REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
31.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șoșoacă, primul circ în Parlamentul European: Mi-au tăiat internetul. Aici se întâlnesc satanele. VIDEO

Șoșoacă, primul circ în Parlamentul European: Mi-au tăiat internetul. Aici se întâlnesc satanele. VIDEO

Victor ROTARU 16 iulie 2024 | 16:28 1177

Diana Șoșoacă, proaspăt aleasă eurodeputat în Parlamentul European, a făcut marți prima transmisiune live pe Facebook din plenul Parlamentului de la Bruxelles, unde s-a votat pentru noul președinte al legislativului european.

 sosoaca, primul circ in Parlamentul European: Mi-au taiat internetul. Aici se intalnesc satanele. VIDEO

La votul pentru președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, Diana Șoșoacă a scris mai multe mesaje în engleză pe buletin, primul fiind „Niciodată cu Ucraina”. „Niciodată pentru LGBT”, a scris Șoșoacă în continuare pe buletinul de vot și a continuat: „Niciodată pentru dictatura UE”. „Acesta este votul meu”, a mai spus ea.

Ulterior, pe holurile legislativului de Bruxelles, Șoșoacă a spus că va aduce un preot și a povestit cum i-a cerut o audiere Robertei Metsola, aleasă președinte al Parlamentului European.

„Sunt de fapt virusul suveranist și patriotic care se infiltrează în Uniunea Europeană. Aici se întâlnesc satanele. O să aduc și aici un preot să sfințească birourile și pe unde mai pot. O să propun să mai facem un sediu, în București în Palatul Parlamentului. Mi-au tăiat internetul. M-am dus la doamna Metsola. Când m-a văzut s-a albit. I-am zis că sunt Diana Șoșoacă, știu cine sunteți. I-am cerut o întrevedere, era din ce în ce mai albă. Mi-a spus: vă rog să îmi scrieți ora la care doriți și sunt deschisă să vorbesc cu dvs.

Eurodeputata malteză Roberta Metsola, membră a Partidului Popular European, a fost aleasă marţi preşedintă a Parlamentului European pentru următorii doi ani şi jumătate. Roberta Metsola, care a deţinut deja această funcţie de la decesul lui David Sassoli în ianuarie 2022, a fost aleasă cu 562 voturi pentru.

VIDEO:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M-as bucura sa aduca un preot. Poate o exorcizeaza…
0
0
Cred ca pentru asta, UE o sa faca un regulament nou si o zboara din PE. Ce eram de k*t vazuti in strainatate, sa vedeti ce mai denkkt o sa fim vazuti din cauza acestui specimen.
1
0
Mai si rade ca o vaka! Isi permite sa rada, si-a vazut sacii in carutza, sta pe vreo 7 - 10000 de koko acolo. Votata de toti capsunarii si spalatoresele la coor de babe, pe care i-a prostit cu circ.
2
0
Sa le dam la m**e celor care au votat-o!
5
1
Mai trist e ca are sustinatori, pe care i-a mwit, dar sarmani nu-si dau seama, atat de prrosti sunt.
6
0
care a votat pt distrusa asta!!!!
8
1
Cei ce au votat-o pe doamna tot aceiași grupă de sânge or avea ca și duduia ? Au fost 4 ani de circ mai urmează 4 ani, și după pensie speciala
7
1
satane zici?pai ia doneaza ti salarul ala baban cu care te ai pricopsit acolo unui azil de batrani.ca s bani de la satana nu?
11
2
Și escrocul EPU-RE ce zice? E de acord cu dictatura UE? tu-l în gura de escroc.
5
1
Ce usor ne facem de ras! Ce p******a!
16
2
Adevărul e că și eu m-aș albi dacă mi-ar apărea huiduma asta cretină în față! Dar mi-aș reveni repede.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510