REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° ConstanÈ›a Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.2° ConstanÈ›a Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Șoșoacă se declară „mândră“ că a ajuns să influențeze politica din UE

Șoșoacă se declară „mândră“ că a ajuns să influențeze politica din UE

A.F. 28 iunie 2024 | 21:05 495

Diana ȘoÈ™oacă, aleasă în Parlamentul European, se declară „mândră” că a ajuns să influenÈ›eze politica din Uniunea Europeană, spunând că nu a negociat cu europarlamentarul Maximilian Krah să fie primită în grupul «SuveraniÈ™tii» din Parlamentul European.  

sosoaca se declara „mandra“ ca a ajuns sa influenteze politica din UEDiana Șoșoacă

„Sunt mândră că împreună cu Partidul S.O.S. ROMÂNIA am ajuns să influenÈ›ez agenda politică din Uniunea Europeană È™i viitorul opoziÈ›iei din Germania.  

În urma informaÅ£iilor false lansate în spaÅ£iul public de cei care s-au speriat de Grupul «SuveraniÈ™tii», vă informez că nu am negociat niciodată cu europarlamentarul Maximilian Krah despre formarea acestui grup ÅŸi nici nu ne cunoaÅŸtem, iar la discuÅ£iile È™i întâlnirile cu reprezentanÈ›ii AfD nu a participat niciodată europarlamentarul Christine Anderson.  

Nu s-a dat nici un vot despre prezenÈ›a S.O.S. România în grupul «SuveraniÈ™tii», votul va avea loc sâmbătă, 29.06.24, la întrunirea AfD din Germania, unde se confruntă două tabere cu direcÈ›ii diferite. Este vorba de o tabără liberală care este POLITICALLY CORRECT È™i care este dispusă la compromisuri cu mainstream-ul politic, în numele căreia vorbeÈ™te Christine Anderson, tabără care nu îÈ™i doreÈ™te colaborarea cu partide naÈ›ionaliste autentice din alte țări, iar aici nu e vorba doar de S.O.S. ROMÂNIA, ci È™i de celelalte partide din alte țări, È™i de o tabără care păstrează linia iniÈ›ială a partidului È™i care i-a adus È™i succesul”, a transmis Diana ȘoÈ™oacă vineri, într-un comunicat

„Sunt extrem de mândră că influenÈ›ez politica germană È™i viitorul opoziÈ›iei din această È›ară, precum È™i faptul că am pus pe jar întregul Parlament European. Sunt mândră că împreună cu Partidul S.O.S. ROMÂNIA am ajuns să influenÈ›ez agenda politică din Uniunea Europeană! De fapt, acelaÈ™i lucru îl făceam È™i în Parlamentul României! Acum îl fac la un nivel mult mai înalt! Bravo mie că pot în numele României! Nu voi abdica de la principiile naÈ›ionaliste È™i nu voi negocia independenÈ›a È™i suveranitatea României!”, a mai spus fosta senatoare, aleasă în Parlamentul European.

DeclaraÈ›iile ei vin după ce g4media.ro a scris, citând surse de la Bruxelles, că Diana ȘoÈ™oacă È™i Luis Lazarus nu au fost primiÈ›i în grupul „SuveraniÈ™tii” din Parlamentul European, la care au încercat să adere, din cauza opoziÈ›iei partidului german de extremă dreaptă Alternative fur Deutschland (AfD). „Am avut o discuÈ›ie cu cei de la SOS È™i am luat decizia în unanimitate să nu îi primim în grup. AÈ™ prefera să nu discut motivele respingerii”, a declarat europarlamentarul AfD Cristine Andreson, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar debiteaza aberatzii femeia asta de ajungi sa te intrebi daca este sanatoasa la cap,pe cine ai influentzat tu Shoshoaco ?,zi mai bine ca ai incercat odata sa te lipeshti de suveranishti din A.F.D.dar ti-au dat aia flit pentru ca sunt suveranishti pro Putin ca tine si suvranishti care fac febra daca aud de Putin sau Rusia dar tu nu te lashi pentru ca eshti nesimtzita si incerci iar si iar poate cine shtie.
8
0
Aceaste trei femei intr-una poluează cu flatulenta lor mediul.
7
0
Nu o arestează nimeni pe spioana asta grasă, nu se găsește nimeni în țara asta să o termine pe baragladina asta ?
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016