REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Șoșoacă acuză: „ Îți dau ultimatum, Ciolacule”. Video

Șoșoacă acuză: „ Îți dau ultimatum, Ciolacule”. Video

Mariana MURAT 6 noiembrie 2023 | 15:38 1748

Diana Iovanovici Șoșoacă anunță pe un site de socializare că pe data de 6 noiembrie, se va convoca un miting în Piața Victoriei de la ora 20.00, prin ca susține că apără drepturile românilor în privința vânzării porcilor în perioada Crăciunului de către țărani. Aceasta îi acuză pe pe cei din parlament că sunt mână în mână, inclusiv Prim Ministrul României.

sosoaca acuza: „ iti dau ultimatum, Ciolacule”. VideoDiana Iovanovici Șoșoacă

Șoșoacă acuză faptul că Prim Ministrul Marcel Ciolacu a colaborat cu Facebook pentru ca aceasta să nu mai poată susține live-uri de la miting-uri și că nici una din metodele pe care se presupune că le-ar avea nu o poate împiedica să continuie și pe data de 6 noiembrie miting-ul.

Distribuiți pe toate paginile și grupurile pentru că deja Facebook își face mendrele așa cum i se impune de la guvern, Ciolacule dacă tu crezi că, cu această dictatură vei reuși te înșeli amarnic. Vreau să vă spun ca live-ul de aseară din Piața Victoriei a fost blocat de către Facebook la solicitarea domnului Ciolacu și a domnului Ciucă. Până astăzi de dimineață la ora 10 nu se putea vizualiza decât pe laptop”.

Șoșoacă susține că în urma miting-ului de pe data de 5 noiembrie, ANSVSA-ul a demarat un comitet de urgență prin care legea privind vânzarea porcilor de către țărani să fie reevaluată și să le dea dreptul românilor la a-și vinde porcii măcar în perioada sărbătorilor.

În momentul în care am ieșit cu toții în stradă, a început sistemul să tremure. Dimineață la ora opt ANSVSA-ul a întrunit un comitet de urgență la nivel național și a solicitat să anuleze normele metodologice cu privire la vânzarea porcilor de Crăciun. Să permită oamenilor de Crăciun să-și vândă porcii doar în timpul Crăciunului. Da este o mică victorie însă eu îi spun ANSVSA-ului, lui Ciolacu, lui Iohannis, lui Ciucă, lui Simion, UDMR-ului, vă spun un singur lucru luați labele de pe țărani luați labele de pe România! Anulați întreaga lege.”, completează aceasta.

Fosta membră AUR, mai susține faptul că statul inclusiv Ciolacu fură mult mai mult decât ar putea fura un țăran vânzând porcii din gospodării, și îi auto numește „nenorociți”.

Domnule Ciolacu, ăla Buzatu al tău a fost prins cu un milion și ceva de lei. Care sunt măsurile luate pentru combaterea acestor furturi din interiorul partidului tău? Nici una. Ai arătat la televizor și ai spus că vai eradichezi că aceste infracțiuni în rândul partidului. Furați cu toții în continuare, evaziunea fiscală o fac multinaționalele pe care le aperi tu, nenorociții voștri de parlamentari și de oameni politici care conduc. Așa că-ți dau ultimatum Ciolacule luați labele de pe țărani luați labele de pe porci.”, spune Șoșoacă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia asta o fi facut vreun examen psihologic in ultimul timp?Ca te iei de politicieni ma bucura dar modul cum vorbesti,tonul nu corespunde unui om cu pregatire....
1
1
La c***t cu psd
3
0
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
7
1
Un site de socializare? Spuneți Facebook cretinilor
3
1
Sosoaca este suparata ca despre scroafe nu se specifica ce se va face cu ele, ar fi bine sa le dea mwe toti romanii si sa le trimita la Moskova
6
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016