REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22.1° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Șoșoacă acuză AUR că se află în spatele criticilor Mănăstirii Petru Vodă

Șoșoacă acuză AUR că se află în spatele criticilor Mănăstirii Petru Vodă

Deria ISLEAM 22 iulie 2024 | 00:00 705

După ce a fost criticată, într-un comunicat, de Mănăstirea Petru Vodă, în urma circului făcut în Parlamentul European, Diana Șoșoacă pune reacția pe seama, spune ea, unei „campanii AUR” în care ar fi fost atrasă și mănăstirea.

sosoaca acuza AUR ca se afla in spatele criticilor Manastirii Petru Voda

„Comportamentul său, contrar creștinismului”

După scaldalul grotesc făcut recent de Diana Șoșoacă în Parlamentul European, una dintre multele reacții a fost și un comunicat al Mănăstirii Petru Vodă, în care europarlamentara este criticată pentru că a fluturat deasupra capului icoane. „Pretenția doamnei Iovanovici Şoşoacă de a reprezenta un punct de vedere creștin trebuie dezmințită – în primul rând pentru că comportamentul său este contrar raționalităţii şi nobleţei Creștinismului, care învinge prin puterea spiritului, a raţiunii și a argumentelor, nu prin vexare anarhică, iar în al doilea rând, din cauza utilizării etice greșite de către domnia sa a sfintelor icoane, care, conform celui de-al 7-lea Consiliu Ecumenic de la Niceea din 787 d.Hr., trebuie venerate în mod corespunzător, nu manipulate în mod necuviincios și într-un context care să ducă la desacralizarea lor”, se arată în comunicat.

„O creștină nu ar dori să semene cu Ana Pauker”

Un alt „abuz etic”, potrivit comunicatului, este purtarea de către președintele SOS România a portului traditional românesc „într-un context în care ar trebui respectată o altă etichetă vestimentară și în al doilea rând pentru că prin atitudinea sa îl asociază unui comportament neelegant, care uzurpă semnificația sacră (…). O persoană creștină este cunoscută prin prezența Duhului Sfânt și a Harului Său. O femeie creștină nu ar putea dori să semene vreodată cu Ana Pauker prin tonul vocii, atitudinea generală”, se poate citi în comunicatul Mănăstirii Petru Vodă.

În acord cu „globalistul Vasile Bănescu”

În replică, președinta SOS România a emis la rândul ei un comunicat, spunând că împotriva ei a fost declanșată, „o campanie necreștină de denigrare a fost declanșată de partidul AUR care nu a avut reacție în fața Ursulei von der Leyen și al cărui grup politic în Parlamentul European a votat parțial cu autoarea vaccinării europene”.

Șoșoacă spune că în această campanie a fost atrasă și Mănăstirea Petru Vodă, care ar fi în acord cu „globalistul” Vasile Bănescu (fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei), într-un demers, spune ea, ca globalismul să învingă creștinismul și de a-i obliga pe credincioși să se refugieze în catacombe. „Este păcat că în această campanie murdară a fost atrasă mănăstirea Petru Vodă care nu mai este aceeași după plecarea la cele veșnice a Părintelui Iustin Pârvu. Faptul că respectivul comunicat al mănăstirii se acordă atât de bine cu zicerile globalistului Vasile Bănescu, demis din funcția de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române după ce a luptat cu osârdie împotriva credinței, arată originea și intențiile necurate ale unei luări de poziție care se rezumă la solicitarea de a ne lăsa învinși de globaliști, băgați în case și ascunzându-ne credința de frică la fel ca în perioada catacombelor”, afirmă Șoșoacă în comunicat.

„Observațiile mănăstirii Petru Vodă vin direct de la AUR”

Europarlamentara SOS România afirmă că partidul AUR s-ar afla în spatele „observațiilor” din comunicatul Mănăstirii Petru Vodă, pentru ca liderii acestui partid vor să se „acomodeze cu puterea” ca să nu „aibă probleme legale”. „Observațiile mănăstirii Petru Vodă vin direct de la Partidul AUR și reprezintă atitudinea acestui partid care crede că prin compromis și acomodare cu puterea liderii săi o vor duce bine și nu vor avea probleme legale. Dacă aceasta este calea liderilor AUR, să o continue, dar românii s-au săturat de trădători și de oameni comozi care invocă creștinismul doar pentru confortul propriu”, potrivit comunicatului SOS România.

„Institutul Elie Wiesel vrea să ne interzică mândria portului românesc”

Diana Șoșoacă a mai transmis că va purta ia românească peste tot unde va merge și că numai Institutul Elie Wiesel vrea să „interzică mândria portului românesc” și să-i „culpabilizeze pe români”. „Voi purta cu mândrie Ia Românească și o voi prezenta lumii întregi! Numai Institutul Elie Wiesel vrea să ne interzică mândria portului românesc și să ne facă culpabili pentru că suntem români! Eu voi prezenta Ia Românească peste tot pe unde voi ajunge și nu mă voi lăsa impresionată de creștinismul de salon al liderilor AUR, nici de manevrele lor insidioase prin care vor să își spele rușinea faptului că au amuțit în Parlamentul European ca să fie în rândul lumii”, afirmă Șoșoacă.

„Au transformat UE în Sodoma și Gomora”

Președinta SOS România a făcut o întoarcere la Evanghelie, spunând că „vânzătorii de neam” din Parlamentul European trebuie alungați cu biciul, așa cum i-a alungat Iisus pe cei care făceau comerț în Templu, pentru că au adus Sodoma și Gomora în UE. „Și da, politicienii creștini acționează în conformitate cu Evanghelia, acolo unde ni se arată că Domnul Iisus Hristos a pus mâna pe bici și i-a alungat pe vameși din templu fără să țină cont de eticheta locului și de uzanțele stăpânitorilor vremelnici. Și pe stăpânitorii și vânzătorii de neam din Parlamentul European trebuie pus biciul și alungați de la putere, pentru că au transformat Uniunea Europeană în Sodoma și Gomora”, se poate citi în comunicat.

„Singura voce naționalistă curajoasă din UE”

Diana Șoșoacă mai subliniază și traducerea în limba engleză a comunicatului Mănăstirii Petru Vodă, ca să vadă, se întreabă ea, globaliștii că cei care-i „slujesc” și-au făcut „datoria” și „au atacat-o pe singura voce naționalistă curajoasă din UE”.

„Interesant este și faptul că acel comunicat a fost tradus și în engleză. Pentru folosul cui? Ca să vadă șefii AUR din Europa, globaliștii pe care îi slujesc liderii de tinichea, că și-au făcut datoria și au atacat-o pe singura voce naționalistă curajoasă din UE, în timp ce restul așa zișilor naționaliști s-au ascuns de frică? Creștinismul înseamnă curaj și atitudine! Iată cum cei care nu au curaj să ridice vocea împotriva globalismului ca să nu piardă eticheta și mai ales beneficiile salariale din Parlamentul European sau aranjamentele cu puterea și-au regăsit brusc curajul să se ridice împotriva mea! Dumnezeu să îi ierte pe cei care, în loc să vină să lupte împotriva Satanelor din Parlamentul European, și-au găsit timp și energie să atace singura voce a românilor din Europa”, încheie Șoșoacă, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016