REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sora lui Petrică Mâțu-Stoian acuză: ”Acolo i s-au ars plămânii!”

Sora lui Petrică Mâțu-Stoian acuză: ”Acolo i s-au ars plămânii!”

Replica API 16 noiembrie 2021 | 01:26 614

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu-Stoian, avea să aducă noi acuze, privind moartea reputatului cântăreț de muzică populară. Femeia spune că, după autopsie, plămânii fratelui ei erau maro.

Noi mărturii făcute de Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu-Stoian. Femeia a povestit, la Realitatea TV, că plămânii cântărețului nu erau afectați din cauza COVID-19. Și consideră că medicii de la clinica din Reșița, acolo unde cântărețul făcea un tratament cu oxigen hiperbaric, sunt vinovați de decesul acestuia.

Sora lui Petrică Mâțu-Stoian acuză: ”Acolo i s-au ars plămânii!”

Ce spune Maria Tărchilă? „Nu știam de această clinică că a fost închisă. Nu am fost acolo. Tot ce știu este ce aud de la presă (….) El a avut un dosar cu toatele actele, ce boli a avut. Trebuia să le fi văzut un medic, să se uite pe ele. Nu ar fi avut voie să intre în acea cabina. Cardiac, după Covid, ar fi trebuit să nu îl lase să intre. Nu au făcut testare, au făcut o ședință (…). Acolo nu au oameni care să se ocupe, să își dea acordul cu privire la un posibil tratament”, a dezvăluit sora lui Petrică Mâțu-Stoian

Mai mult, ea zice că, după autopsie, s-a descoperit că plămânii regretatului cântăreț aveau o nuanță maro, după tratamentul post-COVID, de la clinica din Reșița. „Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a spus femeia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița au deschis dosar penal. Se fac cercetări pentru acuzația de ucidere din culpă. De asemenea, Ministerul Sănătății a precizat că tratamentul urmat de cântăreț după vindecarea de virusul chinez nu este inclus în protocolul de tratament. Asta pentru că nu există studii pertinente care să dovedească eficiența acestuia, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510