REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

SOȚIA bărbatului care a DĂRÂMAT GARDUL la Târgul de CRĂCIUN VOIA să intre în PRIMĂRIE NEVACCINATĂ! Video

SOȚIA bărbatului care a DĂRÂMAT GARDUL la Târgul de CRĂCIUN VOIA să intre în PRIMĂRIE NEVACCINATĂ! Video

Replica API 5 ianuarie 2022 | 00:45 7818

SCANDAL

SCANDAL

Maria Șandor, soția lui Marian Saioc, fiind vorba de cuplul care face “valuri” la Constanța, militând împotriva restricțiilor, inclusiv a certificatului verde, a făcut acum circ la Primăria Constanța. Potrivit informațiilor noastre, ea a vrut să intre pentru a verifica, la avizier, care sunt salariile primarului și viceprimarilor, însă nu a fost lăsată să intre pe motiv că nu avea certificat verde. De aici a început showul, tânăra precizând că este inadmisibil să i se îngrădească accesul.

Maria Șandor (Saioc)

După scandaluri cu agenții de pază de la centrele comerciale, dar și la Târgul de Crăciun, acolo unde Marian Saioc a participat la dărâmarea gardului împrejmuitor, în semn de protest că sunt lăsați să intre numai vaccinații, iată că marți, 4 ianuarie, Maria Șandor (Saioc) a mers la Primăria Constanța. Și aici s-a lovit de refuzul agenților de pază, care nu i-au permis accesul, pe motiv că nu prezintă certificatul verde. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor noastre, ea a dorit doar să verifice, la avizier, ce salarii au primarul și viceprimarii.

Citește și: CUPLUL care a DĂRÂMAT gardul de la Târgul de Crăciun, un nou PROTEST! VIDEO

Se pare că i s-a comunicat faptul că aceste venituri nu sunt afișate acolo unde ar fi vrut ea să verifice, însă Maria a continuat să precizeze că nu i se poate îngrădi dreptul de a intra în instituție, că nu ar exista o lege în acest sens.

“Așa cum nu toți angajații sunt vaccinați și totuși au acces, eu de ce nu am? Nu există așa ceva! La mall e altceva, aici e instituție publică”, a spus Maria Șandor Saioc.

Citește și: CUPLUL care a DĂRÂMAT GARDUL de la TÂRGUL de CRĂCIUN a primit acasă încă 5 AMENZI

Nu a intrat în instituție și, potrivit informațiilor noastre, ea ar fi spus, la final: Gata, mi-am făcut materialul.

Așa cum este precizat mai sus, acest incident nu este unul singular. Cuplul Saioc obișnuiește să facă astfel de materiale pe rețelele de socializare, militând împotriva restricțiilor.

Citește și: SCANDAL între AGENȚII de PAZĂ și NEVACCINAȚI, la intrare în HIPERMARKET! Video

Au participat la proteste, au primit și amenzi, au participat și la dărâmarea gardului împrejmuitor de la Târgul de Crăciun. Cei doi susțin că nimic nu-i va opri, că își vor continua demersul, în ciuda amenzilor, solicitând și susținere financiară. Mai nou, ei au anunțat că vor înființa un ONG.

”Țin să vă anunț că lucrez la înființarea unui ONG , pentru că m-am gândit sa fim cu toți uniți sub ceva anume! M-am gândit că o asociație ne ajută mai mult sa acționăm de cât as face-o eu, un simplu cetățean! M-am gândit ca avem nevoie sa fim uniți! Și uniți puteam fi sub un nume! Anul 2022, este anul realizărilor! Este anul în care vin adevăratele schimbări în țara noastră! Indiferent de piedicile care mi se pun de către sistem, vreau să știți un lucru : nu voi ceda niciodată, atâta timp cât vă am pe voi lângă mine!”, a spus Maria.

