic altceva“, spune Cristian Radu. Ce s-a schimbat din aprilie, de la primul sondaj, până în mai, când a fost realizată o nouă măsurătoare, iar PNL a crescut în preferințele electoratului din Mangalia? „La Consiliului Local, într-adevăr, PNL a crescut foarte mult. Le spun tuturor locuitorilor Mangaliei să-mi dea și Consiliul Local pentru că ceea ce văd oamenii că se întâmplă astăzi este pentru că am avut majoritate. Crește PNL pentru că la alegerile locale se votează omul, cu echipa lui. Oricărui primar îi ia 3, 4 ani să formeze o echipă la primărie. Oamenii și-au dat seama că nu pot merge către partide extremiste. (...) Sunt două partide extremiste care candidează. Nu poți vota partidul extremist. Oamenii nu vor scandal. 20 % din votanții PSD mă susțin pe mine, așa spun sondajele. PSD a scăzut față de luna aprilie, din cauza candidatului PSD, pe care eu l-am susținut“, spune Radu.

Comandat de partidul PNL - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240015

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016