REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
31.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Soția rectorului de la Ovidius și-a tras Mercedes din 2021, dar nu ne spune de unde!

Soția rectorului de la Ovidius și-a tras Mercedes din 2021, dar nu ne spune de unde!

Replica API 17 iunie 2022 | 00:00 11263

Soția lui Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius, și-a tras un autoturism nou nouț. Mădălina Iliescu și-a pstat declarația de avere pe anul acesta, din care aflăm că și-a achiziționat un Mercedes fabricat în anul 2021, dar nu ne spune modul de dobândire. De ce oare?!

Cea mai mare parte a cadrelor didactice de la Universitatea Ovidius și-a ”reîmprospătat” declarațiile de avere pe anul 2022. Deși ar trebui să fie une xemplu pentro colegii si și să-și fi postat deja declarația de avere, rectorul Dan Marcel Iliescu întârzie să ne informeze cu privire la modificările din declarația de avere… dacă au existat.

În schimb, soția sa, Mădălina Gabriela Iliescu, ne anunță că și-a îmbogățit parcul auto. Și-a tras un Mercedes fabricat în 2021, însă nu spune modul de dobândire. La rubrica ”modul de dobândire”, Mădălina iliescu a trecut ”altele”. Păi, noi ce se înțelegem? L-o fi primit cadou de la soțul ei?!

În decembrie 2021 autoturismul nu exista în posesia sa, semn că mașina a fost achiziționată recent. Precizăm că și în urmă cu doi ani și-a tras autoturism nou nouț, un VW fabricat în anul 2020, fiind dobândit prin contract de vânzare cumpărare. În afară de cele două autotuirisme, soția lui Iliescu mai deține un autoturism marca Renaul, din 2011, dobândit prin moștenire.

Reamintim faptul că soția Mădălina Iliescu a apărut în declarațiile de avere ale rectorului de la Ovidius până în 2016. Atunci, soţia lui Iliescu nu mai era soţie, rubrica fiind goală. Ori au divorțat ”fictiv” ori, cu bună știință, nu și-a mai trecut consoarta în declarația de avere, conștientizând, probabil, că a încălcat legea incompatibilității. Și nici în celelalte declaraţii de avere care au urmat până astăzi Mădălina Iliescu nu mai apare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voua chiar nu va este rusine, reporteri de doua parale. Daca tot vreti sa informati cetateanul roman, poate ne spuneti ce averi are Udrea despre care nu ati vorbit in totalitate. Macar e sotia unui medic si rector. Astia au invatat. Aratati poporului roman cate averi au analfabetii si hotii precum dragnea, udrea, dancila, vanghele, si alte scursuri ale societatii si abia apoi legatu-va de cei care va educa puslamalele.
0
0
Mai e un bou la Techirghiol cu Mercedes, macar asta-i femeie desteapta, nu ca boul, al doamnei vaci fiu
0
0
Mercedesu la cumparat de la prof Bordei, supraevaluat ! Ca Bordei sia cumparat Lexus si trebuia sa justifice banii !
0
0
Vom face controale la toti proxenetii,interlopii di politistii din Romania care nu justifica case, apartamente manglite inchiriate si hotiile acestora.
2
0
Ba iepure, stai dracu' in cusca ta si zi mersi ca nu esti acolo unde ti-e locul. La puscaria borfasilor
0
0
Ovidius fabrica de bani
2
0
pai atunci sa investigheze organele statului de drept, unde sunt ele?
2
0
frateeee dar ce va mai fte grija de altii
3
0
E clar ! Basescu -i vinovat .
0
1
Pana si brunetzii fara munca din piata chiliei au merzane! Intrebati bastanii care au construit blocuri pe lac, de unde au banii, acolo e problema!
1
1
Prostii muncesc, smecherii au bani
3
1
Oare cum e sa fi fost rector , sa faci si puscarie si sa si faci un bloc de apartamente fara sa le vinzi?Asta inseamna smecherie totala.Mai aveti multe de invatat mai copii.Astfel de persoane fac ceva cu bolta pe anaf,ani,dna si alte structuri.
3
1
Bobe executa oridinele si se pregateate cu cei 7 decani slugarnici sa isi cresca incasarile lunare. UOC este cea mai p*****a universitate din Romania unde spagile au ajuns prea mari pentru studentii buni. O licenta costa 500 de euros minim. Un examen 100. Toti studentii stiu de unde se cumpara licente.
1
0
Persoana despre care ati deschis acest subiect are de munca deci este o persoana serioasa.De ce nu va puneti intrebarea de unde au pestii din Cernavoda bmw uri,jaguar,etc.Daca ei nu presteaza nicio munca si nu a prestat niciodata?.Sau ei sunt sub protectia voastra,a sistemului?
2
0
daca NU depui declaratia nu se intampla ceva. amenda este intre 50-2000 lei. NU e incadrata ca fapta penala nedepunerea declaratiei. procurorul sef al constantei de cand a preluat functia niciodata nu a depus declaratia de avere. problema mare e la ANAF cand ai venituri nejustificate. toti se sperie de integritate pe degeaba. altii invoca integritatea tot pe degeaba. in romania mai dureaza inca 10-20 de ani pana cand persoanele fizice vor face puscarie pentru venituri nejustificate. momentan nu se pune accent pe asa ceva ptr ca inca sunt multi care au bani negri pe persoana fizica.
3
0
In zilele de azi ca sa fii luat in colimator trebuie sa ai bentley,maserati,G-klasse......Mercedes si bmw e ca si cum ai cumpara un apartament cu rate in zona poarta 6
3
0
Barhalescu la puscarie!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513