Precizăm că Marian Saioc a fost membru AUR, dar s-a retras în vară, susținând că este nevoie să înființeze un partid nou, care să fie alături de popor.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Circ ieftin pentru AUR, spera si ei la un loc cald in parlament
4
0
Da' mie imi place de ea. Este f.tabila tare de tot! Are corp frumos. Daca poate face si spagatul, este femeia perfecta.
6
0
Stiti care este problema? Priviti-o bine , maine, poimaine va dori sa ne conduca sub o forma sau alta. Si culmea este ca astfel de indivizi si reusesc. Firesc daca era arestata pentru circul asta ieftin,poate era exagerat, dar ar fi inteles ca neamul asta are si inteligenta ,si spirit si chiar niste legi.
9
2
La Hira, sai uram de an nou, multa multa mwie
12
1
Hai nu zau, ce diferenta e? Asta e o petarda ala e un parazit. Care e diferenta? Sa ma swga amandoi
10
2
Azi e la Hantene maine la rtv poimaine la guvern si ajunge dipotat haurit
11
1
O sa vina "poporul"dupa astfel de speciment?
9
1
saraca....o fi muncit vreo zi in viata ei?
13
2
O putoare ordinara. In toiul zilei cand lumea muncese ea e libera. Munca clar nu serveste.
14
2
Petarda neexploatata
11
3
e diferenta intre centurista si primar.... hai sa fim seriosi
16
2
Femeia asta clar are ceva la cap dar sa nu uitam, Nicusor Dan intra in primarie nevaccinat de peste un an.
16
7
vedeti ca are masca precum Sosoaca
18
6
Tu nici oroba orala nu o treci ,infecto
17
3
Dar a vazut cineva SFANTA ELEFTERIA 5 de pe yt?
5
4
Pocnitoare si asta
21
6
Astia nu cersesc numai bani, ci si atentie! Odata mediatizati, sunt luati sub aripa ei de latrina 3 tv, ajung vedete, noi vulpite. E atat de simplu sa ajungi la ei, trebuie doar sa spui ceva impotriva opozantilor PSD si devii parte din familie. Unii o numesc camera de ecou.
36
7
Un nou mod de a cersii bani!
33
6
o circara imputita , care isi pune conturile de banci etc pe facebook,instagram ca sa trimita oamenii donatii ...si ghiciti ce, oamenii idioti chiar trimit bani ...munca e grea ...dar pana gand o sa le mearga ?
46
5
Si-a cumparat toale cu banii din donatii.
44
7
Ba, urato! Ai nasul mai mare decat corpul. Fara suparare, dar din 40 de kg, 20 le ai in nas. Vezi ca este dovedit stiintific, persoanele ca tine care sufera de anorexie au dezvoltat probleme grave de comportament si altele si mai grave putin mai sus, la dovlecel.
61
6
Daca un pieton traverseaza prin loc nepermis si mi se arunca in fata masinii, eu primesc intre 1 an si 5 ani... Iar AUR prin mascarada anti-vaccin si anti-purtarea mastii face ca sute de mii de suflete sa se stinga rapusi de coronavirus, nepurtand masca si refuzand vaccinul... ei cum sunt pedepsiti, oameni buni? AUR trebuie scos in afara legii si pedepsiti pentru 2 termeni cu Ter... si Ge... intalniti in razboaie, iar mie imi este interzis sa le scriu aici...
101
17
Saioc....hai sictir si tu si martafoiul tau
57
7
Doamna din imagine este o agitatoare Problema este cum ramane cu vaccinatii fara anticorpi si reimbolnavi de covid care se plimba peste tot fara sa-i intrebe nimeni nimic .
61
5
Este simpatizanta AUR si are nas de jews. Imi plac femeile din religia aia si am vazut multe superbe, deci n-am cum sa-i urasc. Dar cei din religia aia urasc UE pe care o asociaza cu Hitler, iar pe Rusia o vad ca salvatoare. AUR asta face, ura fata de ue, dragoste fata de Rusia, vrea sa va indrepte cu fata spre Rusia. Astia din AUR fac numai mizerie si circ pe unde se duc.
71
10
Asta inseamna ca nu i-a umblat nimeni in trusa
38
4
dute pe varianta acolo este locul tau
51
15
auzi nesimtire sa intri fara cacat verde in primarie cacamas pe cacatul vostru verde
37
70

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303