REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
27.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Soții Becheru își ridică un nou spațiu de cazare, în Mangalia

Soții Becheru își ridică un nou spațiu de cazare, în Mangalia

Replica API 23 august 2022 | 00:00 5457

Societatea Eco Corsa SRL, deținută de Remus și Liliana Daniel Becheru, au plan construirea unui nou spațiu de cazare, pe strada Ion Cantacuzino, din Mangalia. Scopul ridicării imobilului este acela de a extinde activitatea Hotelului Corsa, hotel deținut de aceeași societate. Vă reamintim că Liliana Daniela Becheru era fina lui Zanfir Iorguș și, în același timp, sora lui Liviu Scarlat, un alt nume greu al turismului din sudul litoralului.

Liliana Daniela și Remus Becheru

Soții Liliana Daniela și Remus Becheru dețin hotelul Corsa din Mangalia. Recent, societatea administrată de cei doi, fiind vorba despre Eco Corsa SRL au înaintat către Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare cu scopul ridicării unui nou imobil, cu regimul P+1E, cu funcțiunea de spații de cazare.

Mai exact, se dorește construirea unui imobil mixt cu spații comerciale la parter și spații de cazare la etaj, dar și o terasă, parțial circulabilă, parțial necirculabilă, cu regimul de înălțime P+1E. Suprafața noului imobil ar urma să aibă 210.55 mp și o suprafață total rezultată de 428 de mp. La nivelul parterului vor fi amplasate: 2 spații comerciale, spații tehnice, grupuri sanitare, oficiu și terase. La nivelul etajului vor fi amplasate-4 camere duble și un apartament (salon+dormitor), cu băi proprii și balcoane. Acest proiect pornește din necesitetea beneflclaruluide a extinde activitatea turistică, reprezentată de administrarea Hotelui Corsa, amplasat pe strada Teilor.

Date despre Eco Corsa SRL

Societatea Eco Corsa a fost înființată în anul 2002 și are sediul în municipiul Mangalia, strada Teilor, numărul 11, Hotel Corsa. Administratori și asociați în cadrul societății sunt soții Liliana Daniela și Remus Octavian Becheru. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.187.530 lei, un profit net de 1.980.905 lei și datorii de 307.281 lei.

Soții Becheru, probleme cu Televiziunea Română

Liliana Daniela Becheru, fina lui Zanfir Iorguș și, în acelaşi timp sora lui Liviu Scarlat, alt nume greu al turismului din sudul litoralului, nu a plătit cinci ani de zile taxa de televiziune către Societatea Română de Televiziune. Datoria datează din perioada 2011-2015, iar Liliana Daniela Becheru și soțul ei, Remus Becheru patronii hotelului Corsa, au scăpat de răspundere, pentru că s-a prescris termenul. SRT nu se lasă și continuă demersurile pentru a recupera debitul de peste 10.000 lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai scapam de capusele astea in veci! Acum 1 an se tavaleau pe jos in spate la Corsa ca le darama bariera si aveau un vocabular ca la usa cortului, acum au facut pace cu Radu si au primit terenuri la 20 metri de apa marii. Pe plaja lor platesti 80 ron pt un sezlong iar zona pt cearceafuri are 20 m patrati. Niste milionari de carton se dau mari intelectuali si civilizati! Numai capuse !
0
0
bai boschetilor din mangalia,in afarra gastii de hoti ai lui iorgus ali baba,citi dintre voi ati luat teren de case moca,Moca,??????? dar case moca date tiganilor pe care le.au vindut si au cerut altele ati auzit? parcul spitalului defrisat sa.si faca niste interlopi case de neam p***t ati auzit? distrugerea spatiilor de joaca dintre blocur ptr biserici de neam prost,ati auzit? multumim iorgus pirnaiedar.ar cancerul in tine,sa n.ai parte de banii furati!
0
0
Luati o pulllla cu voi
0
0
Da,Mangalia nu mai este a mangaliotilor. Nascut aici,nu pot face plaja ca in tinerete,ci doar la colt,ca plaja este interzisa celor ce prefera sa stea pe cearceaf. Era o vreme cand inchiriai sezlong,umbrele,saltele si le puneai unde aveai chef. Acuma esti tratat cu dispret de niste membri ai bandelor ce ocupa orasul. Mi-e sila. Pietele au preturi de parca am fi in sezon tot anul,si acolo fiind niste smecheri. Chiar mi-e scarba de acesti indivizi ,pentru ca nu reusesc sa-si faca afaceri fara sa fie in detrimentul mangaliotilor. Fii intreprinzator,e ok,dar nu da in altii.
0
0
borfasi impreuna cu iorgus.scarlat schiopatanu murea de foame,a falimentat ex siemensul,iarasi il reabilitati pe pirnaias?
0
0
unde dracu la-i gasit??daca mergi noaptea prin cimitir....si apare acest...SOT...te taie...KAKAREA...te ia cu friguri...DoMNE...ce aratari de barbati???unde dracu-i depistati??? si-i arestati ca SOTI...?? chiar a disparut demnitatea femeilor??sa fie mai urat ca DRACU...sa nu mi-l ia nimeni...de el sa ai parte..
1
0
Le pute gura
1
0
Celebru era bancul cu soricelul de pe spatele unui elefant, pe care il indeamna incantat: "Tropaim, tropaim!" Cine sunt ei mangalienii o stiu, ceea ce reiese si din articol. Cumplite vremuri! O faleza celebra, candva denumita "Bulevardul Regina Maria", sa apartina numai la vreo 3 proprietari, ingradind caile de acces din jurul hotelurilor si latindu-si spatiul pana la jumatatea bulevardului de odinioara! Bulevard devenit ... aleea Teilor! Colac peste pupaza este transformarea aleii de pe plaja in strada Ion Cantacuzino, pentru a construi noi si noi hoteluri!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513