REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Șoșoacă s-a oferit să medieze negocierile cu Vladimir Putin

Șoșoacă s-a oferit să medieze negocierile cu Vladimir Putin

Andreea VLAICU 25 iulie 2024 | 15:07 659

Diana Șoșoacă a reușit să stârnească noi polemici în Parlamentul European. În cadrul unei ședințe din Comisia de Industrii, europarlamentarul SOS a făcut apel la negocieri cu Rusia și chiar s-a oferit să medieze pacea cu Vladimir Putin în numele Uniunii Europene.

sosoaca s-a oferit sa medieze negocierile cu Vladimir Putin

Cea supranumită "senatoarea lui Putin" le-a explicat colegilor din comisia de specialitate că în loc să irosească sume uriașe pentru înarmare, ar fi mai eficient dacă ar încerca să ajungă la un compromis pașnic. Șoșoacă s-a oferit să negocieze ea cu Putin, dacă parlamentarilor europeni "le este frică", scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dictatorul a ajuns la fundul sacului ,isi trimite șobolanii să propună pacea ruseasca. Ucraina ,sprijinita de Europa democrata si de catre Statele Unite, nu are cum sa uite distrugerile economice ,zecile de mii de morți fără de vina, milioanele de ucraineni plecati in bejenie , atrocitatile facute de armata bolșevică .Din respect pt poporul ucrainean greu incercat de toate aceste distrugeri umane si materiale nu ai dreptul sa incerci să-l reprezinti pe acel tiran . Pacea se poate încheia doar prin infrangerea Rusiei si gonirea trupelor invadatoare in stepa lor.
3
1
Vrea să se dea pe lângă pwla lu' Vlady, poate-poate i-o scapă în găoază!
3
1
Adica se duce Shoshoaca la Putin sa negocieze in interesul Uniuni Europene care interes este se shtie:"sa ishi retraga Putin armata din teritoriile ukraineene ocupate abuziv",hai s-o vedem si p-asta.
3
0
Respect!!!
1
7

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436