REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.8° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Sora lui Jordan Chiles, atac dur după verdictul TAS: acuzații de rasism și cuvinte dure pentru oficialii JO

Sora lui Jordan Chiles, atac dur după verdictul TAS: acuzații de rasism și cuvinte dure pentru oficialii JO

Mirela PASCAL 11 august 2024 | 00:00 1072

Instanța de la Lausanne i-a dat câștig de cauza Anei Maria Bărbosu, care încheiase proba pe locul trei, însă câteva secunde mai târziu a trecut pe locul cinci, după ce contestația depusă de Jordan Chiles a fost admisă. Acea contestație a fost depusă, însă, după limita regulamentară, iar TAS a trimis o recomandare către FIG să îi acorde medalia de bronz gimnastei române. În ceea ce o privește pe Sabrina Maneca-Voinea, memoriul său a fost respins de către TAS, astfel că va încheia pe locul patru, în fața americancei. Sora lui Jordan Chiles, a lansat acuzații extrem de dure după verdictul TAS.

Sora lui Jordan Chiles, atac dur dupa verdictul TAS: acuzatii de rasism si cuvinte dure pentru oficialii JOJazmin și Jordan Chiles

Sora lui Jordan Chiles a avut o reacție extrem de vehementă după ce a aflat că gimnasta și-a pierdut medalia de bronz în urma verdictului TAS.

Tânăra a acuzat faptul că sora sa și-a pierdut medalia din cauza rasismului, având în vedere că nu a făcut nimic greșit și a subliniat că acea contestație a fost depusă doar pentru că jurații de la Jocurile Olimpice nu și-au putut face treaba așa cum trebuie.

Vă rog să vă rugați pentru Jordan și pentru familia mea. Rasismul este real, există, este viu. Ei i-au luat oficial, cinci zile mai târziu, una dintre medalii. Nu pentru că nu a câștigat, nu pentru că a fost dopată, nu pentru că a depășit limitele, nu pentru că nu a fost destul de bună, ci pentru că juriul nu a fost capabil să îi ofere punctajul pentru dificultate și a fost nevoie să fie depusă o contestație. Patru secunde! Bronzul i-a fost luat pentru patru secunde, de care nu ar fi fost nevoie dacă juriul și-ar fi făcut treaba. Te iubesc și voi avea grijă de tine indiferent de ce va fi”, a scris Jazmin Chiles pe rețelele sociale.

Ulterior, sora gimnastei a revenit cu un nou mesaj la fel de dur. ”Să vă fie clar. În toată istoria Jocurilor Olimpice, nimănui nu i-a fost luată medalia pentru așa ceva. Sunt doar două motive pentru care îți poate fi luată o medalie: dacă trișezi sau dacă ești dopat. Ea nu a făcut niciunul dintre aceste lucruri”, a completat Jazmin Chiles.

Reacția Anei Bărbosu după ce a avut câștig de cauză la TAS

Sportiva a precizat că nu se aștepta la o astfel de decizie din partea TAS. ”E cu totul diferit de cum îmi imaginam eu. Imaginația mea era puțin mai timidă, nu eram atât de convinsă că pot ajunge pe podium, dar mereu mi-am spus că trebuie să fac cel mai bun exercițiu.

Sora lui Jordan Chiles, atac dur dupa verdictul TAS: acuzatii de rasism si cuvinte dure pentru oficialii JOAna Bărbosu

Asta am reușit să fac și sunt extrem de mulțumită. Cred că modul în care s-a desfășurat această încununare cu medalie va face mai memorabil acest moment”, a spus Ana Bărbosu pentru Euronews.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars fa cu rasismul tau și toți americanii falși și parșivi .Bine că nu ai spus că ești jidanca, sa vă fie rușine, nemernicilor, vă purtați urat cu toată lumea, vă credeți dumnezeii dumnezeilor .
4
1
muultaaa mue suaaaa...fmmm de imbecile
2
0
are rasismul cu faptul ca ea si antrenoarea ei, n-au fost in stare sa citeasca si sa respecte regulamentul. Fetele astea au nevoie urgenta de alfabetizare.
24
0
De pe turnul de la Modern, golden shower pe Jazmine, toti romanii de pretutindeni!
15
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118