REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Soția luptătorului Alex Filip, condamnată la închisoare după ce a escrocat un italian

Soția luptătorului Alex Filip, condamnată la închisoare după ce a escrocat un italian

Andreea POPA 22 noiembrie 2023 | 00:00 17595

Soția fostului luptător constănțean Alex Filip a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare și obligată să înapoieze aproape 700.000 de euro unui bătrân din Italia, pe care l-a escrocat după ce l-a făcut să se îndrăgostească de ea. Sentința nu este definitivă.

Sotia luptatorului Alex Filip, condamnata la inchisoare dupa ce a escrocat un italianSimona și italianul Francesco Thiella

Tribunalul Gorj a condamnat-o pe Simona Filip, fostă Mărgăian, fostă Tiriplică, la 5 ani de închisoare pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave și de spălarea banilor în formă continuată. De asemenea, femeia originară din Gorj și stabilită acum în Constanța a fost obligată să returneze părții vătămate suma de circa 675.000 de euro, plus daune morale de 10.000 de euro. 

Sotia luptatorului Alex Filip, condamnata la inchisoare dupa ce a escrocat un italianSimona Filip

Este doar sfârșitul unui nou act din incredibila telenovelă care i-a avut ca protagoniști pe olteanca Simona și italianul Francesco Thiella. Focoasa româncă avea 28 de ani când a început relația cu italianul în vârstă de 70 de ani, acum 5 ani. După 2 ani de relație în Italia, femeia a revenit în România și a refuzat să mai răspundă la apelurile italianului amorezat nebunește de ea. 

Sotia luptatorului Alex Filip, condamnata la inchisoare dupa ce a escrocat un italianSimona și Alex Filip

Românca l-a lăsat pe italian fără întreaga sa avere, de aproape 700.000 de euro

Atunci și-a dat seama bărbatul că totul a fost doar o escrocherie, în urma căreia românca l-a lăsat fără întreaga sa avere, de aproape 700.000 de euro. 

Sotia luptatorului Alex Filip, condamnata la inchisoare dupa ce a escrocat un italianSimona și Alex Filip

