REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
25.7° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Șoșoacă își anunță candidatura la Președinție, din fața Parlamentului European. Video

Șoșoacă își anunță candidatura la Președinție, din fața Parlamentului European. Video

A.F. 21 iunie 2024 | 16:38 1621

Diana Șoșoacă a ajuns la Bruxelles și s-a filmat în fața Parlamentului European împreună cu Luis Lazarus, ajuns eurodeputat pe listele formațiunii SOS România.

sosoaca isi anunta candidatura la Presedintie, din fata Parlamentului European. VideoDiana Șoșoacă, în fața Parlamentului European

În clipul filmat și încărcat pe contul Facebook al lui Lazarus, Șoșoacă amenință să fie o prezență energică și combativă în forul legislativ al blocului comunitar.

Lidera formațiunii SOS a promis să le dezvăluie eurodeputaților tribulațiile sale în viața politică de la București.

Ea s-a arătat, pe de altă parte, bucuroasă că va avea un birou al său și a dat de înțeles că va candida la alegerile prezidențiale de anul acesta, din România.

„Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să știe toată lumea de mizeriile și de scursurile din Parlamentul României (...) Pentru ce a făcut (George) Simion cu «te agresez sexual, scroafo», își lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat și de discriminarea la care am fost supusă, de jigniri și de insulte...“

Șoșoacă, la Bruxelles: „Stau aici până în decembrie să rezolv niște probleme, după care atac altă poziție“

„Bravo mie că sunt grasă, mă! Știți câte grase sunt aici? Bravo nouă! Sunt mândră că sunt grasă și reprezint toate grasele din lumea asta (...) Noutatea: pentru prima dată în patru ani, o să am și eu birou (...) Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv niște probleme. Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziție“, a spus Șoșoacă din fața Parlamentului European.

„Venim la președinție“, a completat-o Luis Lazarus.

Video:

Formațiunea SOS România, fondată și condusă de Șoșoacă, a înregistrat un scor național de 5,03% la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Drept consecință, șefa formațiunii și Luis Lazarus au căpătat mandate de eurodeputați, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cand te gandesti ca unii au votat cu p******a asta!?!
2
0
nu mai va mancatz
1
0
Va inchipuiti cata lume naiva, sa nu le zic proassta, exista? Atat de naiva incat sa puna botul la vrajeala a doi parveniti? Si ne mai miram ca se voteaza in spiritul turmei de peste 30 de ani. Va meritati soarta!
9
0
Pana la urma ajung sa ii dsu dreptate lui badalau in legatura cu diaspora. Pai FMM, de capsunar sau de spalatoare la c*r de bosorogi, trebuia sa inveti carte sa ai parte in tara ta. Ati plecat cu mintea-n plua si votati cu fundul, ca creier, nema!
9
1
Doi saltimbanci votati de naivi.
10
0
Chill e in sevraj un kil de carnati si se calmeaza
13
0
CU ...SOSOACA...NOASTRA-N FRUNTE..VOM AVEA VICTORII MULTE...DE K...KAT...BAFTA...
12
1
Vaca și vițelul. Ne fac panaramele astea de ras în parlamentul european. Aia care ați votat mizeriile astea va meritați soarta!!
18
3
Nu mai puneti poze cu balene ucigașe, nu vrem sa orbim!
18
4
Nu e g***a, e doar obeza. Felicitari alora dupa chipul si asemanarea ei care au votat-o. Dumnezeule ...
19
2
Da sa votam PNL PSD. Că ăștia trimit patriot bani la ucraineni vai de pl. A voastră hai soaoaca
7
21
care a votat asa ceva!!!!!!! sa va dam la mweeeee imputitilor!!!!!
22
8
Vai de capu la picturile astea doua bolnave psihic
21
6
Exista destui prostalai care ar vota-o pe balena asta gretoasa. Romanii isi merita soarta. Sa nu plangeti cand cretinoida asta o sa faca tara cadou rusilor. Pana una alta o sa haleasca zeci de mii de Euro lunar degeaba, de la PE. Ea, Firea, si alte putori bune de nimic.
23
6
vorba se pare adevarata ca diaspora ar fi ridicat sos si l-ar fi bagat in parlamentul european ce face frustrarea si disperarea din oameni si ea a fost initial la aur care a castigat masiv acum 4 ani pe votul negativ antipsd al multor romani indirect a ajuns aici cu ajutorul psd adica al scarbei de psd
13
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016