REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
30.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Sorin Grindeanu: "Nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările"

Sorin Grindeanu: "Nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările"

Ana Maria LIPAN 13 august 2023 | 16:48 888

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu afirmă duminică, într-o postare pe Facebook, că infrastructura de transport din România are o importanţă strategică, apreciind că din acest motiv trebuie accelerată implementarea tuturor proiectelor şi trebuie aplicate sancţiuni acelor constructori care nu înţeleg că respectarea contractelor are mize mult mai mari.

Sorin Grindeanu: 'Nu voi ezita sa iau masuri impotriva celor care intarzie sau blocheaza nejustificat lucrarile'

”Infrastructura de transport din România are o importanţă strategică! Situaţia din Ucraina dovedeşte că fără rutele de transport, navale, feroviare şi rutiere româneşti, contextul geopolitic în ansamblu ar fi mult mai dificil. Tocmai de aceea trebuie să accelerăm implementarea tuturor proiectelor de infrastructură şi să aplicăm sancţiuni acelor constructori care nu înţeleg că respectarea contractelor are mize mult mai mari”, a scris Grindeanu pe Facebook.

El anunţă că va verifica şantierele şi că nu va ezita să ia măsuri împotriva celor care întârzie.

”Voi verifica în continuare şantierele şi nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările”, precizează ministrul Transporturilor, potrivit stiripesurse.ro.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri că lucrările de pe şantierul liniei de cale ferată Apaţa-Caţa, parte a Coridorului feroviar Rin-Dunăre înregistrează un ”progres extrem de slab”, ajungând la doar 17,5%.

”Am solicitat conducerii CFR Infrastructură să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările de reabilitare să se finalizeze la sfârşitul anului viitor”, arată Grindeanu. ”Trebuia să aducă acele maşinării mari, care fac tunele, într-un final, acel tunel va fi – într-un final, când va fi gata – cel mai lung din România, au adus două din patru. Până la sfârşitul anului vor aduce şi celelalte două, după care vor intra efectiv la săparea acelor tunele. Eu nu sunt mulţumit de ce s-a întâmplat până acum”, a declarat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699