REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Soția presupusului criminal al lui Adrian Kreiner: „Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină”

Soția presupusului criminal al lui Adrian Kreiner: „Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină”

Mariana MURAT 17 noiembrie 2023 | 16:13 1846

Soția presupusului criminal rupe tăcerea! După ce Laurențiu Lăcătuș a fost eliberat, soția lui a făcut declarații, în care a exprimat cât de afectată este acuzațiile de la adresa lui și de momentele grele prin care a trecut. De asemenea, copilul de 7 ani a luat parte la scenele îngrozitoare.

Sotia presupusului criminal al lui Adrian Kreiner: „Sotul meu nu e in stare sa taie nicio gaina”Laurențiu Lăcătuș

Laurențiu Lăcătuș a fost prins, ieri, de oamenii legii, după ce un martor le-a dat o pistă falsă în găsirea criminalilor. Acesta a fost încătușat și dus la audieri. În urma audierilor, polițiștii au constatat că nu există nicio probă care ar putea să îl incrimineze, astfel că au decis să îl elibereze, în cele din urmă.

Soția presupusului criminal al lui Adrian Kreiner a făcut delcarații

Chiar dacă s-a constatat că Laurențiu Lăcătuș este nevinovat, femeia nu poate să uite scenele la care a luat parte, atât ea, cât și copilul ei de 7 ani. A spus că este foarte afectată de ce a trăit, iar întreaga familie este devastată, de teamă că Laurențiu Lăcătuș ar putea să aibă probleme grave pe nedrept.

Mai mult, femeia l-a susținut necondiționat, spunând că nu ar putea să facă niciodată acest lucru și este un bărbat muncitor, care tocmai s-a angajat în Craiova. Laurențiu Lăcătuș a fost alături de soția lui în noaptea în care Adrian Kreiner a fost ucis, astfel că nu există niciun indiciu împotriva lui.

Toată familia a fost şocată, am copilul de 7 ani, a rămas traumatizat, trebuie să mă duc cu el la psiholog. Nu ştiu ce s-a întâmplat, soţul meu nu a avut nicio treabă cu aşa ceva, soţul meu a stat acasă, soţul meu lucrează prin sat acolo, de luni a început munca la Craiova. Nicidecum aşa ceva, suntem oameni în toată firea, sunt trei săptămâni de când am avut cununia civilă, am venit din Italia.

Soţul meu nu e în stare să taie nicio găină, eu mă duc cu găini prin sat când vrea să taie o pasăre, că-i e milă şi nu poate, dar să omoare un om. Suntem o familie săracă, am şi soacra paralizată la pat. Soţul meu munceşte cu ziua, ce poate. Acum a găsit la Craiova pe şantier ca să aducă un ban în casă”, a spus soția lui Laurențiu Lăcătuș, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati satul(ca Romania nu se poate numi stat) in judecata si veti lua cateva zeci de mii de euro daune,mai ales ca a fost vazut de o tara intreaga!p********l si cu specialistii din DOS(cwr) ar trebui sa fie dati afara
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016