REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șoșoacă cere punerea sub acuzare a președintelui Iohannis pentru înaltă trădare

Șoșoacă cere punerea sub acuzare a președintelui Iohannis pentru înaltă trădare

A.F. 15 iulie 2024 | 00:00 1149

Diana Șoșoacă, europarlamentar și președintele al partidului S.O.S. România, cere punere sub acuzare a președintelui Iohannis, pentru înaltă trădare, după semnarea acordului de cooperare cu Ucraina în domeniul securității.

sosoaca cere punerea sub acuzare a presedintelui Iohannis pentru inalta tradareDiana Șoșoacă

„Eu, Diana Șoșoacă, în calitate de europarlamentar, avocat și președinte al Partidului S.O.S. România, conform Art. 39 din Constituția României solicit punerea sub acuzare a Președintelui României, Klaus Werner Iohannis, pentru Înaltă Trădare.

Invoc încălcarea Art. 394 din C.P.

a) subminarea economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului

b) aservirea față de o putere străină

c) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine

Totodată, declar nul Acordul privind cooperarea în domeniul securității între România și Ucraina”, mă exonerez de orice datorie sau sarcină ce derivă din acesta, nu îl recunosc și nu îmi asum nicio obligație față de statul Ucraina”, se arată în anunțul publicat de S.O.S. România.

Articolul 39 din Constituție se referă la libertatea întrunirilor, punerea sub acuzare a președintelui fiind prevăzută la articolul 96.

România a semnat cu Ucraina un acord bilateral de securitate. România a fost reprezentată de președintele Klaus Iohannis, iar Ucraina de președintele Volodimir Zelenski. Documentul a fost semnat la Washington, în marja summitului NATO, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cine mama drakului te intreaba pe tine mai scroaffa de asa ceva? De ce ai impresia caci conteaza grohaitul tau ??
2
0
Orice porcarie au facut presedintii tarii si clasa politica aferenta,nimeni vu va putea sa faca dreptate poporului . Viata a aratat ca in afara de cateva vorbe fara ecou,de niste articole sau emisiuni TV ,nimic nu a deranjat sistemul bine betonat al celor ce au fost,sunt si vor fi peste noi,deasupra legilor,impotriva noastra. In unele locuri pe planeta,istoria evolutiei este foarte lenta si dureroasa,ca la noi.Ba l aunii chiar mai naspa.
2
0
Pe coaie pe jigodia de Io ha ni s...
7
3
presedintele romaniei are prea multa putere, adica poate baga tara in rahat, de unul singur. trebuie revizuita constitutia, ca republica parlamentara. cind a fost votata, actuala constitutie, romanii habar aveau.
8
1
De obicei nu sunt de acord cu sosoaca dar acum are dreptate.
10
7
Plavanis e o sluga obosita.
13
5
Multi îl cam pupați in poala pe I******s chiar și pe aici
12
26
Chiar daca doamna respectiva e rusofila asta nu inseamna ca nu are dreptate. Klaus nu e decat un catel caruia nu-i pasa de neamul romanesc, decat sa dea bine la summit-uri si evident in vacante. Mi-aduc aminte de Basescu cand ii cere a socoteala lu Sarkozi. Obositul asta de Santa Klaus e doar un impostor umil.
17
25
are dreptate. puturosul de turist din fruntea tarii, de ciuda ca nu a devenit sef la nato, baga tara in razboi, tradatorul 7 case nu se dezminte
24
32
Ma rapandula naibii, tu trebuie sa fii pusa sub acuzare ... pentru legaturile cu rusii ...
37
22
gurrra si la moscova cu tine basholdino !!!
37
22

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510