REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Soția lui Zambra, supărată că nu a prins loc în camera conjugală

Soția lui Zambra, supărată că nu a prins loc în camera conjugală

Victor ROTARU 21 februarie 2023 | 00:00 5156

Mihaela Iosipescu Zambra, soția vestitului „Conte” Zambra, cel care și-a exploatat propriul copil și pe care-l trimitea la cerșit, este supărată pe conducerea Penitenciarului Poarta Albă după ce, din spusele soțului ei, șefa Secțiilor 1 și 2 a Penitenciarului ar fi rătăcit cererea prin care „Contele” solicita o vizită cu soția lui, pe 25 decembrie 2022, probabil dorind să îi facă un cadou de neuitat soției.

Sotia lui Zambra, suparata ca nu a prins loc in camera conjugalaFamilia Iosipescu Zambra

Maria Iosipescu Zambra, soția „Contelui” Zambra, este supărată foc pe conducerea Penitenciarului Poarta Albă, aceasta neînțelegând de ce i-a fost respinsă cererea soțului ei, prin care acesta solicita o vizită cu ea. Maria Iosipescu Zambra a declarat faptul că își însușește plângerea formulată de către soțul său, Nicolae Mircea Iosipescu-Zambra, privind solicitarea vizitei pentru data de 25 decembrie 2022, aceasta arătând faptul că nu a formulat o cerere pentru această dată, dar că la sfârșitul lunii noiembrie 2022 a formulat o cerere de vizită pentru orice dată, cererea fiind respinsă pe motivul că soțul său este internat la Penitenciarul Spital Constanța – Poarta Albă. Maria Iosipescu Zambra nu înțelege de ce i-a fost respinsă cererea, având în vedere că Penitenciarul – Spital Constanța Poarta Albă este în imediata apropiere a penitenciarului, dar și că participă la activități și îndeplinește condițiile.  

În apărarea sa, Penitenciarul Constanța Poarta Albă a transmis faptul că Nicolae Mircea Iosipescu-Zambra nu a putut beneficia de o vizită din partea soției, Mihaela Iosipescu Zambra, întrucât aceasta beneficiase de vizita soțului pe 10 noiembrie 2022, și că pentru o nouă vizită, acesta trebuia să facă o nouă cerere, fapt ce nu s-a întâmplat. Astfel, magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să respingă contestația formulată de Mihaela Iosipescu Zambra, decizia fiind definitivă.

Sotia lui Zambra, suparata ca nu a prins loc in camera conjugalaMinută judecătorească

Cine este „Contele” Zambra

Profitând de caracterul incert al mediului politic din anii ’90, Nicolae Mircea Iosipescu Zambra a reușit să își clădească un nume. Autointitulat „conte”, a folosit această oportunitate pentru a înființa un partid politic împreună cu mama sa și fochistul blocului în care locuia, devenind astfel membru fondator și președinte al Partidului Național Progresist și apoi vicepreședinte al primului parlament ce adopta legi și decrete necesare imediat după Revoluția din decembrie 1989, anume Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN). Zambra a ocupat chiar și o funcție de parlamentar în această perioadă, fiind implicat în dosarul „Caritas” și închis pentru înșelăciune. În calitate de președinte de partid, el beneficia de paza și protecția SPP, fiind documentate în numeroase fotografii, ce datează în acei ani, și de la escapadele lui prin București unde era însoțit de ofițeri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O MANCA PE ZDREANTA PAS/ICA...
2
2
ce piedici pune statul pentru cresterea populatiei
0
2
Poate sa vina la mine daca nu a prins loc la barbacsu
1
1
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166