REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Sorinel Copilul de Aur a fost prins drogat la volan. Ce sancțiune a primit manelistul

Sorinel Copilul de Aur a fost prins drogat la volan. Ce sancțiune a primit manelistul

Virgil STOIAN 21 iulie 2023 | 00:00 568

Problemele se țin lanț pentru Sorinel Copilul de Aur! După ce a fost bătut la o nuntă în Călărași pentru că a refuzat să cânte peste program, acum manelistul a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise.

Sorinel Copilul de Aur a fost prins drogat la volan. Ce sanctiune a primit manelistul

Recent, cântărețul de muzică de petrecere a fost oprit de oamenii legii și testat cu aparatul drug-test, iar rezultatul a arătat că consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

Autoritățile au hotărât să-l trimită în judecată pe manelist, dar să fie cercetat în libertate. Totuși, Sorinel Copilul de Aur a contestat decizia, iar procurorii i-au respins cererea.

„Solutia pe scurt: În temeiul art. 345 al. 1 şi al. 2 C. Pr. Pen., respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepțiile formulate de către inculpatul Alecu Cristian Sorin. În temeiul art. 346 al. 2 C. Pr. Pen., constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. **** din data de 05.01.2023 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infacţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, a inculpatului ALECU CRISTIAN SORIN, cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe prev. de disp. art. 336 al. 2 C. Pen. şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc pentru consum propriu, prev. de art. 4 al. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000, ambele cu aplicarea art. 38 al. 1 C. Pen.

Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. **** din data de 05.01.2023 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infacţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova. Dispune începerea judecății în cauza privind pe inculpatul Alecu Cristian Sorin.”, se arată în hotărârea judecătorească.

Alecu Cristian Sorin nu s-a lăsat descurajat și și-a încercat norocul și a doua oară. Însă, și de data aceasta, manelistului i-a fost refuzată cererea și chiar este bun de plată.

„Solutia pe scurt: Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Alecu Cristian Sorin împotriva încheierii din 23.03.2023 pronunţată de judecătorul de Cameră Preliminară din cadrul Tribunalului Dolj în dosarul nr. ****. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă contestatorul-inculpat să plătească suma de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.”

Artistul a fost trimis deja în judecată, iar primele două termene au fost amânate. Totuși, în septembrie, atunci când vacanța judecătoreascăse va termina, acesta este așteptat din nou în fața magistraților

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Asia il spinzurau .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768