REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.9° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Sosirea echipei naționale, incertă azi: s-a stricat avionul!

Sosirea echipei naționale, incertă azi: s-a stricat avionul!

Mirela PASCAL 3 iulie 2024 | 15:27 1584

Avionul cu care era planificat să se întoarcă echipa națională în țară s-a defectat. Se caută soluții pentru găsirea unei alte aeronave pentru aducerea în România a eroilor care au făcut spectacol în Germania.

Sosirea echipei nationale, incerta azi: s-a stricat avionul!

Echipa naţională de fotbal a României, care a participat la Campionatul European din Germania - EURO 2024, unde a atins faza optimilor de finală, se întoarce în ţară în această seară (miercuri), la ora 23:20, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Teoretic. Practic, ar putea fi amânată, deoarece avionul s-a defectat. Se caută soluții, în acest moment, pentru aducerea acasă a eroilor.

Federaţia Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacţiunea dintre echipă şi suporteri în acest loc. De asemenea, nu toţi jucătorii echipei naţionale vor reveni în ţară în această seară.

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală. Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.

Înfrângerea confirmă complexul pe care România îl are în faţa Olandei, cu o victorie în 15 meciuri directe (11 victorii pentru olandezi, trei egaluri) şi un golaveraj de 32-3 pentru ''portocala mecanică''. Aceasta a fost a cincea victorie la rând a olandezilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o gramada de prieteni cu genunchii rupti de la fotbal, nu va mai trimiteti copii la rupere de picioare
2
0
Dai la cotoaie, trage de timp, prefa-te ca joci, simuleaza, minte ca e penalty, exact cum nu trebuie sa fii... Toate celelalte sporturi sunt pe cinstite. Nu va mai uitati la fotbal
6
0
m.a.c.h.e + p.e.n.i.b.i.l sunt cuvintele cenzurate.
2
0
Am intrat sa va scriu aici ca sa nu contati pe mine! Nu pot veni la aeroport. In definitiv, ce au facut atat de deosebit? Au incercat sa-si faca treaba, datoria, job-ul pentru care sunt platiti. Fara prea mult succes. Ca doar nu vin sa se antreneze si sa joace pe gratis. Daca ar fi avut o realizare fenomenala, da, ar fi meritat ridicati in slavi. Dar asa? Au invins o echipa reprezentativa a unei tari chinuite, cu moralul la pamant. Atat. Si s-au bucurat de parca ar fi invins o campioana mondiala. Nu pot sa-l uit pe m***e acela de Hagi cel tanar, care a luat portavocea si a urlat la fanii romani de pe stadion. De ziceai ca gata, au titlul asigurat, pleaca sa serbeze... Iar in meciul final, au dominat timp de 20 de minute, apoi au fost calariti timp de 70 de minute. Jenant. Mai ales ca promisesera implicare si sacrificiu maxime. Pe viitor, poate ca mai multa modestie si retinere ar face bine. Urlau toti ca ii batem pe olandezi cu 3-0. Ca Olanda nu mai este ceea ce a fost. p*****l...
9
0
Să accidentat domnișoara Ianis Hagi.
8
0
Țara lalelelor a bătut țară manelelor
13
0
Multă reclamă bla bla Maca maca fotbal ca mașina rabla
8
0
La asa echipa....la ce va asteptati? Bine ca au gasit bilete...
10
4
Dupa ce a luat bataie cu 3 la 0 si cel mai bun jucator din echipa este portarul se poate spune ca Romania a scapat cu 3 la 0 normal ar fi fost 7 la 0 pentru Olanda.
16
3
Eroilor ??? pai daca ei sun eroi cum le mai spunem turcilor care au trecut in faza superioara ??? Superman??? pe bunee !! Dar canotorilor nostrii, fete si baieti ??? Dar lui David Popovici??? Hai sa nu ma ridicam in slavi o echipa care s-a calificat dupa x ani, echipa buna ,echipa muncitoare, cu spirit si atitudine dar de aici si pana ai numi eroi !!!
18
1
Trebuia sa le dea plavanul avionul lui ca oricum echipa nationala a facut mai multe decat plimbarile fara rost ale dulapului arogant
14
4
Nu a luat el un privat sa zboare inaintea tuturor?????? Hai ma ce naiba ca este asteptatacasa de toata makedonimea spur cata sa petreaca pana in zori in speluncile pi sa te
15
1
Sa stricat avionul la câte goluri a încasat naționala e greu de cărat Te duci la campionat european să stai cu cwurul in poartă și să dai un șut pe spațiul porții Au fost și echipe ca Slovacia sau Slovenia dar măcar nu sau făcut de râs și au jucat fotbal r*mânii au impresionat la vopsea in păr și tatuaje fotbal de milogeală să nu ia multe Portarul Niță a fost singurul care și-a făcut treaba În rest joacă la cluburi și manele speciale și lovele
24
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515