REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Sora patronului de la Ferma Dacilor sare în apărarea lui: Cine este criminalul? El sau voi?

Sora patronului de la Ferma Dacilor sare în apărarea lui: Cine este criminalul? El sau voi?

A.F. 2 ianuarie 2024 | 11:25 2048

Sora lui Cornel Dinicu, patronul complexului Ferma Dacilor, sare în apărarea fratelui, după incendiul catastrofal din urmă cu o săptămână, în care 8 oameni și-au pierdut viața. Femeia îl prezintă pe Dinicu drept un salvator al familiei și sugerează că ar fi o victimă, fără să pomenească nimic despre numeroasele suspiciuni legate de afacerile lui Dinicu.

Sora patronului de la Ferma Dacilor sare in apararea lui: Cine este criminalul? El sau voi?Cornel Dinicu, patronul complexului Ferma Dacilor

În mesajul ei, Cornelia Dinicu se plânge de faptul că ar fi fost forțată să părăsească țara, în urma cu 22 de ani, din cauza lui Traian Băsescu, la vremea respectivă primar general al Capitalei.

„Am avut o covrigărie în București, cu toate autorizațiile în regulă, covrigărie de unde mâncau 16 persoane dar care mi-a fost dărâmată când domnul Băsescu a decis să «curețe» Bucureștiul.

De la o zi la altă am rămas fără nimic. Și am plecat! Încet încet toată familia a plecat din țară, ne-am împrăștiat prin lume. Singurul rămas a fost Cornel care a decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară.

A creat un loc de vis, o casă pentru el și copii lui, dar și pentru noi cei plecați. Casă noastră când veneam în țară era Fermă Dacilor, iar când plecam de acolo plecam cu valizele pline de bunătăți că la mama acasă .

Înmormântări, parastase și nunți în familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost de-a lungul anilor Stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții!

Sora patronului de la Ferma Dacilor sare in apararea lui: Cine este criminalul? El sau voi?Incendiu Ferma Dacilor

Azi nu mai avem o casă, o mână criminală și țară noastră ne-a gonit din nou!

Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor!

Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți??? Va gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș?

Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate???

Cine este criminalul în toată această tristă poveste??? El sau voi???" și-a încheiat femeia mesajul, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi tanti sora lui Dinicu,nu conteaza ce scriu eu sau altul pe net sau ce spune presa,adevarul este ca fratelui tau i-a murit un copil si inca 7 altzi oameni pe langa el si el singur este vinovat pentru toate astea el Dinicu caci coruptzia ucide cum spune o vorba ori el,ori tot ce a facut acolo Dinicu a facut fara nici un fel de aitorizatzie si ia spunetzi doamna cu ce se incalzeau oameni din pensiunea aia pentru ca afara era frig si acolo nu existau sobe ori in frig nu au stat deci se poate sa fi improvizat ceva si gata focul si cum fratitu nu avea nici alarme care sunau la temperatura mare sau in caz de fum macar asha nu mureau oameni aia cu toate ca pensiunea ardea oricum,dar se poate sa fie si o razbunare intre interlopi cu toate ca Dinicu a spus ca el numai are dushmani demult,un prieten de-al meu italian imi spunea despre mafie asha:"nashul nu se grabeshte,el are timp si oricand ti se poate intampla un accident chiar si dupa 10 ani,poate ca si interlopi sunt tot ca mafiotzi.
10
0
Ne scuzați tanti sora lui Dinicu, pentru că nu am știut că el a facut pomenile familiei și că dvs. Plecați cu gențile pline de alimente de casa când veneați la el în vizită. E clar, nu are nici o vina
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016