REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Șoșoacă, în Plenul Parlamentului: cum este posibil să trădaţi poporul român şi interesele ţării?! Video

Șoșoacă, în Plenul Parlamentului: cum este posibil să trădaţi poporul român şi interesele ţării?! Video

A.F. 14 mai 2024 | 16:25 4556

Senatoarea S.O.S. România Diana Șoșoacă a făcut, din nou, scandal în Parlament, de această dată la şedinţa solemnă dedicată Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel, care a avut loc marți.

sosoaca, in Plenul Parlamentului: cum este posibil sa tradati poporul roman si interesele tarii?! VideoDiana Șoșoacă

Ea a acuzat Parlamentul de „trădare” și a cerut ca în această zi să se comemoreze Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste.

„Astăzi, trebuia în primul rând să comemorăm conform legii 127 din 2017 Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste. În timp ce noi am salvat peste 400.000 de evrei în al Doilea Război Mondial, iudeo-bolşevicii au omorât peste 800.000 de români în temniţele comuniste”, a spus Diana Ivanovici Şoşoacă de la tribuna plenului reunit.

„Cum este posibil ca dumneavoastră, Parlamentul României, să trădaţi poporul român şi interesele ţării noastre? Unde s-a mai văzut? Există cumva principiul de reciprocitate între România şi Israel astfel încât astăzi sau de 1 Decembrie sau în orice altă zi să se arboreze steagul României şi întregul Israel să celebreze România şi poporul român? Sau am ajuns sclavi în ţara noastră? Avem obligatorie istoria evreilor, când ei nu au obligatoriu istoria românilor. Avem un membru al evreilor în CSAT, pentru că a tras sforile domnul Vexler”.

sosoaca, in Plenul Parlamentului: cum este posibil sa tradati poporul roman si interesele tarii?! Video

„Avem zi naţională a Israelului deşi, atenție, noi am recunoscut Statul Israel în 11 iunie 1948. De ce a trebuit să instituiţi pe 14 mai, când este ziua celor omorâţi în temniţele comuniste? Ruşine Parlamentului României. Trădătorilor!”, a spus Diana Ivanovici Şoşoacă.

În replică, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, social-democratul Alfred Simonis, a declarat că ”prietenia dintre România şi Israel este mai puternică ca niciodată”.

„Sunt convins că solidaritatea manifestată în momentele grele va face să ducem această relaţie la un nivel superior, pe viitor”, a declarat Simonis.

Șoșoacă, după discursul deputatului evreu Vexler: „Trăiască Garda!”

La rândul lui, deputatul Silviu Vexler, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), a ținut un discurs în Parlament și a spus că ”în lumea de astăzi, a devenit aproape de necrezut să poţi asculta alături de imnul national, imnul Statului Israel”.

„Într-o perioadă normală, gestul pe care îl facem astăzi ar fi avut o importanţă deosebită în sine, dar în contextul actual, marcarea la nivel national a Zilei solidarităţii şi prieteniei dintre România şi Statul Israel este cu adevărat un act istoric”, a declarat Vexler.

sosoaca, in Plenul Parlamentului: cum este posibil sa tradati poporul roman si interesele tarii?! Video

 

El a mai spus că ”deşi s-a aflat aproape continuu într-un mediu ostil, Statul Israel a rămas un simbol al democraţiei, un model pentru o societate tolerantă dar şi un reper global pentru cercetare şi inovare”.

„Unul din partenerii esenţiali ai României, atât în Orientul Mijlociu cât şi la nivel mondial, Statul Israel a sprijinit în permanenţă ţara noastră şi poporul român, aducând contribuţii majore, care s-au concretizat în numeroase domenii de interes national. Totul, însă, se poate schimba într-o clipă, aşa cum am putut vedea după atacurile teroriste din 7 octombrie de anul trecut, aşa cum putem vedea în fiecare zi”, a completat Silviu Vexler, arătând că ”atunci când atacarea Statului Israel a devenit o obişnuinţă, România a ales să să fie de partea corectă a istoriei”.

În finalul discursului, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România a făcut aluzie la acuzațiile senatoarei Șoșoacă, cu ajutorul unei epigrame care a fost scrisă de Păstorel Teodoreanu:

”Pentru că în fundal se aud în permanență unele zumzete caricaturale, îmi voi permite să închei citându-l pe Păstorel Teodoreanu: Căpitane, nu fi trist / Garda merge înainte / Prin Partidul Comunist”.

Imediat după încheierea discursului lui Vexler s-a auzit vocea Dianei Șoșoacă strigând foarte tare: ”Trăiască Garda! Trăiască Garda!”