Au urmat ani de procese, iar Simona a fost și reținută pentru înșelăciune, în 2019, după ce italianul a depus plângere împotriva ei. Acum, amândoi au făcut recurs la sentința Tribunalului Gorj, iar apelul se va judeca anul viitor la Curtea de Apel Craiova. Între timp, escroaca a devenit respectabila doamnă Filip, după ce s-a căsătorit în iunie 2023 cu celebrul luptător constănțean Alex Filip. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alexe fai cheie și baga la parnaie ca nu mai da randament nu o mai tine ..gata a fost prinsa in fapt scapa de ea și ea de tine Mergeți amândoi la pușcărie sa fie lumea fericită
1
0
COCLITU asta de Filip e mai c***a ca nevasta sa,aia macar a facut de foame ce a facut,da el,marele luptator a facut cu buna stiinta,ca e un muritor de foame.Noroc ca la tunat coarda si pe el ca in afara de tatuaje era vai capu lui.SI FRATI SU AL SIFON...tara lu kkt,unde politisti sunt interlopi
3
0
Vezi Simona ca "noul" soț nu este chiar așa p***t și naiv ca ceilalți , ai grijă ca asta nu zice de 2 ori ceva ca o și încasezi . Asta te pune cu botul pe labe . Si bine face .
1
0
Bai, eu tot nu m-am lamurit! E nevasta actuala cea care l-a ars pe italian sau nu? Ca aici sunt numai guri rele
1
0
Iti meriti soarta cumetre...la cata lume ai facut rau..usor..usor se intorc...cand stii prea bine ca si tu ai aceleasi ocupatii..ca deh lumea vb...roaga te sa nu te impiedici la "ăl domnesc" va nu te vad bine :)))))
6
0
Ce mă sinteți invidioși că am nevasta noua și frumoasă ? Bine spălată e că noua chiar daca mai are câteodată gust de macaronar . Sunt smeker , mănânc și eu de peste tot, cum mă primește cineva la masa îl dau la o parte și iau tot. Burlacule sper că nu vrei sa ramai patron și îmi lași mie firma de paza că vreau să-l bag pe frățiorul meu Ionuț zis Cipi in locul tau.
5
4
alex ce zic astia ma p aici?
4
0
Ce parasuta siliconata !
8
0
Vor viata de lux fara sa munceasca,am plecat in vest pe vremea lui pingelica am vazut ,,multe valori si vedete” ba carderi,ba vedete,ba traficanti,care ei au crezut ca au inventat smecheriile.
6
0
Nu au o meserie sa stie sa faca ceva in viata,atentie folosesc cuvinte mici si etice.
5
1
Ce bărbat este asta dacă a ajuns sa se prostitueze …. Iei tu mizeria asta de femeie pentru trei lei
7
0
Ai dat smecheria pe pescarie? Pai, ce facem? Nu mai suntem smardoi? O ardem in bashini la Filicori?
7
1
De cand e asta celebru?Nu am auzit in viata mea de el.Daca el este celebru,Arnold,Bruce Willis,Brad Pitt ce mai sunt?O fi celebru la el pe strada…
9
1
Ionut Pilif fratele lui actioneaza numai la comanda plus din invidie .Domnul Dogaru la aruncat afara pe pestele de frasu Alex Pilif. Manuela era femeie de treaba ,acum umbla cu patronu de la un restaurant al urbei. Frasu fumeaza trabuc la club si sta ca un codos . Oricum si in interiorul institutiei se manaca intre ei se barfesc. Acum v-om vedea cu Domnul Predoiu ce masuri va lua impotriva la uscaturile din IPJ. Pai asta isi batuse colegi si le luase marfa si il scapase frasu. Frasu face kyokusin dar e mai haladit. Halal politisti cumnata prostituata si infractoare inselaciune. Trebuie sa intre putin domni de la D.G.A sa ii scuture nitel. Pai cartel prostitutie va dati seama ca il tine la curent cu toate miscarile pe frasu in caz de dosare.
12
1
Koorve si peshti!
9
1
Zdreanțaa asta de nevastă mea a fugit de lume că o bagaseră interloopii la plăți...eu am fugit de foame că nu mai imi ajungeau banii din traffic de cocs prin cluburi...una peste alta la cât m a tunat nevestica mea pornooistă dinți păr buze nas...o să plec eu să produc bani cu fuundulețul meu de luptător sifonar ce sunt...mă fac buulangiu si plec să o suug pt iubire vietii mele să o țin cu pachete la zbârnă...
23
1
Toate curvele sunt doamne și toți fraierii sunt bombardieri
16
1
Gata divorțez nu mai are iubi bani ...imi ia dintii inapoi si părul din cap prostituată asta a mea acum de foame...s a dus pe poola dragostea noastra frumoasa.:)))
