REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Soția lui Zanfir Iorguș își extinde afacerea din 23 August

Soția lui Zanfir Iorguș își extinde afacerea din 23 August

Replica API 19 februarie 2022 | 23:53 3034

Iorguș Mariana, soția fostului primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorguș, intenționează să-și extindă afacerea pe care o deține în comuna 23 August. În acest sens, femeia a inițiat un Plan Urbanistic Zonal ce prevede o investiție cu specific agroturistic și sportiv, ce cuprinde un sat vacanță, o zonă rezidențială și o bază sportivă.

Mariana și Zanfir Iorguș / sursa foto: Facebook

Soția fostului primar al municipiului Mangalia, Iorguș Zanfir, intenționează să-și extindă afacerea pe care o deține în comuna 23 August. În acest sens, a fost elaborat un Plan Urbanistic Zonal ce prevede o investiție cu specific agroturistic și sportiv, ce cuprinde un sat vacanță, o zonă rezidențială și o bază sportivă.

Investiția ar urma să fie implementată etapizat, corelat cu cu realizarea componentelor de infrastructură necesară funcționării. Prima etapă prevede realizarea operațiunilor cadastrale aferente parcelării zonei studiate, iar etapa a doua prevede realizarea conductei de evacuare sub presiune a apelor uzate menajere și a conductei de evacuare sub presiune a apei pluviale, autorizații de construire, realizarea construcțiilor și amenajărilor.

Caracterul zonei de turism rural va fi consolidat

Planul Urbanistic Zonal are următoarele obiective: schimbarea regimului juridic al terenurilor din perimetrul studiat prin includerea lor în intravilanul comunei, realizarea unui regulament de urbanism care să coordoneze parcelarea terenului și să asigure realizarea infrastructurii înainte de eliberarea autorizațiilor de construire, stabilirea regulilor de construire pe terenuri libere, reglementarea circulațiilor pietonale și carosabile, asigurarea locurilor de parcare în limita proprietăților și propuneri de protejare și punere în valoare a spațiilor verzi.

Din aceste considerente, documentația PUZ va propune consolidarea caracterului zonei de turism rural. Se propun trei zone principale de activitate și două zone secundare de gospodărie, rezerve pentru drumuri și spații verzi de protecție.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cimd ai bani din furaciuni mai distrugi mediul,caci o sa traiesti vesnic.un agricultor rupt in fund ajuns milionar din pradaciuni.e bine in r,nu incultule iorgus???
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303