REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
30.2° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Sorin Mihai

Sorin Mihai

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:00 2534

Sorin Mihai a pierdut la mustață Parlamentul.

Așa că va rămâne pe poziții la ISJ, de unde, apropo, trebuia să se fi suspendat din funcție, în campanie. De supărare, zic unii, pleacă de la Inspectorat?! Să fie oare vorba de demisia de onoare?! Se cam poartă, nu de alta.

Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dorele, nu te mai ascunde in spatele femeilor. Singurul care suge puli si ia spagi, esti tu. Se pregatesc acum oamenii pentru posturi. Nevasta-ta care a luat nota 5 la titularizare cum preda in 3 scoli?
2
0
ce aveti cu saracul baiat el nu a facut nimic!! tocmai asta e ca nu a facut nimic - de cand a venit organizare de cea mai proasta calitate, las intreba cum au invatat sute de copii din judet fara dispozitive? Ia condamnat la analfabetism !! tara din lume a treia!!
7
8
Sugativa fara creier care tinteste postul de director al CNMB ocupat, cu onoare, acum de D-l Nicoara!
13
0
Ci e duduia cu genunchii beliti si papilele tocite?
4
0
Da, ai dreptate, e hartuire si vor sa ii faca loc incompetentei!
12
0
Omul e ok, terminati cu insultele! Mizeriile astea probabil apartin doamnei cu mentalitate de bordel care a ajuns unde e tocindu-si genunchii si papilele!
14
3
Fetele vesele din ISJ au tariful pe usa la intrare. Preturi atractive. Ofera satisfactie oricui plateste. Mary, Ancuta, Dana, Cristina, Gabi si restul se lupta pentru orice client. Suna acum si nu vei regreta dupa cei 200 de lei pentru total sau 75 oral scut.
2
7
Sefa la spagi in isj este ancutza dragomirescu care ameninta directorii! Ea si cu turcoaica !
12
0
Sorin mihai este un excroc infect. A luat spaga pentru transfer si nu a rezolvat nimic. La Mircea a putut sa faca combinatii cu Nicoara, la sc 7 nu. PSD este la putere in ISJ cu iuby Alina Dumitrascu si Balanescu. Sorine da banii inapoi ca spun tot. PSD a castigat datorita tine, boule.
5
12
De unde ai tras tu mai concluzia ca a facut treaba Mihai Sorin? Poate treaba mare, ca in rest, a produs haos in scoli, mereu apare in presa si spune ca va face o ancheta. Cam care sunt rezultatele anchetelor? Batuse palma cu Bercaru de la PSD sa o puna din nou directoare la 39, dar i-a interzis partidul. Si-a angajat protejata cu care facea mangle la isj, la achizitii, secretara la 39. Sefe la spagi, Petre si iubita Dumitrascu.
6
11
Mihai Sorin, in aceasta perioada dificila, a facut treaba buna la ISJ dar faptul ca apare la aceasta rubrica e semn ca s-a inceput o campanie denigratoare impotriva sa. Cine o face? Cel mai probabil clanul lui Zoe care isi vrea vechea functie de conducere desi a dus in prapastie invatamantul constantean. Domle Hutuca, opreste-i altfel o sa pici cu ei, esti orb nu vezi ca procentual au tras partidul in jos?
12
6
Un mic muist incapabil. Sa se duca inapoi la terasa din Saturn unde facea mici pe gratar. Cel mai slab pregatit si maxim impostor. PSD a castigat multe voturi din cauza acestui prostanac. Sa vina USR si sa schimbe tot.
4
8
Si unde mai gaseste el asa loc caldut si sa dea interviuri zilnic? Doar sa-i dea varul Radu c o functie.
4
7
un luzer se intoarce de unde a plecat la horeca
5
8

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516