25
0
Cum sa pozezi în mare dna pe la filicorii zilnic..să fii băgată în seama ,îmbrăcată frumos cu haine din bazar Istanbul, și tu să fii o mare infractoare notorie ,o femeie care înșeli lumea. Nu îți este rușine infractoare-o să dai ochii cu lumea...îl mai ții și pe cățelul de Filip după tine. Rușine să-ti fie, pușcăria să te mănânce,infractori care păcălești lumea.
25
0
Merge la facultate acum satana
11
0
Cms Flip Ionut, nu ar fi frumos sa trimita cineva soției tale care pare o doamna respectabila, poze cu tine de la Loft in timpul in care nu faceai paza la toleta sa se drogheze vreun sponsor de al tau, atunci cand te lingeai cu toate damele de companie si care pareau obsesia ta?! Ar fi frumos? Oare copii tai ce ar zice? Ai merita ca asa ai procedat tu cu mintea ta bolnavă cu alti si ai distrus familii, oameni, copii
24
0
Nu știu dacă exista vreo femeie mai urata ca asta. Veniți ziua la filicorii pe tomis.cand mănâncă oua ochiuri și omlete...și o vedeți în ce hal de urata este..desfigurata din cauza operațiilor. Un gunoi de femeie..un tra.vai. Noi v-am făcut din fraieri smecheri și voi din c***e neveste.....asa spune cineva
28
0
Ba bulane ai sa i dai bani lu Draghia?
9
3
Eu cand i am zis lu Alex ca nevasta sa e o c***a el a inceput sa ma alerge... vezi prietene, am avut dreptate. Numai bine!!!
20
2
Si escrocul ala de fratele lui Alex, politistul vietii care face numai manevre si mizerii… alt hot mizerabil. Sper sa vina ziua judecatii si pentru el. Cam asta a ajuns Politia Romana, numai interlopi, pesti si hoti imbracati in hainele statului, si mai sunt si platit. Halal tara, halal sistem, halal justitie.
26
1
Nu văd infracțiunea dacă macaronarul a bagat singur mâna in buzunar și ia dat bani care e problema ? A furat Simona ceva ? Pe femeile r*mânce care ii șterg la c*r pentru câțiva euro nu le plânge nimeni sau sa vedem ca justiția din italia condamna vreun martalog pentru sclavie asupra r*mâncelor mu pentru ca sunt plătite ADA și Simona a luat ce i sa dat nu a luat cu japca
6
21
Aia a fost un wc în Italia.
18
1
Băi ce vă mai pricepeți voi la femei.....ha ha ha ha
2
7
Simona și Francesco ia făcut moșul gura prezervativ din carne vie
12
2
te uimeste ca exista asa caractere infecte ....si totusi este adevarat .....din ce in ce mai multe jeguri umilesc pe unii si altii sa traiasca ele bine ,lucrurifirma ,intretinere ...etc
14
1
Așa a publicat o poză Domnul Polițist ieri, păi dacă asta o să facă 2 ore de pușcărie, sifoanele lui și a lui frate și, ce păzesc? Are Alex pe lângă el multe de povestit ca ea să facă denunțuri 1 luna zi de zi. Să îi retragă la apel3/4 ani, și rămâne la suspendare !!
10
3
Bai cum va puteti saruta cu muistele din Italia si luata de nevasta. Cine bea dupa paharul vostru, interlopi spurcati
15
2
Its hard out here for a pimp.
10
3
cu draci nu stiu ce au gasit tipii la ea probabil te face din vorbe merita cu varf si indesat 5 ani dar cu justitia noastra de kkt care tine cu infractorii s-ar putea sa ia mai putin sau cu suspendare
14
2
Asa cum sunt fete si femei care pica in plasele unor ticalosi ,sunt si barbati cu coji de nuca in cap,care-si inchipuie ca fetele sau fameile in general se topesc dupe ei,nu dupa situatia lor materiala. Naivi,in loc sa plateasca prostituate pe bune daca nu au altceva,se indragostesc de prostituate sau de profitoare chitite sa-i tepuiasca. Naivitatea nu are gen, e doar prezenta la toata lumea,in diverse proportii.
26
1
Niște scursuri umane, Isop îl pupa în c*r, și pe la spate îl bârfește....Știam de chestia asta de la Isop de anul trecut, sclavul ala de promosheet, sa va încurcați cu el, Filip ai nevasta coardă penală, iar tu un găinar în fata pulii, sa ne s**i la p**a , cât costa nevasta ta la oră,
24
2
De la luptător la pește nu e decât un pas mic. Văd că sunt cativa fraieri pe aici care nu s au prins cine a trimis o la produs sa il faca pe moș de bani.
29
3
