REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Soția unuia din cei trei oameni înecați la Mamaia i-ar fi spus soțului să intre să salveze copiii

Soția unuia din cei trei oameni înecați la Mamaia i-ar fi spus soțului să intre să salveze copiii

A.F. 16 august 2023 | 00:00 3298

Trei oameni au murit ieri înecați, în Mamaia, încercând să salveze câțiva copii cu colaci de înot, care au fost trași de curenții puternici, în largul mării. Unii părinți au fost neglijenți, iar două sau trei fetițe au intrat în apă deși era steagul galben arborat, a spus Gabriel Culea, șeful salvamarilor din Mamaia. Soția unuia dintre cei care au decedat i-a spus soțului să intre în apă și să le salveze, dezvăluie salvamarul.

Sotia unuia din cei trei oameni inecati la Mamaia i-ar fi spus sotului sa intre sa salveze copiii

„Două sau trei fetițe au fost nesupravegheate, era steagul galben arborat, nu au voie copiii la îmbăiere, părinții au fost neglijenți, au lăsat acele fete să intre în apă. În zona respectivă, turiștii care au observat, ei au fost primii care au observat, unul dintre ei a intervenit să participe la salvare.

Încercam să ieșim afară, nu mai eu și ceilalți colegi, am încercat înot să ieșim cu cei pe care încercam să-i scoatem din acea zonă periculoasă, fără ambarcațiune nu s-a putut. Dar cu jetski-urile de intervenție am putut să ieșim să ne apucăm de manevrele de resuscitare.  

Soția unuia dintre cei care au decedat, ea i-a spus soțului intră în apă și fugi și salvează-i. Ea stând la capul lui, unde noi făceam manevrele de resuscitare, vorbea într-una și spunea că a văzut că fetele nu se descurcă și i-am spus du-te tu, du-te tu ca știi să înoți. Astea sunt vorbele ei”, a povestit Gabriel Culea, șeful salvamarilor din Mamaia, scrie digi24.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marea nu iarta
1
0
Parinți mai nesimtiti ca in zilele de azi sincer nu am văzut față de cel putin 20 de ani în urmă .La locurile de joaca copiii lor needucati se imping ,se scuipa ,se dau pe topogan cu capul in jos ,cu picioarele in sus ,se urca pe topoganele acoperite ca pe munte ....si insotitorii (părinții)zici ca traiesc in lumea lor dorm cu ochii deschisi cu privirea pierdută în zare ,stau si se uita la ei de parca sunt hipnotizati ,nu le spun nimic ,nu le spun când greșesc din contră ii încurajează sq fie debuni ....despre ce vorbim ...
8
1
Care eroi, au murit ca prostii, pai cand vii de la Jii crezi ca esti zmeu, nevestele găsesc alți p****i eroi, daca nu-i au deja
8
6
Păcat de ei oricum sunt mai eroi decât alții care sunt plătiți sa facă pe eroii sa se odihneasca in liniște
11
5
Curenții din zona costiera a litoralului romanesc s au modificat foarte mult în ultimii 30 și ceva de ani .Motivele principale sunt Canalul Dunăre Marea Neagra ,Digul de nord si alte diguri facute fara cap și în ultima perioada mărirea plajelor de către Apele Romane ,deci, atenți mare ,chiar sa fi și un bun innotator ai mari dificultăți !
10
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166