REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 25 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6832
22.4° Constanța Duminică, 25 August 2024 Anul XX Nr. 6832
 

Soția și fiica lui Adrian Minune, escapadă pe litoralul românesc

Soția și fiica lui Adrian Minune, escapadă pe litoralul românesc

Virgil STOIAN 25 august 2024 | 00:00 497

Karmen Minune a vrut să scape de agitaţia din Capitală şi unde putea să se bucure mai bine de câteva ore de relaxare dacă nu pe litoralul românesc. Zis şi făcut! A împachetat câteva hăinuţe a luat-o pe mama ei şi au plecat împreună ca fetele într-o scurtă escapadă. Artista a stat ascunsă sub umbreluţă, a savurat o băutură cu multe calorii şi s-a bucurat de vremea frumoasă.

Sotia si fiica lui Adrian Minune, escapada pe litoralul romanescCarmen Minune

Fiica lui Adrian Minune a trecut printr-o perioadă aglomerată, pregătiri pentru nunta surorii sale, evenimentul în sine, apoi alte proiecte profesionale, motiv pentru care a simţit nevoia de o pauză. Pentru câteva ore s-a deconectat de la toată agitaţia din jurul ei şi a plecat la mare, acolo unde şi-ar fi dorit să treacă neobservată, dar… nu s-a putut.

Karmen Minune, la șuetă pe plajă cu mama Cati

Prezentă pe o plajă din Mamaia, tânăra cântăreaţă a fost evident recunoscută de oameni şi admirată pentru formele bine definite pe care a încercat să le ascundă sub o rochie lejeră de plajă. A preferat să se ascundă de razele soarelui sub o umbrelă şi să nu părăsească perimetrul. Adică şezlongul. S-a anturat cu mama ei şi o altă prietenă la discuţii şi a savurat o doză rece de suc negru. Deşi are foarte mare grijă la felul în care arată, pentru câteva ore, nu a mai ţinut cont de „dietă”.

Sotia si fiica lui Adrian Minune, escapada pe litoralul romanescCati Minune

La un moment dat, extenuată cel mai probabil din cauza discuţiilor lungi, a preferat să se întindă pe şezlong şi să tragă dintr-o ţigară.

Neobservată nu a trecut nici mama vedetei, Cati. Soţia lui Adrian Minune este tot timpul alături de copiii ei, iar de această dată a venit rândul lui Karmen să petreacă puţin timp alături de ea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că partenera celebrului cântăreţ s-a confruntat la începutul anului cu probleme serioase de sănătate pe care din fericire a reuşit să le depăşească, iar acum este într-o formă de zile mari!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
v****l* st0ian greseala de tastatura sry
0
0
misto articol, chiar ma interesa ce mai fac astea doua, multumesc domnule virgin s****n
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913