Draga pilif,treabă este nasoala ,soția este tramvai . Ai zis că te îmbogățești dar ai luat o in gura . Părerea mea este sa o faci afacere pe doamna cat mai este tânără ,mai lua i un ban grămadă pe ea !
24
2
Țin sa precizez ca Bmw ul seria 7 cu nr... FFF pe care il conduc este achiziție din fonduri proprii fara ca doamna mea sa aibe vro treaba in lucru asta. Am destui oameni de afaceri din CT care imi platesc destui bani doar ca sa ma s.ga. Plus ca vara mai sunt si Pesti din tara care vin Breeze, care si aia platesc destul de bine. Si totul este legal, asa ca liniste va rog
21
9
Cand lumea tipa prin comentarii ca politisti antidrog se afiseaza cu interlopi petrec impreuna lucreaza pe ascuns in cluburi ca si bodyguarzi ofera o protectie mascata . Nimeni de la centru nu se sesizeaza .Uitati va dovada , unii o sa zica ca el nu are nici o treaba cu asta este fapta ei, ba si el are aceeasi treaba a sustinut din umbra ,din politist a vrut sa se faca interlop dupa care pește si mai nou excroci . Si el si fratisu puteau incheia onorabil cariera in politie ,dar au terminat-o in stil urât o amestecatura de pescareala interlopeala bodygărdareala cu vanzari de informatii din sistem ,astia erau politisti si se visau mafioti sau interlopi,mafiotul niciodata nu se gandeste sa se faca politist .Lupi paznici la oi ,probabil in timp vom mai gasi articole despre ei . Iar ca sportiv degeaba esti zero barat cand tu te ocupi cu asa ceva.
40
2
Mari prostovani... si italianul , dar si romanasii nostri! Cum naiba sa iei o asemenea curvistina de nevasta, doar ca este frumoasa si atat...?
26
1
Sa întors roata,acum este ea escrocată de Filip...sa vadă cum este
22
2
La facut KO
23
2
Eh, spalata e ca si noua!
37
1
Draghia din Nvaodari da bani cu camata. Cum este posibil sa fie și la rutiera sa dea și bani cu camata?
20
2
Au venit notele de plata. Csf
23
2
A dat și el la multe persoane cu executare . Krma
17
2
Si peste si traficant, si interlop, si politai la antidrog, este posibil???
48
1
La s**t degeaba. Are sechestru pe tot apartamente si terenuri in mamaia nord,pe mercedesuri Ml si S class ,apartamentul din Buc. Plus terenurile din sat. I sa naruit visul pestelui. Asta a umblat si cu ala de e dat prin interpol cu cazul de la Sibiu. Asta urmareau sa jefuiasca oamenii. Plecase cu el la Pescara prima data si sa sucit cand a vazut ce are mosul. Ea cu dinastea se ocupa fugea cu tablouri si ceasuri din casa de la mosi insurati dupa ce ii adormea. Ia traso si Tantareanu lu asta. A trecut din avere si pe masa si pe tasu da lea pus si lor sechestru.De mica era pescarita.Filipe mergi la munca tata. Banul castigat prin furturi si excrocherii se duce la fel. Fate electrician sa nu mai stai cu balele cazute . Iar cazi in depresie iar sari in droguri. Asa ca totul se face prin munca cinstita. A umblat cu toata Craiova de mica. Acum isi dau seama si superiori ca in sistem sunt multe lichele
36
2
Pai la cat rau a facut si el… Ce pretenti sa avem Judecatoarea de la Suceava drogata cu interlopi , purtator cuvant jandarmerie cu droguri in posesta.El vindea blat . Stia ce a luat . A vrut sa combine si sotia unui fost avocat . El demult isi cauta sotie prostituata. Pentru banii si l scapa si ei in gura prin blutoth se conecteazq la gura trompetei. Sunt ciutuite de batalioane de barbati afara. Ele iau numai malahie in gura .Mai nou vand droguri sintetice si se drogheaza si ei. Astia bagati la canalul Buc -Cta! Are si femei la treaba si cu asta face video chat blat pe afara.Si frasu a facut abuzuri . Lupi in piei de oaie!
24
1
Filip , pupa moaste.
18
3
El nu i-a studiat CV-ul putin, inainte de insuratoare? Parea baiat istet. Incep sa am indolieli. Vad ca si-a operat si nasul, ca sa fie mai frumos pentru ea... Denumirea Shark Gym provine de la porecla lui, rechinul. Acum nici rechin nu mai este, nici sotie nu mai are, of, of, of...
40
3
Filip ... ajunge nevasta-ta la puscarie baga fetele borcane in ea ...
34
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510