 

Video 1:

 

După discursul din Parlament, Diana Șoșoacă a ieșit nervoasă din sala de ședințe declarând: „Nimeni să nu mai îndrăznească vreodată să își bată joc de țara noastră și de nația română. Există o limită în tot și în toate! Tu, ăla care vorbești de AUR... șansa românilor de ce? De a se prelungi agonia și dezastrul și iadul PSD-ului? Unde a fost AUR-ul tău azi? Unde a fost Simionică? A, probabil că pregătea cele 800.000 de cetățenii pentru cetățenii evrei, este? Domnul «SIEmion» era mult prea ocupat de cu totul alte lucruri. Iar domnul general Chelaru, cu tot respectul, nu poți să fii naționalist, general în armata română și să fii politically correct.“

Video 2:

.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand o sa va cheme la oaste, sa-i multumiti asteia.
0
0
nu stiam ca avem o zi a martirilor comunismului si nici o zi a prieteniei cu israelul care inteleg acum ca e foarte speciala si puternica nu vad o problema in suprapunere dar parca corect ar fi fost sa incepem cu ai nostri pe de alta parte e corect ca se p***a holocaustul dar greu de inteles de ce e materie separata si imposibil de inteles de ce nu se predau corect sau chiar deloc daca am inteles bine crimele comuniste revolutia si mineriadele sosoaca ar trebui evident inchisa dar inteleg ca e o problema cu drepturile omului ca de obicei scandalul a fost totusi binevenit ca am mai aflat ce legislatie avem
1
1
Singurul politician care are curaj sa puna punctul pe "i", marea majoritate din restul politicienilor fiind slugi, aplică prin vot ce le "vine în plic". Deci e clar cu cine votez!
8
5
Și nebunii au dreptate uneori
5
3
Așadar, cum domnu ji.dan spune - r*mânia a ales să fie de partea "corectă" a istoriei, adică a învingătorilor dar nu întotdeauna a fost partea "corectă", pe departe.
9
4
Are dreptate Sosoaca ! am ajuns minoritate in tara noastra! Ne comanda evreii ce sa facem, ce sa studiem in scoli! Rusine, am ajuns jos de tot. Evreii fac genocid in Gaza dar ne facem ca nu observam! Conducatori de kk avem, slugi ale puterilor straine.
15
10
Are dreptate am ajuns sclavii Europei, SUA nu mai avem coloană, dacă și ucrainieni râd de noi am ajuns săi ținem de 2 ani pe banii noștri fără să ofere nimic la schimb
17
9
Și când te gândești că infractorul de la Ovidius din 2013, este adept al ideologiei lui Șoșoacă. Mai este și primul pe listele de la locale. Escroc cu legitimație. Un fwtwt în gât care-și dă aere de mare intelectual, dar el e plin de ADHD. Nu te uităm escrocule. Și nici cea de la București nu te uită. Oricând poți călca pe bec fără să-ți dai seama.
8
4
bravo Sosoaca! daca aveai partid mai serios, cu oameni de calitate, te votam! Dar bravo bravo bravo!jidanii au reusit sa ne ingradeasca dreptul la libera exprimare!
13
10
Asta mi-a plăcut! Bravo, d***a! S-au oripilat pentru ca eroii neamului au ajuns sa fie interziși și denigrați, fiind singurii naționaliști adevărați care pentru ideologia lor au făcut sacrificiul suprem. S-au învățat toți să-i pupe-n cwr pe scârbele criminale de jidani și să-și denigreze eroii, așa cum li s-a spălat creierul. Sosoaca a spus-o foarte frumos.
18
6
Scroafa asta bolsevica libidinoasa chiar isi bate joc de toata lumea,nu exista nici o solutie sa fie pusa la punct? Poate solutia este votul aveti grija ce votati
15
16
Acilea, are dreptate creatura. Se pare ca a facut rost de ceva consilier cu IQ mai mare decat a bidonului de mustar.
19
7
are sau nu dreptate? cine o jigneste nu este roman.
14
12
o l e p r a, ce arunca in fata eroii neamului pentru niste like-uri ale reta rdatilor acestui popor. j a g a r de a u a asta, ce n-a miscat niciun deget pentru eroii anti-comunisti, zice Traiasca Garda, dupa ce i-a pupat in f u n d pe p a r a z it i i din H Coanda, altfel buni de pus la ceaun pe timpul Garzii de Fier.
13
6
vita are dreptate. Degeaba se supara romanul necitit si incult.
21
9
IN SFARSIT, CINEVA CARE ISI ADUCE AMINTE DE ADEVARATII EROI AI NEAMULUI, CEI DIN REZISTENTA ANTI-COMUNISTA, TORTURATI SI UMILITI DE SECURITATEA COMUNISTA IN TEMNITE GRELE, CU FAMILII ASUPRITE ACASA, PENTRU CA AU INDRAZNIT SA FIE PATRIOTI (ASA CUM SI AZI PATRIOTISMUL A DEVENIT PENAL) SI SA SE OPUNA SISTEMULUI CRIMINAL COMUNIST.
20
8
Sa-i bag telefonul pe gat la vaca asta circara
15
14
Dragi romani , sunteti multumiti de alesii care va reprezinta si ne fac de tot kktu ? Mai bine puneam draq un tatuat si ne stiau aia de frica decat sa rada de noi. Aide plm ce distrusi am fost … dar ce am ajuns…
12
3
e omul ce caracterizeaza politica tarii!de fiecare data in toate legislaturile vremii apar exemplare bine adaptate, conturate la starea societatii, a oamenilor ce ne conduc sau care vor sa ne conduca!
5
2
Asa se intampla cand nebunii umbla liberi. Camasa fara maneci, socuri si perfuzii in cap pentru gramada asta de osanza.....
12
14

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620