REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

”Soția” rectorului de la Ovidius, Mădălina Iliescu, propulsată în funcția de cercetător științific

”Soția” rectorului de la Ovidius, Mădălina Iliescu, propulsată în funcția de cercetător științific

Replica API 4 mai 2022 | 01:13 7741

Anul 2022 a venit pentru Mădălina Gabriela Iliescu, fosta soție a rectorului Universității Ovidius, Marcel Iliescu, cu o poziție mai bună în cadrul instituții de învățământ superior și, implicit, bani mai mulți la salariu. A ajuns, de la expert proiect, cum figura în decembrie 2021, cercetător științific. Cum o fi reușit?

În cea mai nouă declarație de avere a Mădălinei Gabriela Iliescu, postată pe site-ul Universității Ovidius, aceasta se laudă cu o nouă poziție în cadrul instituției, mai bine plătită de cea pe care a avut-o anterior.

în declarația din decembrie 2021, apărea expert învățământ

Dacă în decembrie 2021 era expert învățământ , iată că, începând cu anul 2022, Gabriela Iliescu este cercetător științific. Nu oricine poate atinge această poziție și trebuie să îndeplinească anumite condiții.

În declarația din aprilie 2022, apare cu funcția de cercetător științifică

Angajarea pe un post didactic sau de cercetare în cadrul instituțiilor de învățământ superior se face pe perioadă determinată sau pe perioadă nedeterminată și este posibilă numai prin concurs public, organizat de instituţia de învăţământ superior, după obţinerea titlului de doctor. Iliescu deține titlul de doctor, însă există un semn de întrebare cu privire la concurs. Și spunem asta pentru că pe site-ul UOV nu a fost anunțat, în ultimele luni, un astfel de concurs. Au fost puse la bătaie, în februarie a.c., două posturi, însă de asistent cercetător științific.

Dacvă din funcția de expert câștiga 83.377 lei, adică 6.948 lunar, ei bine din cea de cercetător științific Gabriela Iliescu câștigă 98.353 lei anual, adică 8.196 lei.

Nu-i putem la îndoială experiența profesională și nici cercetările științifice realizate, căci le-am aflat din CV, însă întrebrarea este când și dacă a susținut concurs pentru ocuparea postului.

Ce activitate științifică are Mădălina Iliescu!

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Universității Ovidius, în ultimii cinci ani, Mădălina Iliescu are următoarea activitate de cercetare și lucrări științifice: Director de proiect – nefinanțat – “Sistem interactiv virtual bazat pe joc pentru recuperarea afecțiunilor neurologice la copii” -, iunie 2016; Director de proiect component „PROMUDINOV”- PROIECTE COMPLEXE REALIZATE ÎN CONSORŢII CDI (PCCDI)– nefinanțat – „Noi proceduri terapeutice bazate pe factori naturali cu potențial de aplicare în domeniul recuperare - wellness-SPA ”- 201; Responsabil Asistenta Medicala Proiect „FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Voda –transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prospera” – partener SCBiosafety SRL – proiect în desfășurare.; Responsabil zonal Proiect național „AVC 360- Călătoria pacientului” (SRRM-ARCIS); Expert –Formator proiect național OCURARE 2018 „Diagnosticul si terapia bolilor rare sistemice cu afectare oculară - OCURARE”– in desfășurare; Expert – Tutor proiect național PRACTICE - Programe de instruire practica la locul de muncă pentru studenții din regiunea Sud-Est

Marcel Iliescu

Iar la capitolul Lucrări științifice se laudă cu 16 lucrări in extenso în reviste indexate ISI Thomson Reuiters , din care 12 autor principal; 4 lucrări publicate în rezumat ISI sau ISI proceeding, cat A CNCSIS; 24 lucrări în reviste indexate BDI și B+, 14 autor principal; 25 Studii publicate în volumele unor manifestări ştiinţifice internaţionale cu ISBN/ISSN, 19 autor principal, 6 coautor; 39 Studii publicate în volumele unor manifestări ştiinţifice naţionale cu ISBN/ISSN, 37 autor principal, 2 coautor

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stere galan angajat UOC cu protectie puternica, sotia Galan Elena director general ANI
1
1
A descoperit, de ce se scoala penisul de student mai repede!
2
1
e cippaneza ca asa pare la chip .
1
1
inteligenta are!
3
1
Nu inteleg, e fosta, e actuala sau viitoarea nevasta ?!? Oricum, e uratanie rau !
2
1
Ne meritam soarta, Iliescu e la fel de bun ca si Rugina.
1
1
Face si Iliescu ca Rugina si oricum presa a dormit si atunci si acum
1
1
Nu intelegem, unde e infractiunea?
0
1
a facut cel care mereu ii credea ca zei pe mazare si constantinescu
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768